Militærstrategisk analytiker til Rusland-området

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Kan du holde på en hemmelighed? Har du modet, evnerne og viljen til at bidrage til Danmarks sikkerhed?
Behersker du russisk på højt niveau? Har du en solid og bred it-forståelse og evner til let at sætte dig ind i nye it-systemer? Har du god forståelse for militære forhold og eksempelvis en baggrund i Forsvaret?
Ønsker du at arbejde indgående med Ruslands betydning for Danmarks sikkerheds- og forsvarspolitik? Og har du gode analytiske evner til at kunne finde de helt rigtige og relevante efterretninger, som Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) har behov for?
Så har vi en ledig stilling til dig i Områdecenter Rusland, hvor du vil få mulighed for at arbejde indgående med militære forhold af relevans for Danmarks sikkerhed. Stillingen er ledig til besættelse hurtigst muligt.

Om os

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.

FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.
Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.

Om stillingen

Dit primære arbejdsområde vil bestå i at udvælge, analysere og formidle russisksproget materiale af relevans for FE’s prioriteter. Du vil primært skulle arbejde med Rusland i en sikkerhedspolitisk og militærstrategisk kontekst. Du vil indgå i områdecentrets brede team af medarbejdere, der arbejder med Rusland, og du vil til dagligt skulle bidrage til vidensopbygning og analyse sammen med områdecentrets øvrige militære og civile analytikere.

Analysearbejdet vil kræve, at du deltager i relevante tværfaglige arbejdsgrupper sammen med kolleger fra hele tjenesten og sammen med FE's øvrige nationale og internationale samarbejdspartnere. Du vil i funktionen også komme i tæt kontakt med vores centrale kunder, som omfatter beslutningstagere og sagsbehandlere i Udenrigsministeriet, Forsvarsministeriet og Forsvarskommandoen.

Stillingen kræver evnen og lysten til at arbejde selvstændigt og i teams. Du vil både bidrage til specifikke analyseopgaver og skriftlige produkter samt yde rådgivning til planlægning. Du vil skulle deltage i tværfaglige arbejdsgrupper, hvor du forventes aktivt at søge faglig sparring og koordinere arbejdsopgaver med kolleger i andre dele af FE. Du vil også skulle præsentere hovedvurderinger og det analytiske indhold fra afdelingens forskellige produkter i mundtlige briefinger for nationale beslutningstagere og internationale samarbejdspartnere.

Vi kan tilbyde et spændende og til tider hektisk arbejdsmiljø, hvor professionalisme og engagement prioriteres højt, og hvor der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Om dig

Du skal have en relevant uddannelse inden for eks. strategi, sikkerhedspolitik eller russisk. Du skal have en god forståelse for militære forhold og terminologi, og en uddannelse som sprog- eller reserveofficer vil derfor være en fordel.

Du har gode samarbejdsevner, og du kan trives i dynamisk miljø, med til tider høj belastning. Vi forventer at du kan arbejde systematisk og fokuseret med store mængder materiale, herunder at du besidder gode it-kundskaber, der sætter dig i stand til at arbejde med komplekse og forskelligartede it-systemer.

Vi lægger vægt på, at du kan prioritere og håndtere store komplekse mængder af information, og at du er en skarp og grundig analytiker. Du skal skriftligt og mundtligt kunne formidle analytiske produkter på dansk og engelsk. FE arbejder med komplekse it-systemer, og du skal derfor have en god it-forståelse, der gør dig i stand til at anvende disse og bidrage til deres udvikling.

Vi forventer endeligt at du har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner på dansk og engelsk.

Nedenstående er ikke afgørende kriterier, men vi håber, at du kan se dig selv i en eller flere af beskrivelserne:
• Du har interesse og flair for at se sammenhænge og implikationer ud fra aktuelle og kommende hændelser.
• Du synes, at Rusland og de sikkerhedspolitiske udfordringer landet udgør for Danmark er spændende og vigtige emner.
• Du ønsker en dybere indsigt i efterretningsarbejde og Områdecenter Ruslands fagområde.
• Din militære viden, operative forståelse og strategiske sans kan bidrage til Forsvaret af Danmark på en ny måde

Ansættelsesvilkår

Ved militær ansættelse besættes stillingen efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter majorer og orlogskaptajner.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som militær ansat er ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Er du civil ansøger er løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget FE hjemmeside http://fe-ddis.dk/ senest den 2. januar 2022.

Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted uge 2 og stiler mod en ansættelse fra 1. marts 2022. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2222 hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger. Der kan dog ikke kontaktes mellem jul og nytår.

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk/, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København Ø
  • Søndag den 02. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 6
29. september 2024 6
28. september 2024 6
27. september 2024 7
26. september 2024 7
25. september 2024 7
24. september 2024 5
23. september 2024 6
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 6
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 5