Vedligeholdelsesofficer til 4. besætning, Division 11 i 1. Eskadre - Genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Er du teknisk officer, og kunne du tænke dig et stabilt sejlmønster og indgå i et team, der er indsat 24/7? Har du interesse for udviklingen i Arktis, og vil du udvikles fagligt, personligt og ledelsesmæssigt? Så har vi brug for dig i stillingen som vedligeholdelsesofficer på et af søværnets inspektionsskibe, der opererer i farvandene omkring Grønland og Færøerne, et område, der byder på såvel store naturoplevelser, som faglige udfordringer idet hjælpen ofte ligger langt væk.

Om os

Vores besætning er en ud af 6 besætninger i THETIS-klassen. Besætningerne tørner i operationsområdet, og bidrager 24/7 365 dage om året til opretholdelse af beredskabet i de nordatlantiske farvande. Opgaverne spænder bredt fra suverænitetshævdelse, farvandsovervågning, Search and Rescue (SAR), fiskeriinspektion, støtte til politiet, lokalbefolkningen, forskere, SIRIUS mv.
Hver besætning sejler i gennemsnit ca. 150 dage om året. Den øvrige tid anvendes til kurser, videreuddannelse samt afspadsering og ferie.

Sejlende tjeneste ved 1. Eskadre er kendetegnet ved en høj grad af planfastholdelse og du kan således, som udgangspunkt, planlægge din tjeneste og frihedsafvikling 1 år frem i tiden. Dog er den 6. besætning under opbygning, hvorfor planlægningen ikke er helt rigid i 2020.

Om stillingen

Som vedligeholdelsesofficer indgår du i ledelsen af teknisk division, og du er leder af vedligeholdelsessektionen. Du tilrettelægger vedligeholdelsestjenesten for teknisk division inden for maskin-, elektro- samt elektronikområdet, og der er et stort ansvar forbundet med varetagelse af jobbet.
Derudover koordinerer du teknisk assistance til øvrige divisioner i samråd med teknikofficeren. Du yder støtte og rådgivning til våbenofficeren vedrørende vedligeholdelse af dæks- og våbenområdet. Desuden bidrager du til, og udarbejder, vedligeholdelsesmeddelelser til godkendelse ved teknikofficeren for diverse vedligeholdelses- og reparationsarbejder. Du refererer til skibets teknikofficer.

I forbindelse med enhedens implementering af DOST har du en central rolle i forhold til koordination af planlægning og gennemførelse af havariøvelser i samarbejde med enhedens øvrige tekniske officerer og befalingsmænd.
Dit faste tjenestested er i Frederikshavn.

Om dig

Du er en udadvendt og ansvarsbevidst officer, som er god til at samarbejde med andre på tværs af faggrænser og grader. Du har mod på at påtage dig komplicerede opgaver og er åben for at søge alternative løsninger.
Du skal have en god analytisk tilgang til de administrative opgaver, så du kan understøtte skibets ledelse med teknisk sagsbehandling.

Som person arbejder du struktureret og målrettet med opgaveløsningen, og du er fortrolig med at arbejde i DeMars PM- og MM-modulerne.

Du er teknisk officer i Søværnet og har gennemgået VUT I/L eller tilsvarende. Erfarne premierløjtnanter, som er indstillet på at indgå en tidsbestemt uddannelseskontakt med henblik på udnævnelse til kaptajnløjtnant, har ligeledes mulighed for at søge. Du har erfaring fra sejlads i søværnets skibe som teknisk officer samt et gyldigt blåt bevis.

Kendskab til DOST er en fordel, da 4. besætning netop har gennemført et Neustadt forløb og derfor ser det som fuldt implementeret i besætningen. Der er ikke et krav at du har gennemført et lignende forløb.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Såfremt du er premierløjtnant og indstillet på at indgå en uddannelsesaftale, kan stillingen besættes ved funktion i højere stilling.

Fast tjenestested er Frederikshavn.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landet grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer. Du skal have et gyldigt blåt bevis.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknikofficeren, KL Nicolai Thuesen, tlf. +45 2924 2223. Har du spørgsmål af mere generel karakter til tjenesten ved et inspektionsskib, kan du kontakte Chef, KK Henrik Petræus, tlf. +45 3067 0741. Alternativt Søværnets Center for Administration, KL Bårdur Sandå, tlf. +45 7285 7551, mail [email protected].

Har du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR konsulenten ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, afdelingsleder Malene Nørgaard Abel på telefon 7281 9142.

Stillingen er til besættelse pr. 1. maj 2020 eller hurtigst muligt derefter.
Ansøgningsfristen er den 19. april 2020 og samtaler forventes gennemført umiddelbart herefter.

Vi vil bede dig om at søge stilingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forsklligheden styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Om 1. Eskadre (1 ESK)
1. Eskadre omfatter spændende og alsidige arbejdspladser på sejlende enheder såvel som landtjenestesteder. De sejlende enheder er primært indsat i det Nordatlantiske område og løser en lang række af Søværnets nationale opgaver 24/7/365. Opgaverne er blandt andet overvågning, suverænitetshåndhævelse, søredning og fiskeriinspektion i det nordatlantiske og arktiske område. Andre af eskadrens enheder er beskæftiget med varetagelse af søopmåling i danske og grønlandske farvande samt sejlads med Kongeskibet. Derudover har 1. Eskadre to landtjenestesteder underlagt, Center for sømilitær teknologi (CST), der varetager al teknisk uddannelse i Søværnet og Center for maritim uddannelse og skibssikkerhed (CMS), der varetager uddannelsen af værnepligtige og elever, samt uddannelse i røgdykning, brandbekæmpelse, og medic uddannelser.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Søndag den 19. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 12
16. september 2024 12
15. september 2024 16
14. september 2024 16
13. september 2024 15
12. september 2024 15
11. september 2024 15
10. september 2024 12
9. september 2024 9
8. september 2024 11
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 13
4. september 2024 14
3. september 2024 13
2. september 2024 14
1. september 2024 15
31. august 2024 17
30. august 2024 17
29. august 2024 17
28. august 2024 16
27. august 2024 15
26. august 2024 15
25. august 2024 15
24. august 2024 17
23. august 2024 15
22. august 2024 15
21. august 2024 15
20. august 2024 15