Rådighedsstilling - Operationselementet søger kaptajnløjtnant af reserven til Marinehjemmeværnet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Er du reserveofficer, og tænder du på operationer og øvelser?

Så har du nu muligheden for at gøre en forskel! Du skal som reserveofficer bidrage til gennemførelse af Marinehjemmeværnets (MHV) operationer og øvelsesaktiviteter for vore 30 fartøjer og 4 MFP-flotiller, som drives af mange kompetente- og forskellige frivillige.

Om os

Marinehjemmeværnets (MHV) mission er at bidrage til beskyttelsen af Danmark med militære, frivillige styrker, der tilgodeser samfundets behov under alle forhold.
MHV løser i tæt samarbejde med Søværnet en række opgaver inden for farvandsovervågning, bevogtning, søredning og havmiljø. Sammen med Politiet, Toldstyrelsen og kommunerne deltager vi også i løsningen af en række samfundsopgaver.

Vi dækker hele Danmark og er bl.a. ansvarlige for at opstille, uddanne, træne og aktivere op til 5.000 frivillige marinere samt at mobilisere den maritime del af Totalforsvarsstyrken.

Vi er ca. 37 civile og militære fastansatte medarbejdere, der med udgangspunkt i kontorerne i Ringsted og Brabrand støtter op om de frivilliges mange aktiviteter ude ved flotillerne og ombord på MHV fartøjer og øvrige enheder. Vi arbejder i en uformel kultur med mange varierede opgaver. Hverdagen kan tit være travl og uforudsigelig.

Vi sætter medarbejdernes trivsel og udvikling i centrum, og vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø. Tjeneste i MHV er ganske særlig, idet vi arbejder med en ulønnet, frivillig styrke, der drives og motiveres af lyst mere end af pligt. Tjenesten i MHV er dermed særlig udfordrende og udviklende på det ledelsesmæssige og menneskelige plan, og vi sætter kompetenceudvikling, og frihed til at virke, højt på dagsordenen. Dagligdagen er præget af en fri og uformel omgangstone.

MHV Operations- og Planlægningssektion har ansvaret for den koordinerende planlægning af MHV årsprogram, samt ansvaret for opstilling af MHV kapaciteter til operativ opgaveløsning og øvelsesaktivitet. Sektionen støtter den operative indsættelse af enhederne tæt og gennemfører øvelsesaktiviteter, som understøtter og udvikler den frivillige mariners evne til at løse de operative opgaver til søs og i havn. Vi har derfor et tæt samarbejde med vores frivillige hjemmeværnsfolk, der varetager de operative- og øvelsesmæssige opgaver lokalt, ligesom vi arbejder sammen med en række af Forsvarets øvrige styrelser og civile myndigheder.

Aktuelt arbejder vi for yderligere at skærpe MHV militære kompetencer og profil, således at de frivillige marinere med øget effekt kan støtte Søværnet i det maritime forsvar af Danmark.

Om stillingen

Som reservist i MHV bliver du ansat i en designeringsfunktion i en krise-/krigsorganisation.

Designeringsfunktionen er den funktion/stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise eller krig.

I dagligdagen bliver du indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion. Som reservist kan du varetage opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.

Som operationsofficer i reserven vil du indgå i MHV Operations- og Planlægningssektion (OPL), som udover dig vil bestå af sektionschefen samt seks militære- og én civil medarbejder.
I alt to operationsofficerer arbejder primært med koordination og gennemførelse af de mange indsættelser og aktiviteter.

Du vil kunne arbejde selvstændigt med opgaver i det omfang, du er blevet erfaren med MHV særlige organisation og fartøjer. Sektionen er geografisk fordelt med medarbejdere i både Ringsted og Brabrand. Du vil have fast tjenestested i hjemmet og skal være klar til at løse opgaver i alle dele af landet.

Derfor er dine menneskelige egenskaber centrale, og det vil klart være en fordel, hvis du har erfaring fra tidligere arbejde med frivillige.

Du og din familie skal være forberedt på, at der kan forekomme arbejde i weekender og på andre skæve tidspunkter, idet vores frivillige for det meste er aktive uden for normal arbejdstid.

Om dig

Du har baggrund som officer i Søværnet og har navigatorisk erfaring med sejlads. Det vil være en fordel, hvis du også har taktisk erfaring og eventuelt erfaring med stabsarbejde.

Det vil være en fordel, hvis du har forståelse for Forsvarets- og MHV operative opgaveløsning.

Det vil ligeledes være en fordel, hvis du tidligere har beskæftiget dig med frivilligt arbejde enten som led i tjenesten eller i fritiden, og du dermed har forståelse for frivillighedens særlige bevæggrunde.

Som person er du udadvendt, empatisk og god til at samarbejde på tværs af personelgrupper og organisationer. Du trives ved at arbejde med forskelligartede mennesker, og du kommunikerer let og uformelt. Men først og fremmest udstråler du virkelyst og engagement i forhold til denne spændende maritime reservestilling med stor berøringsflade ud i MHV.

Du har et gyldigt kørerkort til personbil.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveaufastsat til kaptajnløjtnant af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark.

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer.

Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos chefen for Operations- og Planlægningssektionen orlogskaptajn Michael Horn på telefon 72 16 36 12.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.

Ansøgningsfristen er den 8. januar 2023, og vi forventer at afholde samtaler i uge 2 med tiltrædelse snarest muligt derefter.

For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Brabrand
  • Søndag den 08. januar 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Are you enthusiastic about inspiring projects? Would you like to be part of a growing industry that really matters in providing sustainable energy solutions globally? Then we have the opportunity f..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Do you thrive working in a high-paced environment, maybe with experience from the wind industry? Join our OCS Lean Optimisation Team. SalesSBU NCE Construction & OperationsLean Optimization..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Would you like a hands-on opportunity to apply your process understanding and delegation skills in a team of highly proficient colleagues? Do you thrive in a significant, international environment?.
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Here in the Lead Commissioning Supervisors Team, we are seeking pro-active and driven individual to join our highly- skilled and competent team. This role entails broad stakeholder management and r..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1