6 Let maskingeværskytter ved 4/II JDR - ruder 4, Jydske Dragonregiment

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

For dem som KAN og VIL panserinfanteriet

Om os

Vi er et stående reaktionsstyrkekompagni, der kæmper både opsiddet, afsiddet og en kombination heraf.

Vi råder over 14 CV9035 som primær køretøj, og afsiddet anvender vi alle gruppens våben. Dernæst har vi i kommandodelingen en række lastvogne samt Piranha V.
Vi har et godt samarbejde i kompagniet, og alle med en professionel indstilling til virket som panserinfanterist accepteres! Vi stille krav til hinanden og forventer at alle levere deres bedste. I 4 KMP er vi en stor familie der til en hver tid har hinandens ryg. Vi stoler på hinanden og er 100% loyale i alle henseender.

Kompagniet har adskillige udsendelser bag sig, både samlet og delt. For nuværende er kompagniet i gange med en reorganiseringsfase efter en periode med mange udsendelser til både Irak, Afghanistan og Kosovo. I 2020 gennemfører vi træning frem mod NRI beredskab i 2021 hvor vi regner med at skulle deltage på en større udenlandsøvelse. I 2022 forventer kompagniet at skulle udsendes igen, til enten Irak, Afghanistan eller Natostyrke i de Baltiske lande.

Om stillingen

De seks stillinger er let maskingeværsskytter men også generelle konstabel stillinger. Det betyder at du efter samtale med chefen klarlægger hvilken specifik stilling du søger. I kompagniet kan vi for nuværende tilbyde alt fra geværskytte 1 (GV1), geværskytte 2 (GV2), geværskytte 3 (GV3), Let maskingevær (LMG), signalmand (SIGMD), dyssekanon (DYKN), infanterikampkøretøjs skytte (IKK skytte) og infanterikampkøretøjs kører (IKK kører). Alt afhængigt at dine ønsker og evner vil du blive tilbudt en stilling.

Du vil blive en del af en vel samarbejdet panserinfanterigruppe i en af de tre kampdelinger. I dagligdagen vil du blive mødt af daglige udfordringer, både på det fysiske, i forhold til din funktion og under vores enhedsuddannelse.
I kompagniet stiller vi store krav til hinanden og søger konstant at udvikle os.
Vi leder efter de soldater som vil være bedst, og som ønsker at være med til at gøre deres enhed bedst. Vi værdsætter kammeratskabet højt, og derfor har vi en tradition for at vores soldater bliver i kompagniet væsentligt længere end i andre enheder. Dette kræver at vi har en balanceret hverdag hvor der er plads til et privatliv ved siden af arbejdet som soldat. Vi gør alt hvad vi kan for at udvikle vores soldater, både i vores egen uddannelse og på eksterne kurser.

Hvis du giver, så får du næsten hvad du vil have. Du kan forvente at blive omskolet til alle våben, og alt det grej vi har i hæren samt enkelte køretøjer. Og hvis du har viljen og evnerne, kan du komme i betragtning til enten korporal eller sergent skole med efterfølgende virke som gruppefører, IKK kommandør eller GV 1.

For detaljer vedrørende de enkelte stillinger kontakt chefen Toke Bjørnshave.

Om dig

Du har tidligere tjeneste i SRS og gerne fra kamptropperne men ikke et krav, gerne fra et mekaniseret eller pansret infanterikompagni, og du kender til infanteridelingens standarder.
Du er selvstændig og udviser initiativ ved selv at opsøge opgaver, såvel i felten som i den daglige tjeneste.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Hærens Konstabel og Korporal forening.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlig tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være på Dragonkasernen i Holstebro.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte KN Toke Bjørnshave på tlf.41376834/23307877 eller via mail: JDR- 2B-401A

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent og seniorsergent Kit Svendsen Johnsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Såfremt du er udpeget til deltagelse til internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 15-05-2020. Samtaler forventes gennemført i uge 21 .
Stillingen ønskes besat den 01-07-2020 , eller snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Om Jydske Dragonregiment
Jydske Dragonregiment er et af Danmarks fire kamptropregimenter. Regimentet der er garnisoneret på Dragonkasernen i Holstebro, har stolte traditioner og har siden 1948 bidraget med soldater til international tjeneste. På kasernen arbejder dagligt omkring 1.200 medarbejdere fordelt på tre bataljoner og støttestruktur. Den ene af bataljonerne er underlagt 1. brigade, der ligeledes er garnisoneret på Dragonkasernen. De to øvrige bataljoner er underlagt 2. brigade. Støttestrukturen omfatter Garnisonsstøtteenhed, en Svær Transportdeling og en Reparationsdeling fra Trænregimentet, et Udleveringsdepot, et element fra Veterancenteret og Forsvarets Sanitetskommando samt et Driftsområde. Garnisonen tilbyder hermed gode muligheder for en alsidig og varieret tjeneste.
Prinsens Musikkorps hører til regimentet, men er garnisoneret på Skive Kaserne. Vi arbejder alle på, at uddanne og få skabt de bedste vilkår til at uddanne værnepligtige og fastansatte soldater til at løse nationale og internationale opgaver.

Læs mere om regimentet på www.Forsvaret.dk/jdr.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Holstebro
  • Fredag den 01. maj 2020

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Lead Supervisor

    Har du erfaring fra vindmøllebranchen, og har du erfaring med service og reparation af WGT? Kan du tænke dig en hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor samarbejdsevner samt en positiv og fleks..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 13
16. september 2024 11
15. september 2024 13
14. september 2024 13
13. september 2024 13
12. september 2024 13
11. september 2024 13
10. september 2024 13
9. september 2024 13
8. september 2024 19
7. september 2024 19
6. september 2024 19
5. september 2024 17
4. september 2024 17
3. september 2024 17
2. september 2024 17
1. september 2024 17
31. august 2024 17
30. august 2024 17
29. august 2024 17
28. august 2024 15
27. august 2024 14
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 14
23. august 2024 14
22. august 2024 14
21. august 2024 14
20. august 2024 10