Enhedsbefalingsmand til Beredskabsstyrelsen Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Er du oversergent eller sergent med potentiale og har du en solid instruktørerfaring, og er du fortrolig med fagområdet redning? Så er dette job måske noget for dig.

Om os

Stillingen er placeret ved Beredskabsstyrelsen Hovedstaden, der varetager operative opgaver inden for brand, redning og miljø som støtte til de kommunale beredskaber i hovedstadsområdet samt andre offentlige myndigheder og virksomheder med beredskabsansvar. Vi er uddannelsessted for over 260 frivillige, som gennemgår en omfattende uddannelse og indgår i beredskabscentrets udrykningsstyrke.

Beredskabsstyrelsen Hovedstaden er desuden kursusinstitution for redningsberedskab, Politi og andre offentlige myndigheder med beredskabsansvar.

Beredskabsstyrelsen Hovedstaden har 23 fastansatte samt et større antal timelærere tilknyttet fra alle dele af beredskabet. Beredskabscentret deltager årligt i ca. 100 nationale indsatser og deltager derudover i langt hovedparten af Beredskabsstyrelsens internationale indsatser.

Om stillingen

Et særdeles alsidigt og krævende job. Som enhedsbefalingsmand vil du have følgende hovedopgaver:

• Som enhedsbefalingsmand støtter du en enhed med bl.a. at være kontaktpunkt for de frivillige vedrørende alle forhold, herunder administrative forhold samt kvalitetssikring af materiel indenfor fagområdet.

• I samarbejde med den frivillige enhedsledelse udarbejder du halvårlige målbeskrivelser for enheden, som skal sikre udviklingen af enheden.

• Du er masterinstruktør indenfor fagområde redning, hvor du støtter, vejleder og hjælper øvrige instruktører indenfor fagområdet.

• Du varetager klargøring og opfølgning på al uddannelse indenfor fagområdet, herunder enhedsaktiviteter; f.eks. med bestilling af lokaler og undervisnings-faciliteter, forplejning, materiel og ikke mindst instruktører.

Ud over fagområde redning får du ansvaret for fagområderne: Førstehjælp, idræt og redningshunde.

Du skal repræsentere afdelingen i udviklingsarbejde, arbejdsgrupper m.v. indenfor dit fagområde.

Endelig vil du som vagthavende befalingsmand skulle indgå i den operative døgnvagt ved beredskabscentret med ca. 3 døgnvagter pr. måned.

Du skal være forberedt på, at en del af din arbejdstid ligger uden for almindelig arbejdstid, herunder i weekender. Der vil være tale om en fleksibel arbejdstids-tilrettelæggelse med de friheder dette også giver.

Vi løser opgaverne i et uformelt, positivt og åbent miljø, hvor helhedsforståelse og respekt for hinandens arbejdsområder er vigtig. Du kommer til at arbejde sammen med såvel uniformerede som civile kollegaer (frivillige og fastansatte).

Om dig

Du er oversergent og har gennemført Beredskabsstyrelsens mellemlederuddannelse. Alternativt er du en erfaren sergent med et godt udviklingspotentiale.

Du har en solid uddannelses- og undervisningserfaring, og det anses som en fordel, hvis du har praktisk erfaring med undervisning af frivillige.

Du opfylder flere af følgende krav:
• Du er uddannet befalingsmand i Beredskabsstyrelsen og brænder gerne for fagområdet redning herunder førstehjælp, idræt og redningshunde.

• Du besidder en meget høj fleksibilitet og kan navigere selvstændigt i en travl og omskiftelig hverdag.

• Du er udadvendt og kan kommunikere positivt og konstruktivt ug du kan lide at arbejde med frivillige og brænder for at give dem en god service og opgaver i beredskabet.

• Du har blik for detaljen og kan samtidig bevare overblikket herunder også med de mere administrative forhold.

• Du er disciplineret, systematisk og grundig med dit arbejde.

• Du kan bestå forsvarets fysiske basiskrav.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt, systematisk og resultatorienteret, men samtidig også er god til at arbejde i et team og med øje for helheden, da jobbet rummer mange udadvendte aktiviteter. Beredskabscentrets kerneopgave er frivilligberedskab, og det er derfor vigtigt, at du er god til at kommunikere samt skabe en positiv og respektfuld dialog på mange niveauer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Hedehusene.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte sektionschef Michael Rasmussen (tlf. 2371 6460) eller oversergent Martin Jørgensen (tlf. 2031 2943), hvis du vil vide mere om stillingen.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Michelle Maria Sørensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er tirsdag den 17. marts. Samtaler forventes afholdt i uge 12.

Ansættelse sker snarest derefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central myndighed indenfor katastrofeberedskabet og er placeret under Forsvarsministeriet.

Vores mission er at sikre borgerne et robust beredskab over for ulykker og katastrofer. Det gør vi ved at udvikle og styrke katastrofeberedskabet, så ulykker og katastrofer kan forebygges og afhjælpes.

Beredskabsstyrelsen yder assistance til kommuner, politi og andre myndigheder ved større ulykker eller katastrofer i Danmark, hvor der er brug for meget mandskab, specialmateriel eller ekspertviden, f.eks. om farlige stoffer.

Beredskabsstyrelsen assisterer efter anmodning ved katastrofer i udlandet. Desuden rådgiver Beredskabsstyrelsen myndigheder og virksomheder om bl.a. beredskabsplanlægning, øvelsesvirksomhed og brandforebyggelse. Vi gennemfører også beredskabsfaglige uddannelser for indsatsledere og holdledere i det kommunale redningsberedskab samt ansatte i politiet og ved andre myndigheder.

Beredskabsstyrelsen prioriterer arbejdet med mangfoldighed og ligestilling højt og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold m.m. til at søge stillingen.

Læs mere om Beredskabsstyrelsen som arbejdsplads på www.BRS.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hedehusene
  • Torsdag den 17. marts 2022

Lignende jobs

  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • G4S søger Sikkerhedsvagter til Kunde i København

    Har du evne og lyst til at indgå i et specialiseret vagtteam, hvor resilience og compliance er i højsædet, og hvor dagligdagen drives af dedikation?Så har du muligheden for at få et spændende o..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • G4S søger Sikkerhedsvagter til kunde i Ballerup.

    Nu har du muligheden for at få et spændende og udfordrende job som sikkerhedsvagt hos verdens største og mest moderne sikkerhedsvirksomhed.Vi søger en ny kollega til at løse opgaver for en af v..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Security Governance Specialist

    Security Governance SpecialistI [xxxxx] søger vi en Security Governance Specialist, der skal vedligeholde og videreudvikle arbejdet med vores ISMS og samtidig understøtte de nye krav fra NIS2 .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Hedehusene over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0