Seniorsergent til Studie- og Udviklingsafdelingen ved Forsvarets Sanitetskommando

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Kunne du tænke dig en stilling, hvor du igennem faglighed og fremsynethed sikrer soldatens helbred? Vil du være med til at sikre at Forsvarets udvikling af sanitetsmateriel passer ind i den værnsfælles doktrin og organisation?
Studie- og Udviklingsafdelingen ved Forsvarets Sanitetskommando søger en erfaren seniorsergent til at varetage sanitetsmaterieludviklingen inden for Flyvevåbnets område.

Om os

Forsvarets Sanitetskommando er den del af Forsvaret, som varetager Forsvarets sundheds- og sanitetstjeneste. Forsvarets Sanitetskommando udvikler og rådgiver Forsvaret om sundhedstjeneste, sanitetstjeneste og militær fysisk træning samt står for driften af infirmerierne. Derudover foretager vi sundheds- og sanitetsfaglige inspektioner, udfører sundhedsfaglige trusselsvurderinger og definerer de militære fysiske krav. Endvidere er Forsvarets Sanitetskommando ansvarlig for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om vores soldater i nationale og internationale operationer og på de danske infirmerier. Igennem løsningen af disse opgaver, sikrer Forsvarets Sanitetskommando soldatens helbred.

Studie- og Udviklingsafdelingen ligger ved Udviklingsdivisionen, som er en del af staben ved Forsvarets Sanitetskommando. Studie- og Udviklingsafdelingen udfører sagsbehandling inden for sanitetsområdet, herunder materielanskaffelser og opdatering af allerede eksisterende sanitetsfagligt materiel. Vi arbejder i en team baseret struktur, hvor der er to andre seniorsergenter, der håndterer Hæren og Søværnet. Kontoret er en unik samling af viden inden for sanitetstjeneste og materieludvikling, hvor brugernes input fra værnene bliver analyseret og valideret forud for indførslen af materiellet.

Om stillingen

Du skal som Forsvarets Sanitetskommandos sagsbehandler inden for Flyvevåbnets område fokusere på anskaffelse og udviklingen af materiel inden for flyvemedicin, Search and Rescue (SAR) og Medical Air Evacuation.

Du skal i stillingen holde dig løbende orienteret om udviklingen i primært Flyvevåbnets operative kapaciteter, særligt inden for sanitetsområdet. Derfor vil du skulle deltage i mødevirksomhed på tværs af myndigheder og arbejder i særdeleshed tæt sammen med FMI, kommandolægen for Flyvevåbnet og Flyvevåbnets enheder.

Din sagsbehandling inkluderer stillingstagen til materiel og deraf udarbejdelse af brugervejledninger, input til behandlingsprincipper og -procedurer set i relation til implementering af materielet.

Du deltager på messer og konferencer med henblik på at opnå indsigt i den nyeste viden og udvikling inden for sanitetsfagligt materiel.

Der forventes 10-20 rejsedage om året i stilingen.

Om dig

Du er udnævnt seniorsergent og har baggrund i Flyvevåbnet med operativ tjeneste ved en sanitetsenhed. Alternativt har du haft en sanitetsfaglig funktion ved en af Flyvevåbnets flyvende enheder eller skole.

Du deltager i censorvirke ved sundheds- og sanitetsuddannelserne samt inspektionsvirksomhed ved enhederne og underviser ved behov inden for dit speciale. Det er derfor ønskeligt, at du allerede har sundheds- og sanitetsuddannelser på MEDIC niveau, alternativt skal du påregne at erhverve dig kurset.

Du skal kunne arbejde selvstændig og det forventes, at du har erfaring med sagsbehandling og analytisk arbejde. Du formidler dit budskab klart og præcist både i tale og skrift.

Har du sammenlignelige kompetencer, men er oversergent eller fra et andet værn opfordres du til at søge stillingen alligevel.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende,
fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef og daglig leder major Martin Søvang Ditlevsen på telefon: 21417327 eller seniorsergent Søren Bæhr på telefon: 28 57 05 31.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent John K. Christiansen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon: 72 81 91 63.

Ansøgningsfristen er den 3. januar 2022 og vi forventer at afholde samtaler i uge 1 og 2. Stillingen er til besættelse fra 1. februar 2022.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav. Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Brabrand
  • Søndag den 02. januar 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Are you enthusiastic about inspiring projects? Would you like to be part of a growing industry that really matters in providing sustainable energy solutions globally? Then we have the opportunity f..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Do you thrive working in a high-paced environment, maybe with experience from the wind industry? Join our OCS Lean Optimisation Team. SalesSBU NCE Construction & OperationsLean Optimization..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Here in the Lead Commissioning Supervisors Team, we are seeking pro-active and driven individual to join our highly- skilled and competent team. This role entails broad stakeholder management and r..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
25. juli 2024 6
24. juli 2024 7
23. juli 2024 7
22. juli 2024 7
21. juli 2024 7
20. juli 2024 7
19. juli 2024 7
18. juli 2024 7
17. juli 2024 6
16. juli 2024 5
15. juli 2024 5
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 5
11. juli 2024 5
10. juli 2024 5
9. juli 2024 4
8. juli 2024 4
7. juli 2024 3
6. juli 2024 5
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 3