Engageret sagsbehandler til det centrale register for dansk kryptoudstyr og -koder ved National Distribution Authorit...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Trives du i en teknisk og logistisk organisation, hvor kunden holdes i centrum? Har du ”gå-på-mod” og er klar til en hverdag, hvor det af og til går meget hurtigt?

Så er stillingen som vores nye sagsbehandler måske noget for dig.

Om os

Vi en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Vores center indgår i Krypto-, Kort- og Publikationssektionen, der er placeret i Supply Chain Divisionen.

Fysisk er vi placeret på depot Noret i Korsør, og vi er en organisation bestående af højt specialiserede militære og civile medarbejdere.

Vi varetager drift, fordeling og regnskab af alt krypto-, TEMPEST- og andet sikkerhedsrelateret materiale til Forsvarsministeriets koncern samt til en række civile myndigheder og institutioner.

Vi modtager, registrerer, oplægger og fordeler koder, publikationer og materiale fra andre nationer, ligesom vi selv producerer og fordeler danske koder, publikationer og materiale til vores kunder.

Vi har en uformel omgangstone, og udviser stor respekt for hinandens opgaver. Vi hjælper hinanden på tværs af opgaveløsningen.

Om stillingen

Stillingen som sagsbehandler kan besættes af både civile og militære ansøgere.

Vi tilbyder en ganske uformel arbejdsplads med spændende og mangeartede opgaver, gode kolleger og garanti for en spændende og omskiftelig hverdag.

Dine opgaver vil bestå af:
- vedligeholdelse af lagerstyringsdatabasen for klassificerede materialer og koder
- støtte kustoderne i deres varetagelse af lokale regnskaber
- støtte til registreringer i SAP
- støtte til eksterne og interne kunder
- informationssamarbejde med øvrige NATO lande
- samarbejde og koordination med vores kryptoværksted.

Vi tilbyder:
- et uformelt arbejdsmiljø
- faglig sparring
- fleksible arbejdstider
- gode kolleger
- oplæring og efteruddannelse inden for relevante områder

Om dig

Som civil ansøger ser vi gerne at du har en kontoruddannelse, har anden relevant uddannelse eller erfaring fra lignende stillinger.

Det vil være fordel, at du har erfaring med informatikområdet og gerne forvaltning af kryptomateriel. Optimalt er du uddannet som kryptokustode eller –operatør.

Du må forvente en del efteruddannelse på kryptoområdet - blandt andet i form af Forsvarets interne kurser, forskellige FELS-kurser, FSR-uddannelserne 300 og 320 samt intern uddannelse på systemerne.

Du har udpræget ordenssans og kan arbejde meget struktureret. Du er ikke bange for at tage fat, du har generelt flair for brugen af IT, og du behersker på et rimeligt niveau engelsk som arbejdssprog.

Du ser dig selv som en del af det team, der løfter ansvaret for at producere og distribuere krypteringskoder til Forsvaret og civile myndigheder.

Du trives i en lille sammentømret enhed, hvor faglighed og team-ånd er i højsædet, ligesom du besidder nogen viden inden for området ligesom du måske har kendskab til at arbejde med SAP.

Du genkender dig selv i FOKUS-kompetencerne planlægning, samarbejde, faglighed, fleksibilitet og håndtering af pres. Vi lægger vægt på, at du i arbejdet formår at sætte og holde kunden i fokus samt, at du er serviceminded, omhyggelig, systematisk og kan arbejde selvstændigt. Du tager ansvar for at starte, udføre og afslutte dine opgaver.

Vi forventer, at du aktivt indgår i, samt bidrager til, et inspirerende arbejdsmiljø, hvor høj faglighed understøttes af god trivsel, åbenhed og en uformel omgangstone.

Ansættelsesvilkår

Stillingen kan besættes både af civile og militære. Stillingens indhold, løn og funktionsniveau justeres efter den valgte kandidat, hvor du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst.

Civil:
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Basislønnen er 25.983,33kr. pr. måned. (april 2022 niveau)

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Militær:
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Stillingen er en værns fælles stilling.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Lene Kølle eller major Henrik Schiøler på telefon 728 16160 eller på mail [email protected]

Har du spørgsmål til de civile løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent June Bastholm på telefon 3366 5470.

Har du spørgsmål til de militære løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Michelle Maria Sørensen på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 17. marts 2022 og ansættelsessamtaler forventes afholdt snarest herefter. Stillingen er til besættelse pr. 1 maj 2022.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Til de militære: FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

For at komme i betragtning til stillingen, skal vi bede dig fremsende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket ”søg stillingen”. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI)
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videnscenter og logistisk myndighed. I samarbejde med Værnsfælles Forsvarskommando med underliggende værnsstabe sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i i ind- og udland. Det er FMI´s opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Korsør
  • Torsdag den 17. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Korsør over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
16. september 2024 9
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 12
9. september 2024 9
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11
5. september 2024 9
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 10
31. august 2024 10
30. august 2024 10
29. august 2024 6
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 8
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 13
21. august 2024 13
20. august 2024 14
19. august 2024 13
18. august 2024 14
17. august 2024 14