Øvelsesplanlægger ved Marinehjemmeværnet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Er du oversergent i Søværnet? Vil du udfordres med planlægning og gennemførelse af maritime øvelser? Ønsker du en alsidig, inspirerende og udfordrende tjeneste? Så venter dig et spændende og varieret job som øvelsesplanlægger ved Marinehjemmeværnet.

Om os

Marinehjemmeværnets Operations- og Planlægningssektion har ansvaret for den koordinerende planlægning af Marinehjemmeværnets årsprogram, samt ansvaret for opstilling af Marinehjemmeværnets kapaciteter til operativ opgaveløsning og øvelsesaktivitet. Sektionen følger den operative indsættelse af enhederne tæt og gennemfører øvelsesaktiviteter, som understøtter og udvikler den frivillige mariners evne til at løse de operative opgaver til søs og i havn. Vi har derfor et tæt samarbejde med vores frivillige hjemmeværnsfolk, der varetager de operative- og øvelsesmæssige opgaver lokalt, ligesom vi arbejder sammen med en række af Forsvarets øvrige styrelser og civile myndigheder.

Aktuelt arbejder vi for yderligere at skærpe Marinehjemmeværnets militære kompetencer og profil, således at de frivillige marinere med øget effekt kan støtte søværnet i det maritime forsvar af Danmark.

Om stillingen

Som øvelsesplanlægger vil du indgå i Marinehjemmeværnets Operations- og Planlægningssektion, som udover dig består af sektionschefen samt fem militære medarbejdere herunder din nærmeste samarbejdspartner, som er sektionens øvelsesofficer. Sektionen er, som resten af Marinehjemmeværnets stab, geografisk fordelt med medarbejdere i både Ringsted og Brabrand. Denne stilling har fast tjenestested i Brabrand, men du skal forvente, at tjenestestedet samles i Korsør omkring år 2023.

Du vil blive ansvarlig for udarbejdelse af Marinehjemmeværnets øvelser for det kommende år. Sammen med sektionens øvelsesofficer, samt sektionens øvrige medarbejdere, arbejder du for at tilrettelægge øvelser for Marinehjemmeværnet. Det bliver din opgave at tilsikre, at øvelserne for de frivillige er relevante, udviklende, meningsfulde. For at tilsikre at øvelserne bliver gennemført i overensstemmelse med planlægningen, skal du være til stede og tage lederskab under øvelserne.

Du kommer også til at stå for oprettelse og vedligeholdelse af aktiviteter på Marinehjemmeværnet civile platform, HJV.DK. Din funktion er vigtig for Marinehjemmeværet, da tilrettelæggelse af gode øvelser er væsentligt for udviklingen af de frivillige kræfter. Øvelsesplanlægningen vil ske i løbende koordination og udvikling internt i sektionen, samt med marinehjemmeværnsstabens øvrige sektioner, hjemmeværnsflotillerne, Forsvaret samt eksterne civile myndigheder. Marinehjemmeværnets aktuelle fokus på at udvikle de militære kompetencer mod en skarpere militær profil vil i særlig grad være afsæt for retningen af dine arbejdsopgaver omkring øvelsesvirksomheden.

Hvis du er navigatør, kan du forvente i mindre omfang at skulle virke som instruktør på Marinehjemmeværnets sejlende kurser, hvor du vil skulle indgå som instruktør. Du og din familie skal være forberedte på, at der vil forekomme arbejde i weekender og på andre skæve tidspunkter, idet vores frivillige for det meste er aktive udenfor normal arbejdstid. Der er i rimeligt omfang mulighed for hjemmearbejdsdage, ligesom der i stillingen vil være mulighed for videreuddannelse, herunder videreuddannelse til næste militære stillingsniveau.

Om dig

Du er uddannet oversergent i Søværnet og har erfaring som sergent fra sejlende tjeneste. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har beskæftiget dig med planlægning og gennemførsel af maritime øvelser, og at du har forståelse for Forsvarets og i særdeleshed Marinehjemmeværnets operative opgaveløsning. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du tidligere har beskæftiget dig med frivilligt arbejde enten som led i tjenesten eller i fritiden, samt har god forståelse for frivillighedens særlige bevæggrunde.

Som person er du dygtig til at finde balance mellem den nødvendige forudseenhed i forhold til langtidsplanlægning, samtidig med at opdukkede opgaver løses på dagligt basis. Du er helhedsorienteret, fleksibel og god til at håndtere et stort ansvar. Du er empatisk og god til at samarbejde både vertikalt og horisontalt på tværs i organisationen, samt med eksterne civile samarbejdspartnere. Du trives med at arbejde med forskelligartede mennesker, og du kommunikerer let og uformelt med høj som lav. Men først og fremmest udstråler du virkelyst og engagement i forhold til denne særlige stilling.

Du er i besiddelse af gyldigt kørerkort til personbil.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Fast tjenestested vil være ved Marinehjemmeværnet i Brabrand.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Operations- og Plan-lægningssektionen i Marinehjemmeværnet, orlogskaptajn Michael Horn på tlf.: 7216 3612 eller mail [email protected]

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn, Kenett Lumbye på telefon 32 66 56 14.

Ansøgningsfristen er d. 28. april 2020. Samtaler forventes afholdt via VTC i ugerne 18-19, 2020.

Ansættelsesdato 1. juni 2020. Endelig tiltrædelsesdato koordineres og aftales i samarbejde med afgivende chef.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen og eventuelt medsende referencer, men er ikke et krav.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM MARINEHJEMMEVÆRNET
Hjemmeværnets mission er at bidrage til beskyttelsen af Danmark med militære, frivillige styrker, der tilgodeser samfundets behov under alle forhold.
Marinehjemmeværnet løser i tæt samarbejde med Søværnet en række opgaver inden for farvandsover-vågning, søredning, havmiljø og bevogtning.
Sammen med Politiet, Toldstyrelsen og kommunerne deltager vi også i løsningen af en række samfunds-opgaver. Vi dækker hele Danmark og er bl.a. ansvarlige for at opstille, uddanne og træne ca. 2.500 akti-ve frivillige.
Vi er 40 dedikerede civile og militære medarbejdere, der med udgangspunkt i kontorerne i Ringsted og Brabrand støtter op om de frivilliges mange aktiviteter ude ved flotillerne og ombord på Hjemmeværnets fartøjer og øvrige enheder. Vi arbejder i en uformel kultur med mange varierede opgaver. Hverdagen kan tit være travl og uforudsigelig. Vi sætter medarbejdernes trivsel og udvikling i centrum, og vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø. Tjeneste i Marinehjemmeværnet er ganske særlig, idet vi arbejder med en ulønnet, frivillig styrke, der drives og motiveres af lyst mere end af pligt. Tjenesten i Marinehjemmevær-net er dermed særlig udfordrende og udviklende på det ledelsesmæssige plan, og vi sætter kompetence-udvikling, og frihed til at virke, højt på dagsordenen. Dagligdagen er præget af en fri og uformel om-gangstone.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Brabrand
  • Torsdag den 30. april 2020

Lignende jobs

  • Product Safety Engineer - driving design for Safet...

    Are you enthusiastic about inspiring projects? Would you like to be part of a growing industry that really matters in providing sustainable energy solutions globally? Then we have the opportunity f..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Lean Implementation Supervisor

    Do you thrive working in a high-paced environment, maybe with experience from the wind industry? Join our OCS Lean Optimisation Team. SalesSBU NCE Construction & OperationsLean Optimization..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Commissioning Supervisor Level 1

    Would you like a hands-on opportunity to apply your process understanding and delegation skills in a team of highly proficient colleagues? Do you thrive in a significant, international environment?.
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Lead Commissioning Supervisor

    Here in the Lead Commissioning Supervisors Team, we are seeking pro-active and driven individual to join our highly- skilled and competent team. This role entails broad stakeholder management and r..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1