Driftsplanlægger ved Planlægningselementet ved Vedligeholdelsesområde Karup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Er du sergent og brænder for opgaver som koordinering og planlægning. Er du samtidig også passioneret overfor Flyvevåbnet og Flyvevåbnets operative opgaveløsninger?
Så skal du læse videre, da denne nyoprettede stilling som driftsplanlægger vil være lige noget for dig!

Om os

Planlægningselementet leder den overordnede koordinering af Vedligeholdelsesområde Karups (VO KAR) samlede opgaveløsning. Planlægningselementet er ansvarlig for koordinering og planlægning samt gennemførsel for enhedens samlede opgaveportefølje, omhandlende; flyvetimeproduktion for alle Forsvarets operative helikoptere og træningsfly, udvikling og uddannelse af flymekanikere til strukturen samt specialer som våben, nødudstyr og køretøjer til understøttelse af enhedens opgaveløsning samt forward fleet management på alle kapaciteter.

Om stillingen

Stillingen som driftslanlægger bliver en af de helt afgørende hjørnestene, placeret i hjertet af enheden og skræddersyet til at løse vedligeholdelsesopgaver bredt, målrettet den tekniske interesserede, i et operativt miljø. Stillingen er særdeles vigtig, idet grundforudsætningen for løsning af enhedens stillede opgaver, leveres gennem VO KAR planlægningselement med involvering af ressourcer indenfor EH101 Flight, AS550 Flight, MH-60R Flight, T-17 Flight og SUPPORT Flight.

Stillingen omfatter bl.a. planlægning og koordination indenfor afdelingens ansvarsområde, særligt med fokus på flyvetimeproduktion, planlægning af enhedens samlede ressourceanvendelse og koordination af større projekter, i direkte forlængelse af, eller i sammenhæng med, operative deployeringer, operative efterspørgsler, modifikationsopgaver på flystel og generel tilpasning og udvikling af enheden, herunder;

• Produktions- og processtyring samt optimering af VO KAR samlede vedligeholdelsesaktiviteter.
• Planlægning og koordination i forbindelse med opstilling af vedligeholdelseshold til udsendelse og deltagelse i øvelser.
• Godkendelse af produktionsaftaler fra CAMO på respektive flytyper.
• Koordinering af småreparationer og justeringer som ikke kræver reservedele.
• Planlægning af tekniske uddannelsesforløb, herunder krydstræningsforløb indenfor diverse specialer som bl.a. motoruddannelse samt ATK uddannelse.
• Udvikling og optimering af processer, såsom IT-værktøjer til håndtering af ef-tersynsplanlægning og kursuskoordination.

Afdelingen er nyoprettet og er i en periode med indkøring samt afklaring af roller, hvor elementlederen er ved at sammensætte sit team. Stillingsopslaget retter sig derfor specifikt for flytypen AS550 FENNEC, der er fokuseret på som hovedansvarsområde.

Om dig

Du er sergent eller konstabel med udviklingspotentiale, der har hjertet på det rette sted, og som lever passioneret for Flyvevåbnet og Flyvevåbnets operative opgaveløsning. Du ved, at det er dygtige medarbejdere, som leverer grundforudsætningen for den operative opgaveløsning.

Vi ønsker, at du er ansvarsfuld overfor opgaven, kollegaer og dig selv, og at du udviser helhedsforståelse i spændingsfeltet mellem produktion og operation.

Du vil komme i berøring med, og få ansvar for både kort og langsigtet planlægning, under hensyntagen til enhedens samlede opgaveløsning og rådige personelressource. Du vil særligt beskæftige dig med flyvetimeproduktion, herunder sikre at aktiviteter håndteres rettidigt, og eftersynsplanlægning samt gennemførsel leveres gennem forudseenhed og akkuratesse.

Stillingen omfatter forståelse for regulative krav, fx indenfor EMAR/EASA, hvorfor det forventes, at du evner at sætte dig nysgerrigt ind i stoffet og på systematisk vis evner at indgå i dialog med underlagt personel, såvel som kolleger, for i fællesskab at finde løsninger indenfor regelsættet.

Vi ser gerne, at du har en solid teknisk baggrund, som er underbygget med et flyteknisk COR/MAML, gerne med eftersyns- og vedligeholdelseserfaring på AS550 eller anden helikoptertype. Har du ikke det, skal du lægge vægt på dine kompetencer og din forståelse af komplicerede problemstillinger indenfor det teknisk- og ledelsesfaglige problemfelt.

Driftkoordination i et skarpt flyoperativt miljø, hvor kunden er redningsberedskab, særlig støtte til politiet, og nationale opgaver i Rigsfællesskabets mest nordlige egne, stiller krav til en person, der er systematisk, og som har forståelse for helheden, og det må derfor påregnes, at der periodevis er en høj belastning på enkeltkapaciteter fx i eftersynspeak perioder, op mod eller under udsendelse af kapaciteten i et skarpt miljø, nationalt eller internationalt.

Man siger, at Flexibility is the Key to Air Power, og det gælder især i spændingsfeltet mellem operationer og produktion. Vi søger derfor en person, der har viljen til at ville, og som ved, at det kræver kompromis og samarbejde, for at enheden i sidste ende leverer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en konstabel med et godt udviklingspotentiale. I så fald vil aflønningen ske i henhold til stillingens lønniveau og der vil blive udarbejdet en uddannelsesaftale m.h.p. gennemgang af den nødvendige strukturelle uddannelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfatter af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Fast tjenestested vil være Flyvestation Karup.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder af Planlægningselementet Chefsergent Viggo Brøgger på tlf. +45 72842403.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn, Kenett Lumbye på telefon 32 66 56 14.

Ansøgningsfristen er 26. april 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfrist.

Ansættelsesdato 1. juni 2020. Endelig tiltrædelsesdato koordineres og aftales i samarbejde med afgivende chef.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen og eventuelt medsende referencer, men er ikke et krav.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består en Vedligeholdelsesdivision med af seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 26. april 2020

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Lead Supervisor

    Har du erfaring fra vindmøllebranchen, og har du erfaring med service og reparation af WGT? Kan du tænke dig en hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor samarbejdsevner samt en positiv og fleks..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 6