Uddannelsesbefalingsmand ved National Air Operations Centre (NAOC) Training Section i F...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Har du et operativt mindset, og kan du se dig selv i et operativt miljø på taktisk niveau? Har du lysten til at koordinere og afvikle kursus/træning- og øvelsesaktiviteter internt i NAOC, samt medvirke til NAOC fortsatte opbygning mod Initial Operational Capability i dette forlig, så er du måske den nye uddannelsesbefalingsmand ved NAOC.

Om os

Flyverkommandoens nationale luftoperationscenter varetager planlægning, tasking og føring af flyvevåbnets enheder under dansk kommando i døgndrift i fred, krise og konflikt. Dette omfatter bl.a. flyberedskaber og al flyvning i forbindelse med styrkeproduktion gennem nødvendig planlægning og koordination med nationale og internationale samarbejdspartnere. NAOC skal gennem forliget øge sin kapacitet til føring af luftmilitære styrker.

Om stillingen

NAOC Training Section varetager uddannelser og træning af eget og designeret personel.

En af dine hovedopgaver vil være at planlægge, administrere og gennemføre luftmiltære kurser og uddannelser for flyvevåbnets personel, hvor du med din erfaring og viden skal kunne indgå som instruktør. Det forventes, at du med din personlige fremtræden, din undervisning og vejledning vil fremme en professionel optræden i NAOC.

Stillingen har berøring bredt i NAOC, men også til det øvrige flyvevåben, da eksperterne til anvendelse i kursusøjemed findes overalt i FLV organisation og situationsbestemt inddrages i uddannelsesaktiviteterne.

Det er afgørende, at du vedligeholder og udvikler dine kompetencer indenfor eksempelvis luftmilitær C2 og andre relevante kompetencer, som vi måtte have brug for. Dette vil ske gennem deltagelse i udvalgte aktiviteter og ved faglig relevant støtte til NAOC operative virke.

Specifikke opgaver:
- Bidrager til udarbejdelse og vedligeholdelse af uddannelsesplaner for funktioner i NAOC, til både fred, krise og konflikt.
- Bidrager til planlægning, administrering og afvikling af interne og eksterne operative uddannelser.
- Bidrager til tilrettelæggelse og gennemførelse af NAOC øvelsesvirksomhed ifm. træning af NAOC- og designeringspersonel.
- Bidrager til håndtering af den fornødne nationale og NATO dokumentation til at løse enhedens opgaver, herunder bidrager til udarbejdelsen af den interne dokumentation for standarder.
- Bidrager til udvikling og afvikling af NAOC simulation til operativ træning med støtte fra NAOC øvrige sektioner.
- Bidrager til intern og ekstern videndeling inden for luftoperationer og efterretning.
- Bidrager som ekspert indenfor eget luftoperative kompetencefelt.

Om dig

Du er oversergent eller har mod på og evner til at blive det. Du har gennemslagskraft, gode samarbejdsevner og er i stand til at ”tænke ud af boksen”.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, og at du på eget initiativ påtager dig opgaver inden for dit fagområde, samtidigt med at du objektivt kan arbejde i enhedens interesser. Du er aktivt opsøgende og fungerer godt i en ung organisation, der er i stadig udvikling. Derfor er du proaktiv og ser muligheder ved hjælp af din kreativitet.

Som holdspiller støtter du sektionens øvrige medarbejdere samt resten af NAOC i deres arbejde, og du kan forvente det samme fra dine kollegaer med henblik på opnåelsen af de bedst mulige resultater.

Du har et operativt mindset og brænder for at udvikle dette i samarbejde med den øvrige organisation. Du har en operativ baggrund og gerne erfaring som underviser.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan søges af en erfaren sergent med et godt udviklingspotentiale. I så fald vil aflønningen ske i henhold til stillingens lønniveau og der vil blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Karup.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CHNST, KN Michael Fischer Jakobsen på telefon 72 81 16 87, mail [email protected]
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 28. juni 2020. Stillingen er til besættelse pr. den 1. august 2020 eller snarest derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 28. juni 2020

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Lead Supervisor

    Har du erfaring fra vindmøllebranchen, og har du erfaring med service og reparation af WGT? Kan du tænke dig en hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor samarbejdsevner samt en positiv og fleks..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 6