Projektorienteret sagsbehandler til koordinationssektionen ved Flyvevåbnets Administrat...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Er du kaptajn – eller erfaren premierløjtnant?
Ønsker du at være med til at sætte dit præg på et unikt arbejdsområde i Flyvevåbnet?
Kan du udarbejde oplæg og omsætte beslutninger til handling; og motiveres du samtidig af høj grad af ansvar og autonomi i dit daglige virke?
Har du tilmed gode kommunikationsevner og en stor interesse for udvikling og synergimuligheder?

Om os

Flyvevåbnets Administrative Fællesskab (FAF) er en afdeling under Operations Support Wing. FAF har ansvaret for at levere administrationsstøtte og HR-ydelser til flyvevåbnets niveau lll myndigheder, herunder yde støtte flyvevåbnets wings i forvaltning og administration af personel.

FAF består af en central del, Koordinationssektionen på Flyvestation Karup, og tre decentrale partnerenheder, der er placeret på hhv. Flyvestation Aalborg, Skrydstrup og Karup. Koordinationssektionen består af en ledelse samt to elementer; Policy og Koordinations- samt Administrationselementet.

Vores motto er ”Effekt gennem støtte”, hvilket leveres af vores fagspecialister hver dag, med kunden i centrum og kvalitet i højsædet.

Vi har en uformel omgangstone baseret på gensidig respekt og godt humør, hvor alle bidrager til, at det er en god arbejdsplads.

Om stillingen

Som sagsbehandler i Koordinationssektionen vil du blive placeret i ledelsesteamet og herfra vil du få mulighed for at kaste dig ud i de forskelligartede opgaver som stillingen byder på.

Stillingens hovedfokus vil være sagsbehandling med det formål at identificere relevante projekter, der skal iværksættes i FAF. Afhængigt af projektporteføljens omfang vil stillingen også kunne indebære at skulle lede et eller flere projekter fra start til slut.

Foruden projekt-sagsbehandling skal stillingen også sagsbehandle områder af mere generel karakter, herunder koordinere sagsområder på tværs af FAF; eksempelvis administrative bestemmelser og procedurer på INTOPS-området samt forankring af læring og udviklingsaktiviteter. Der vil være behov for kontakt og koordination med alle Flyvevåbnets myndigheder samt koncernens øvrige styrelser.

Stillingen er ideel til at udvikle dine færdigheder som sagsbehandler og få et indblik i en myndighed, der har berøring til med hele Forsvaret. Du vil tillige kunne opbygge en faglig viden og forståelse omkring administration og forvaltning i Forsvaret, som uden tvivl gavne din videre færd og lederpotentiale i Flyvevåbnet.

Din dagligdag vil være fleksibel og med faste arbejdsområder, men der kan opstå perioder, hvor opgaver må omprioriteres og sektionens fulde fokus vil være krævet for at nå deadlines.

Om dig

Først og fremmest søger vi en officer, der er nysgerrig på administrationsområdet. Du er formentlig kaptajn og har gennemført VUK eller VUT-I/L.
Alternativt er du erfaren premierløjtnant, der er i gang med VUK eller også er du optaget på VUK, men endnu ikke startet. Som premierløjtnant, vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale. Du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Endelig kan du også være seniorsergent eller chefsergent, der opfylder kriterierne for ”Late Entry” og dermed udnævnelse til kaptajn. I dette tilfælde vil en ansættelse i stillingen og udnævnelse kræve CH/FLK godkendelse.

Vi lægger vægt på, at du har evne og lyst til at arbejde selvstændigt med et bredt sagsområde. Herunder forventer vi, at du trives med at planlægge, igangsætte og drive projekter frem til deres afslutning med fokus på bl.a. høj kvalitet og overholdeles af deadlines. Vi forventer, at du har gode analytiske evner, er struktureret og har gode kommunikations evner; både i tale og på skrift.

Du har gode samarbejdsrelationer og er god til at bygge netværk, idet du i starten af din karriere hos os vil skulle bruge tid sammen med vores specialister for at forstå den komplekse hverdag vi lever i.

Idet din berøringsflade i FAF vil være stor, så er det en klar fordel, hvis du har en udviklet sans for diplomati og formår at skabe opbakning til de projekter som sættes i gang.

I FAF prioriterer vi medarbejderen højt og vi har, gennem gensidigt kendskab og respekt, konstant fokus på udvikling af dine kompetencer og derfor vil du opleve ekstra støtte indtil du har tillagt dig den nødvendige faglige indsigt. Det er dermed ikke en forudsætning, at du har arbejdet med det administrative område tidligere for du vil i hverdagen være omgivet af specialister, der kan give dig den nødvendige faglige indsigt til at få succes i stillingen.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til KN Steffen B. Lunn på tlf. 728 44814 eller mail [email protected]

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Kenneth Kongsgaard Albæk ved Forsvarets Personalestyrelse, mail [email protected], eller på telefon 728 19151.

Ansøgningsfristen er den 3. maj 2020. Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter fristens udløb.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 03. maj 2020

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Lead Supervisor

    Har du erfaring fra vindmøllebranchen, og har du erfaring med service og reparation af WGT? Kan du tænke dig en hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor samarbejdsevner samt en positiv og fleks..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 6