Sagsbehandler Studie- og Udviklingafdelingen ved Forsvarets Sanitetskommando (Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Er du kaptajn/kaptajnløjtnant, og har du lyst til et spændende job som sagsbehandler inden for sanitetsområdet ved Forsvarets Sanitetskommando, hvor arbejdstempoet er højt og arbejdsopgaverne veksler såvel i omfang som varighed?

Om os

Studie- og Udviklingsafdelingen er en del af Udviklingsdivisionen der indgår i staben ved Forsva-rets Sanitetskommando.
Vi er ansvarlige for den sanitets- og sundhedsfaglige studie- og udviklingsaktivitet ved Forsvarets Sanitetskommando, inden for doktrin, organisering og teknologi/materiel. Vores opgaver spænder vidt og omfatter bl.a. deltagelse i udvikling af NATO- og nationale strategier, koncepter og doktri-ner, inspektion af sanitetsfaglige enheder samt deltagelse i udvikling og valg af sanitets- og sund-hedsfagligt materiel og kapaciteter til Forsvaret.
Vi kan tilbyde dig en spændende og dynamisk arbejdsplads med gode kolleger i et tværfagligt miljø med en uformel omgangstone, hvor du vil indgå i et team bestående af en chef og seks medarbej-dere. Faglig indsigt, samarbejde og personlig integritet er nøgleelementer for opnåelse af fælles løsninger. I perioder må der forventes rejseaktivitet.

Om stillingen:
Du skal overordnet arbejde med sanitets- og sundhedsfaglig sagsbehandling og herunder deltage i analysearbejder – omhandlende udvikling af koncepter og bestemmelser, samt iværksættelse og udvikling af kapaciteter, samt behovsopgørelser og forslag til ny- og erstatningsanskaffelser i samarbejde med bl.a. Kapacitetsudviklingsafdelingen under Forsvarskommandoen og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.
Du vil blive tovholder inden for standardisering på MEDICAL området. I NATO-samarbejdet varetager du controlling samt overordnet sagsbehandling af alle MEDICAL STANAG spørgsmål, idet dette foregår i et tæt samarbejde med respektive sanitets- og sundhedsfaglige eksperter i For-svarskommandoen og Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Samtidig bistår du de danske kustoder for en række udvalgte MEDICAL STANAG i den fortsatte vedligeholdelse og udvikling af disse. Endvidere skal du fungere som dansk repræsentant i Medical Standardization Working Group (MedStdWG), hvor du er med til at sikre danske interesser. Derudover skal bistå i koordina-tionen af dansk deltagelse i diverse medicinske mødefora inden for MEDICAL området i NATO-samarbejdet.
Du skal udarbejde planer og deltage i studier og forsøg på sanitetsmateriel og kapaciteter. Du skal lede og koordinere udviklingen af forslag til fagligt materiel til Forsvarets sanitetsenheder i samarbejde med sektionens befalingsmænd, eller indgå i tværfaglige projekter på sanitetsområdet med fx stabens læger og sygeplejersker divisionens Militærmedicinske Udviklingsafdeling. Dit primære arbejdsområde vil være kapaciteter ved Flyvevåbnet, Søværnet og Specialoperationsstyrkerne, og sekundært hærens sanitetskapaciteter.

Fast tjenestested er ved Forsvarets Sundhedstjeneste i Brabrand.

Om stillingen

Om dig

Du er uddannet kaptajn/kaptajnløjtnant med operativ erfaring og har godt kendskab til Forsvarets operative virke. Alternativt er du erfaren premierløjtnant, der er i gang med, eller vurderet egnet til, gennemførelse af relevante VUK moduler. I så fald vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale og du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Det vil være en fordel hvis du tidligere har beskæftiget dig med sanitetstjeneste.
Du har en professionel og ansvarsbevidst tilgang til opgaverne og er initiativrig, samt formår selv-stændigt at igangsætte opgave- og problemløsninger.
Du kan samarbejde på tværs af faggrænser med både civile og militære kolleger, eksterne samar-bejdspartnere og chefer, og er i stand til at inddrage andres erfaringer og synsvinkler i udviklingen af varige værnsfælles løsninger.
Du har gennemført geledtjeneste og været udsendt i internationale operationer, gerne med en lo-gistisk enhed eller med en sanitetsrelateret funktion.
Du er i stand til at formulere dig i skrift og tale på dansk og engelsk.
Du er erklæret egnet til internationale oprationer og har bestået basistesten.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef major Rune Hoffmann på telefon 7281 8021 eller mail [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent premierløjtnant Jesper Tang Sørensen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9149.

Ansøgningsfristen er den 13. april 2021 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Stillingen er til besættelse pr. 1. maj 2021, men tiltrædelsesdatoen vil blive endeligt koordineret med din nuværende chef.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARETS SANITETSKOMMANDO
Forsvarets Sanitetskommando er den del af Forsvaret, som varetager Forsvarets sundheds- og
sanitetstjeneste. Forsvarets Sanitetskommando udvikler og rådgiver Forsvaret om sundhedstjeneste, sanitetstjeneste og militær fysisk træning samt står for driften af infirmerierne. Derudover foretager vi sundheds- og sanitetsfaglige inspektioner, udfører sundhedsfaglige trusselsvurderinger og definerer de militære fysiske krav. Endvidere er Forsvarets Sanitetskommando ansvarlig for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om vores soldater i nationale og internationale operationer og på de danske infirmerier. Igennem løsningen af disse opgaver, sikrer Forsvarets Sanitetskommando soldatens helbred.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Brabrand
  • Tirsdag den 13. april 2021

Lignende jobs

  • Product Safety Engineer - driving design for Safet...

    Are you enthusiastic about inspiring projects? Would you like to be part of a growing industry that really matters in providing sustainable energy solutions globally? Then we have the opportunity f..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Lean Implementation Supervisor

    Do you thrive working in a high-paced environment, maybe with experience from the wind industry? Join our OCS Lean Optimisation Team. SalesSBU NCE Construction & OperationsLean Optimization..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Commissioning Supervisor Level 1

    Would you like a hands-on opportunity to apply your process understanding and delegation skills in a team of highly proficient colleagues? Do you thrive in a significant, international environment?.
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Lead Commissioning Supervisor

    Here in the Lead Commissioning Supervisors Team, we are seeking pro-active and driven individual to join our highly- skilled and competent team. This role entails broad stakeholder management and r..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1