Leder af Personelforvaltningselementet i S1 ved Jydske Dragonregiment

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Har du lyst til at arbejde med kompetenceudvikling og karriereplanlægning for dine kollegaer og har du den nødvendige erfaring til at kunne rådgive både dem og deres chefer?

Om os

S1 – i daglig tale Personelsektionen – er en del af regimentsstaben ved Jydske Dragonregiment og har ansvaret for en lang række opgaver inden for personelforvaltning og –administration.

Opgaverne omfatter blandt andet udarbejdelse og vedligeholdelse af tjenesteplaner for yngste konstabel til og med kaptajnsniveauet, personeladministrativstøtte til samtlige enheder på kasernen, lønsumsstyring samt – ikke mindst – rådgivning af chefer og medarbejdere af alle grader. Alt sammen til støtte for de enheder, der er hjemmehørende på Dragonkasernen.

S1 består af en chef samt et personelforvaltningselement (som du bliver daglig leder af), et personeladministrationselement samt en feltpræst og en Personelofficer-2, som rådigheds-stilling.
Fuldt bemandet er S1 på 22 medarbejdere og som sådan den største sektion i staben.

Udover ovennævnte er yderligere to af fire lokale HR-partnere fra FPS tilknyttet sektionen til støtte for udvikling og drift af karriereplaner for militært personel (M100-M300) ligesom sektionen har et tæt og velfungerende samarbejde med de øvrige to HR-partnere.

S1 primære opgave er, som tidligere nævnt, at yde støtte til enhederne på Dragonkasernen. Vores fælles fokus er i den forbindelse, at støtten skal være rettidig for at skabe værdi og samtidigt af en kvalitet, der understøtter formålet. Grundighed, forudseenhed, fleksibilitet og rettidighed er derfor alle nøgleord, som beskriver de krav og forventninger vi stiller til os selv og hinanden i dagligdagen.

Trivsel på arbejdspladsen er ikke kun vigtigt, men også et fælles ansvar, hvilket vi alle er os bevidste om. Vi har derfor en god omgangstone og et godt socialt miljø, hvor vi hjælper hinanden når behovet er der og muligheden er til stede og i øvrigt behandler hinanden med respekt. Vi lægger vægt på åbenhed, positive interne relationer, godt humør og høj kvalitet i opgaveløsningen.

Om stillingen

Som leder af forvaltningselementet bliver du ansvarlig for den daglige drift og opgaveprioritering i elementet samtidigt med, at du, som Personeladministrationsbefalingsmand, er regimentets hovedsagsbehandler på forvaltning og udvikling af stampersonel (M200 og M100).

Ud over dig selv, består elementet af en korporal der tager sig af forvaltning og tjenesteplaner for M100, ligesom den del af opgaven, der omfatter tjeneste- og karriereplanlægning for alt stampersonel, støttes af de to førnævnte HR-partnere dedikeret til denne opgave.

Opgaverne omfatter blandt andet:
• Udarbejdelse og vedligeholdelse af tjenesteplaner for stampersonel.
• Behandling af ansøgninger vedrørende udnævnelse til højere grad.
• Sagsbehandling i forhold til enkeltmandsudsendelser af befalingsmænd, korporaler og konstabler samt afgivelse af befalingsmænd til rotationsstillinger ved Hærens Sergent-skole.
• Fastholdelse og rekruttering.
• Rådgivning af chefer og medarbejdere i relation til befalingsmandsgraden.
• Deltagelse i rådgivningsteam omkring Talent Management ved JDR.
• Udarbejdelse og vedligeholdelse af personelprognoser på stampersonelområdet.

Din andel af sektionens øvrige opgaver, vil blive fastlagt under mulig hensyntagen til dine kompetencer og interesser samt opgavernes nuværende forankring.

Om dig

Du er seniorsergent og har en erfaring i graden, der sammenholdt med din tjenestebaggrund, sætter dig i stand til at lede, rådgive og vejlede omkring tjeneste og uddannelsesforløb for befalingsmænd samt at initiere afledte forvaltningsaktiviteter.

Som person er du imødekommende, energisk og har masser af gåpåmod. Du er holdspiller men formår samtidigt at arbejde selvstændigt med pålagte opgaver.

Du er analytisk stærk, er velformuleret i skrift og tale, og sætter en ære i en positiv dialog.

Du har et udpræget helhedssyn og har blik for såvel regimentets som den enkelte befalingsmands og korporals/konstabels rolle i Hæren.

Din kontaktflade vil være stor, og det er vigtigt at du kan samarbejde på tværs af organisationen.

Du kan arbejde med programmer fra Office pakken, SAP og besidder generelt gode IT-færdigheder.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Holstebro.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefen for S1, major Mogens Thomsen, på telefon 41 32 03 77 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 30. september 2022 og ansættelsessamtaler forventes afholdt uge 40 eller snarest herefter. Stillingen er til besættelse pr. 1. december 2022.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Holstebro
  • Fredag den 30. september 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
30. juni 2024 16
29. juni 2024 16
28. juni 2024 11
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 17
22. juni 2024 17
21. juni 2024 16
20. juni 2024 15
19. juni 2024 15
18. juni 2024 15
17. juni 2024 17
16. juni 2024 18
15. juni 2024 19
14. juni 2024 19
13. juni 2024 19
12. juni 2024 18
11. juni 2024 18
10. juni 2024 18
9. juni 2024 19
8. juni 2024 19
7. juni 2024 19
6. juni 2024 19
5. juni 2024 19
4. juni 2024 20
3. juni 2024 19
2. juni 2024 20
1. juni 2024 14
31. maj 2024 12