Leder til ammunitionsdepot i Nordjylland, Ålbæk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ålbæk

Har du lyst til at blive en del af et professionelt og engageret team? Så søger vi lige nu en leder af Ammunitionsdepotet i Nordjylland, Ålbæk.

Om os

Ammunitions- og Håndvåbensektionen (AHSEK) omfatter fem ammunitionsdepoter, hvoraf Ammunitionsdepot Nordjylland er et af dem.

I AHSEK har vi en åben kultur, hvor tanker og ideer udveksles frit for at fremme høj kvalitet i opgaveløsningen.
Vi understøtter et fagligt, kreativt og konstruktivt samarbejdsmiljø, hvor de mange opgaver løses af ressourcepersoner i et godt samarbejde.

Om stillingen

Stillingen omfatter følgende opgaver:
- Ledelse og koordination af ammunitionsdepotets tre elementer (missil-, undervandsvåben- og ammunitionselement).
- Ledelse og styring af ammunitionsdepotets samlede drift, herunder personel, administration, materiel, lagerbeholdning, distribution og eftersyns-/vedligeholdelsestjeneste.

Det forventes, at du efter en grundig oplæring i depotets opgaver, selvstændigt varetager depotets administrative og planlægningsmæssige funktioner/opgaver, herunder kontinuerligt optimerer driften.

Det forventes, at du er resultatorienteret og lægger vægt på at der er orden og styr på tingene, herunder at alle bestemmelser vedr. forvaltning samt ammunitions- og transporttjeneste efterleves. Du skal være indstillet på, at deltage i diverse uddannelser for at styrke egen position og opgaveløsning.

Du skal have kendskab til at arbejde i en politisk organisation.

Der skal forudses en del rejseaktivitet, primært til møder og uddannelser. Mødeaktivitet og uddannelse i udlandet kan forekomme.

Du skal indgå i et samarbejde med chef, ledere og medarbejdere, samt være en naturlig samarbejdspartner for resten af strukturen

Du kan forvente at få en meget alsidig stilling, hvor du skal samarbejde med alle medarbejdere på depotet og i sektionen.

Om dig

Du er faglært seniorsergent og har erfaringer fra et lignende job i forsvaret med teknisk/logistisk indhold.

Som person er du udadvendt, fleksibel og i besiddelse af gode ledelsesmæssige egenskaber. Du stiller krav til din tjeneste og sætter ære i, at dine opgaver udføres korrekt og til tiden.

Du er kendt for at bidrage positivt og aktivt til opgaveløsningen i samspil med andre, samt har et fagligt højt niveau og kan tilpasse dig en hektisk hverdag.

Du skal have en relevant uddannelse indenfor jern og metal eller elektronik, C/E kørekort og ADR-bevis. Dog vil ADR-bevis kunne erhverves efterfølgende.

Det er en fordel, hvis du er en rutineret bruger af SAP R/3 og Office pakken.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du som person kan sikkerhedsgodkendes til hemmeligt og at denne sikkerhedsgodkendelse kan bevares gennem ansættelsesperioden. Det er vigtigt at du kan kommunikere i både skrift og tale på dansk samt at du har læsefærdigheder i engelsk.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er en værns fælles stilling.

Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen eller tjenestestedet er du velkommen til at kontakte CH AHSEK, MJ Mandus Andresen på telefon 25552800.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Michelle Maria Sørensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 1. oktober 2021 og samtaler gennemføres snarest derefter. Stillingen ønskes besat 1. november 2021, eller snarest herefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Supply Chain Division (SCD)
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære.
Ca. 950 af FMI’s 1.900 medarbejdere er ansat i Supply Chain Division (SCD). Medarbejderne er fordelt på ca. 45 adresser rundt i hele landet med hovedsæde i Aarhus. SCD er en moderne logistisk virksomhed, som dagligt forsyner de danske soldater med alt fra snørebånd til køretøjer. Opgaverne er mange og spænder blandet andet over lagerstyring, forsyningskapacitet og lokalindkøb. SCD er en serviceorienteret virksomhed, som lægger stor vægt på kundeorientering og konkurrencedygtighed.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ålbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Ålbæk
  • Fredag den 01. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Ålbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Ålbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Ålbæk over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0