Servicemindet koordinator af teknisk dokumentation til Forsvarets fly

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Nu har du muligheden for at bidrage med din viden inden for sagsbehandling af teknisk dokumentation, da vi ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelses, Drifts- og Støttesektionen til Flyvevåbnets kapaciteter, mangler en ny kollega.

Så måske er det DIG som vi lige står og mangler til vores team.

Om os

Vi er et af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelses fire kapacitetsansvarsområder, som består af Land, Maritim, Luft og Koncern IT.

Vi har en stor berøringsflade med primært Forsvarets flyvende enheder og operative myndigheder samt en bred række af interessenter, leverandører og kunder.

Vi består af en koordinationsafdeling og tre forretningsområder Helikoptere, Fly og Værnsfælles område.

I samarbejde med forretningsområderne er vi ansvarlige for en effektiv løbende kontakt til Forsvarskommandoen om drift og udvikling af eksisterende materiel samt behov for anskaffelse af nyt materiel.

I Luft er vi en kombination af civile og militære ansatte, som til daglig arbejder for at tilsikre, at de rigtige materialer bliver indkøbt til Flyvevåbnet, som vi herefter drifter i samarbejde med den enhed, som bruger materialet.

Om stillingen

Som vores nye koordinator vil dit ansvarsområde blive den tekniske dokumentation, der vedrører Forsvarets fly, helikoptere og andre kapaciteter.

Herudover vil du bidrage til, at den korrekte dokumentation er tilstede for, at Flyvevåbnets kapaciteter kan vedligeholdes korrekt og derved være klar til operativt brug.

I tæt koordination med dine kollegaer, vil det blive din primære opgave at sikre dokumentationen styres så optimalt som muligt. Dette omhandler især de processer og hjælpeværktøjer, der anvendes af de tekniske sagsbehandlere, som skal analyseres og eventuelt optimeres.

Derudover vil du skulle assistere og støtte de tekniske sagsbehandler med hjælp til håndtering af deres daglige udfordringer.

For at nævne et par opgaver, der på nuværende tidspunkt bliver håndteret af sektionen er blandt andet;
- opdatering samt beskrivelse af processer og regler inden for teknisk dokumentation
- udarbejdelse af kursus til nye tekniske sagsbehandlere
- møder med brugere, i forbindelse med optimeringsforslag

Du får en stor kontaktflade internt i huset, men også med brugerne i Flyvevåbnet.
Vi kan tilbyde dig at blive en del af en dynamisk og engageret team.

Du vil få et ansvarsfuldt job med en travl og varieret hverdag, hvor du er med til at sikre, at Flyvevåbnets kapaciteter er klar til operativt brug.

Du vil opleve et spændende, uformelt og fagligt højt arbejdsmiljø og blive en del af et godt kollegialt samarbejde.

Om dig

Som civil ansøger ser vi gerne at du har en kontoruddannelse, anden relevant uddannelse på tilsvarende niveau eller har erfaring fra lignende stillinger.

Er du militær ansøger ser vi gerne, at du har administrativ erfaring eller tilsvarende.

Erfaring med styring af teknisk dokumentation er en fordel men ikke et krav. Der udover vil være en fordel, hvis du har erfaring med Forsvaret.

Store dele af jobbet består i at behandle input og erfaringer fra brugerne og omsætte disse til konkrete forbedringer af vores produkter. Det er derfor essentielt, at du arbejder struktureret, er serviceminded og helheldsorienteret.

Vi ser gerne at du har gode kommunikationsevner og kan formulere dig både skriftligt og mundtligt på højt fagligt niveau.

Vi søger en kollega, der ikke er bange for at tage fat på uforudsete opgaver. En person der evner selv at prioritere og opsøge opgaverne i sin hverdag, samt en der kan beskrives som en fleksibel og proaktiv medspiller.

Ansættelsesvilkår

Bemærk at stillingen kan besættes af både civile og miltære. Stillingens indhold, løn og funktionsniveau justeres efter den valgte kandidat, hvor du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst.

Civile ansøgere:
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten) Basislønnen ligger mellem 26.974,17 kr. og 29.852,36 pr. måned til (april 2022 niveau)

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der
er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Militære ansøgere:
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Stillingen er en værnsfælles stilling.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i
internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende,
fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Militær ansættelse er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kaptajn Nikolaj Behrens Andersson på telefon 4241 5282 eller e-mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold som civil ansøger, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent June Bastholm på telefon 3266 5470.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår som militær ansøger, kan du kontakte HR-konsulent Michelle Maria Sørensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 15. april 2022. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.
Dit faste tjenestested bliver Ballerup.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor
opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper. Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Ballerup
  • Fredag den 15. april 2022

Lignende jobs

  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • G4S søger Sikkerhedsvagter til Kunde i København

    Har du evne og lyst til at indgå i et specialiseret vagtteam, hvor resilience og compliance er i højsædet, og hvor dagligdagen drives af dedikation?Så har du muligheden for at få et spændende o..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • G4S søger Sikkerhedsvagter til kunde i Ballerup.

    Nu har du muligheden for at få et spændende og udfordrende job som sikkerhedsvagt hos verdens største og mest moderne sikkerhedsvirksomhed.Vi søger en ny kollega til at løse opgaver for en af v..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Security Governance Specialist

    Security Governance SpecialistI [xxxxx] søger vi en Security Governance Specialist, der skal vedligeholde og videreudvikle arbejdet med vores ISMS og samtidig understøtte de nye krav fra NIS2 .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
16. september 2024 3
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 6
17. august 2024 6