Rekrutteringsfirma

pbang++ søger Brandrådgiver til MOE A/S i Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Er du certificeret brandrådgiver, eller ønsker du at blive det? Lige nu er MOE A/S i Aalborg på udkig efter en ny brandrådgiver til at indgå i MOE A/S’ faglige netværk på tværs af landet.

Om stillingen

MOE A/S’ brandrådgivning i Aalborg er i stadig udvikling og dækker over mange spændende opgaver af forskellig karakter. Derfor er vi på udkig efter en ny kollega, der kan bidrage til projekterne og det faglige niveau på området.

Hos MOE A/S Aalborg er der over 40 dedikerede kollegaer. Hos MOE A/S får du mulighed for at blive en del af en unik virksomhedskultur præget af høj faglighed, god indbyrdes faglig sparring og samarbejde på tværs af faggrænser.

Derudover kommer du som brandrådgiver i MOE A/S til at indgå i et meget stærkt fagligt netværk på tværs af landet, så det altid er muligt at trække på andres kompetencer i opgaveløsningen.

Kulturen hos MOE A/S hviler på, at man hjælper hinanden, sidder lidt længere fremme på stolen, og at man generelt går ind og præger projekterne og samarbejdet – også i den helt tidlige fase.

Afdelingen for brandrådgivning har gang i mange spændende projekter, og der er udsigt til flere nye og udfordrende opgaver. I øjeblikket arbejdes der med højhuse i Parkbyen, Gigantium, Materialegården til Aalborg Kommune og mange flere spændende projekter.

Dine primære arbejdsopgaver består af at;

  • Brandrådgivning på alsidige byggeprojekter, herunder udarbejdelse af brandstrategirapporter, brandteknisk dokumentation, brandplaner mv.
  • Samarbejde med øvrige fag på projekterne samt kontakt til kunder, entreprenører og arkitekter for at sikre, at brandstrategien indarbejdes og opfyldes fra første skitse og helt frem til ibrugtagning
  • Bidrage aktivt til forretningsområdets faglige udvikling – også på tværs af landet


  • Om kandidaten

    Af personlige kvalifikationer kan du nikke genkendende til følgende, du;

  • er eller har ønsker om at blive certificeret brandrådgiver
  • har en pragmatisk tilgang til gode brandtekniske løsninger
  • har solide faglige kompetencer og up-to-date viden på området
  • er god til at samarbejde og kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • kan arbejde selvstændigt med projekterne og herunder kunne analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger
  • er løsningsorienteret og har mod på at bidrage med dine egne input og gode idéer til løsning af konkrete problemstillinger
  • er en blæksprutte, som gerne vil løse mange forskellige typer opgaver, også selv om de ikke er brandrelaterede
  • har overblik selv i pressede perioder
  • har kendskab til brandsimuleringsprogrammer og brandtekniske installationer
  • er en positiv holdspiller, der skaber gode samarbejdsrelationer med dine kollegaer og kunder


  • Du tilbydes

    Som medarbejder hos MOE bliver du en del af et fagligt inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø med gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder. Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med attraktive medarbejderforhold med blandt andet sundhedsforsikring, frokostordning, videreuddannelse, personaleforening, studietur m.v. Virksomheden prioriterer fleksibilitet og samarbejde og sætter trivsel og gode arbejdsrelationer højt.

    Løn forhandles i forhold til dine kvalifikationer.

    Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.

    Om virksomheden

    MOE er blevet en del af Artelia, der er en international tværfaglig ingeniørkoncern med speciale inden for byggeri, infrastruktur, vand, industri og miljø med 4900 ansatte og en årlig omsætning på mere end 4 mia. DKK. Internationalt har koncernen kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og Amerika. Artelia er ejet af ledere og ansatte. Du kan læse mere om Artelia på www.arteliagroup.com.

    MOE er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 900 medarbejdere fordelt på landsdækkende kontorer og datterselskaber i henholdsvis Norge og i Filippinerne. Virksomheden har en årlig omsætning på mere en 600 mio. DKK. MOE rådgiver inden for områderne Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur. De ledende medarbejdere er ejere af MOE og bliver medejere i Artelia. Du kan læse mere om MOE på www.moe.dk.

    Interesseret?

    Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til Mark Gravesen på [email protected] mrk. Brandrådgiver”.

    Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 2223 8000. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger og venter gerne på den rette person. Diskretion er en selvfølge.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

    Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Aalborg Øst

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Aalborg Øst

    Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Aalborg Øst over tid

    Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
    19. september 2024 0
    18. september 2024 0
    17. september 2024 0
    16. september 2024 0
    15. september 2024 0
    14. september 2024 0
    13. september 2024 0
    12. september 2024 0
    11. september 2024 0
    10. september 2024 0
    9. september 2024 0
    8. september 2024 0
    7. september 2024 0
    6. september 2024 0
    5. september 2024 0
    4. september 2024 0
    3. september 2024 0
    2. september 2024 0
    1. september 2024 0
    31. august 2024 0
    30. august 2024 0
    29. august 2024 0
    28. august 2024 0
    27. august 2024 0
    26. august 2024 0
    25. august 2024 0
    24. august 2024 0
    23. august 2024 0
    22. august 2024 0
    21. august 2024 0
    20. august 2024 0