Rådighedsstilling – Næstkommanderende til 3. Eskadre Reserveenhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Er du tidligere linjeofficer i Søværnet og har du erfaring som reserveofficer? Hvis ja, så er det måske noget for dig at blive næstkommanderende i 3. Eskadres Reserveenhed!

Om os

Søværnets Reserve er i en rivende udvikling og udbygningen af reserven i Søværnet fortsætter. Derfor søger 3. Eskadre en næstkommanderende til vores reserveenhed.

Reserven er et område, som har stor politisk og ledelsesmæssig bevågenhed, hvilket bl.a. betyder, at det er en prioriteret opgave at anvende Søværnets Reserve. Reserven i Søværnet udgøres af personel, som tidligere har været fastansat.

En reservist har kontrakt med forsvaret om at forrette rådighedstjeneste ved siden af sin primære civile beskæftigelse/uddannelse. Anvendelsesgraden af den enkelte reservist er afhængig af den enkeltes tid og mulighed for ved siden af sit civile arbejdsliv at deltage i egentlige indsættelser/udsendelser eller anden opgaveløsning samt til at gennemføre militær uddannelse.

Anvendelsen og tilknytningen af personel af reserven giver en række fordele. Blandt andet sikres gennem reserven en adgang til et bredt spektrum af både civilt og militært erhvervede kompetencer, som er værdifulde for Forsvaret. Derudover fungerer personel af reserven som engagerede ambassadører, der bidrager positivt til Forsvarets forankring i det omgivende samfund.

Det aktuelle forsvarsforlig tilsiger en øget og bredere anvendelse af reserven. Den overordnede policy for reservens anvendelse er, at den skal være en integreret del af Forsvaret, og at personel af reserven direkte eller indirekte skal bidrage til den samlede styrkelse af Forsvarets operative kapaciteter.

Anvendelse af reserven vil være styret af de fremtidige operative behov i Søværnet med en integrering af reservisterne i de operative enheder og stabe eller deres støttefunktioner.

Vi har en uformel omgangstone i reserveenheden og nyder godt af hinandens meget forskellige baggrunde og kompetencer - civile såvel som militære.

Om stillingen

Du bliver ansat i en designeringsfunktion. Designeringsfunktionen er den funktion/stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise-/krigssituation. I dagligdagen (fredstid) indkommanderes du og virker i denne funktion i træningsøjemed samt i forbindelse med øvelser og uddannelse.

Din designeringsfunktion er som stabsmedarbejder i 3. Eskadre, i den situation, at 3. Eskadre overgår til et højere aktiveringsniveau foranlediget af den operative opgaveløsning i en krise-/krigssituation, fx ved naturkatastrofer, øget beredskab o.l.

Den primære opgave vil være at rådgive om udvikling og håndtering af reserveenheden, således at reservepersonellet kan aktiveres i en krise-/krigssituation. Ansvarsområdet vil være at skulle bistå chefen for 3. Eskadres reserveenhed og være stedfortræder for denne. Det er vores mål at opbygge en reserveenhed, der kan indsættes, når Søværnet har behov, og situationen tilsiger det.

Du skal rådgive om og bidrage til at sikre en fornuftig udnyttelse af reservens ressourcer og kompetencer med henblik på optimal integration og benyttelse af reserven i 3. Eskadre. Du skal være med til at gennemføre tiltag med fokus på sammenholdet i reserven samt udvikle og fastholde reservens særegne kultur og tilknytning til Søværnet generelt og eskadren specifikt.

I tæt samarbejde med chefen for 3. Eskadres reserveenhed skal du være med til at holde eskadrens reservepersonel operativ skarpe.

Som reserveofficer i 3. Eskadre får du mulighed for at bevare kontakten til Søværnet og deltage i mange spændende opgaver. Som reservist varetager du opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion. Du kan forvente 15-20 indkommanderingsdage om året.

Udover at forrette rådighedstjeneste og træne din designeringsfunktion, så mødes Søværnets Reserve mindst én gang om året til et seminar, hvor vi kombinerer vedligeholdende uddannelse og socialt samvær.

Om dig

Du har lyst til fortsat at bevare din tilknytning til Søværnet, og du går til opgaverne med omhu og godt humør. Du skal have ledelsesmæssige ballast. Du skal have lyst til at bidrage, besidde gode samarbejdsevner og være i stand til at holde dig opdateret både fagligt og fysisk.

Du er oprindeligt uddannet officer af linjen og er på M321-niveauet.

Gennem din tjeneste har du en erfaring som chef, og er vant til mandskabsbehandling. Erfaring fra rådighedstjeneste i 3. Eskadre som reservist er en klar fordel.

Antallet af indkommanderingsdage varierer og er afhængig af 3. Eskadres behov sammenholdt med dine muligheder for tjeneste. Dog skal du kunne afsætte ca. 15-20 dage om året. Det er vigtigt, at dette på forhånd er forventningsafstemt med din arbejdsgiver/uddannelsessted og evt. familie.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveaufastsat til kaptajnløjtnant af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark.

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer. Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

Fast tjenestested vil være i hjemmet.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne i hele ansættelsesperioden.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignede operationer.?

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefen for 3. Eskadres reserveenhed, kaptajnløjtnant af reserven Christian S. Erntgaard på telefon 72 85 50 40 eller Eskadrebanjemester ved 3. Eskadre, myndighedschefsergent Bjarne Dunk på telefon 72 85 50 13.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.

Ansøgningsfristen er den 28. juni 2020, og vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

For at komme i betragtning til en rådighedsstilling, skal vi bede dig fremsende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

Din ansøgning skal indeholde:
1) CV – særligt med fokus på dine militære ansættelser/kvalifikationer.
2) Motiveret ansøgning (max. én side), hvoraf det fremgår, at der er reflekteret over tidsforbrug ctr. civilt arbejd/uddannelse og evt. familie.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Om 3. ESKADRE
3. Eskadre er en eskadre i Søværnet, som omfatter spændende og alsidige arbejdspladser, på sejlende enheder såvel som landtjenestesteder.
I 3. Eskadre får du ansvar og anerkendelse, samt stor mulighed for personlig og faglig udvikling.
Eskadrens opgaver omfatter sømilitære opgaver med særligt fokus på farvandene i og omkring Danmark, herunder myndighedsopgaver af permanent karakter samt civilt relaterede samfundsnyttige maritime opgaver.
3. Eskadre enheder løser Søværnets nationale opgaver 24/7/365.
Den største del af eskadrens enheder er beskæftiget med overvågning, suverænitetshåndhævelse, miljø- og transportopgaver samt søredning. Eskadrens enheder er desuden beskæftiget med uddannelse af officerselever.
Ud over de mange skibe er 3. Eskadre endvidere ansvarlig for drift af Flådestationerne Frederikshavn og Korsør, Kystredningstjenesten samt Søværnets Overvågningsenhed, med decentralt placerede enheder rundt om i landet.
3. Eskadre passer på Danmarks farvande – altid!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Søndag den 28. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
20. september 2024 13
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 12
16. september 2024 12
15. september 2024 16
14. september 2024 16
13. september 2024 15
12. september 2024 15
11. september 2024 15
10. september 2024 12
9. september 2024 9
8. september 2024 11
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 13
4. september 2024 14
3. september 2024 13
2. september 2024 14
1. september 2024 15
31. august 2024 17
30. august 2024 17
29. august 2024 17
28. august 2024 16
27. august 2024 15
26. august 2024 15
25. august 2024 15
24. august 2024 17
23. august 2024 15
22. august 2024 15
21. august 2024 15