Leder til Coordination Element ved Air Control Wing

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Kan du hjælpe os med at strukturere personelforvaltning og få efterlevelse af bestemmelser og lovgivning til at gå hånd i hånd med vores operative hverdag? Er du interesseret i at udvikle Force Protection i enheden, og er du samtidigt en dygtig teamleder og rollemodel, der ynder at gå forrest i en alsidig hverdag? Så er jobbet som elementleder for Commanders Support Staff Coordination Element måske noget for dig?

Om os

Air Control Wing er en geografisk spredt operativ enhed, med satellitenheder placeret rundt om i Danmark (Skagen, Skrydstrup, Roskilde, Kastrup og Bornholm) med hovedsæde i Karup.
Døgnet rundt, året rundt, overvåger, kontrollerer og indsætter vi fly til afvisning af krænkelser i dansk luftrum – samt bidrager til gennemførelse af luftoperationer i både nationalt og internationalt regi. Air Control Wing stræber efter at leve op til Flyvevåbnets motto ”Altid indsat, altid klar”.
Vores styrke, og vigtigste ressource, er medarbejderne og den forskellighed de tilfører vores enhed. Vi har brug for alle, som bidrager fleksibelt og proaktivt til vores opgaveløsning. Medarbejderne i Air Control Wing er innovative, dedikerede og leverer opgaveløsninger af høj kvalitet.

Har du lyst til at vide mere om Air Control Wing og vores opgaver, kan du se nyheder, film og finde andre spændende oplysninger på vores Facebook side ”Air Control Wing”.

Commanders Support Staff er en del af Air Control Wing, Support Group, der har til huse på Flyvestation Karup. Sektionens overordnede opgaver er personelplanlægning, både til internationale og nationale operationer, herunder også opstilling, uddannelse og indsættelse af Air Control Wing kommandobefalingsmænd. Vi udarbejder desuden Air Control Wing intentions- og udviklingsplan og koordinerer og gennemfører efterfølgende personelplanlægningsmøder.
Vores dagligdag er spændende og udfordrende, da vi støtter ledelsen ved myndighed med alt fra styringsrelevant information/statistik, personaleplanlægning, støtte ved INTOPS, afholdelse af sygefraværssamtaler og kompetenceudvikling af personellet.

Om stillingen

Stillingen som leder for Coordination Element er på funktionsniveau M231, seniorsergent. Du bliver ansvarlig for ledelse af elementet, herunder planlægning og fordeling af opgaver, der består af sagsbehandling af personelsager, uddannelseskoordination, sundheds- og sygefravær samt sagsbehandling af personellets administrative klargøring til indsættelse på øvelser eller i internationale operationer (INTOPS). Du vil desuden få ansvaret for planlægning af enhedens pårørende- og midtvejsarrangementer, ligesom du vil få muligheden for at blive kontaktofficer (KTO).

Elementet består, ud over dig, af fire engagerede, specialiserede og selvstændige medarbejdere: to seniorsergenter, en assistent og en flex medarbejder.

Konkret vil du skulle varetage koordination af ACW personelplanlægning og personelforvaltning, herunder medvirke til udarbejdelse af enhedens overordnede strategier, bestemmelser og procedurer indenfor udpegede personaleområder, samt videreformidle disse til enhedens chefer og relevante kolleger.
Du får det overordnede ansvar for den administrative forberedelse og støtte i forbindelse med større øvelser og ACW indsættelse i internationale operationer (INTOPS). Herunder bliver du bidragsyder i projektgrupper med henblik på klargøring, deployering og re- deployering af ACW medarbejdere og hold. Du er ansvarlig for at planlægge, tilrettelægge, gennemføre og kontrollere uddannelse af personelsektionens kommandobefalingsmænd med henblik på udsendelse i INTOPS.
Du vil skulle sparre med myndighedens chefsergent omkring opgaver, der ligger indenfor dine fagområder.
Endvidere vil dit opgavekompleks omfatte den interne opgavekoordination og information på tværs af sektionen, samt sagsbehandling af personrelaterede forespørgsler fra eksterne myndigheder.

Vi tilpasser os løbende til virkeligheden. Du skal derfor forvente at få stor indflydelse på stillingens form og indhold, under hensyntagen til sektionens kerneopgaver, i samarbejde med chefen for sektionen.

For den rette ansøger tilbyder vi fordelagtige og fleksible arbejdsvilkår, samt udvikling af dine kompetencer (militært og civilt) på kort og lang sigt.

Om dig

Du har gennemgået og bestået uddannelsen til mellemleder (VMF2 eller VUTII/ML) eller er indstillet på at gennemføre tilsvarende uddannelse samt er bedømt egnet hertil.
Du har lyst til og flair for ledelse af mennesker, og du er god til at inddrage andres viden og kompetencer i dit eget arbejde.
Da du vil få en stor berøringsflade forventes det, at du har stærke kommunikative evner i både skrift og tale, samt gode diplomatiske evner og er god til at etablere og vedligeholde samarbejdsrelationer. Du forventes at fremstå som en rollemodel, såvel internt i enheden som eksternt.
Du arbejder målrettet og selvstændigt med dine opgaver og inden for dit eget fagområde, og du har en god ordenssans og ansvarsfølelse, ligesom du sætter pris på præcision i dit arbejde.
Du har et godt overblik, stærke analytiske evner og formår at videre formidle forvaltningsregler til hele kundespektret - enhedens chefer, ledere, administrativt personel og øvrigt personel, og du har en vis forståelse for stabsprocedurer inden for forsvaret.
Du anvender PC og Microsoft Office, specielt excel programmer på et rimeligt niveau, da det er en naturlig del af din hverdag. Herunder forventes det at du kan anvende og kontrollere informationer i DeMars PERSYS samt Workzone.
Det vil være en fordel, hvis du er uddannet inden for administrationsområdet eller har erfaring som kommandobefalingsmand.
Du er bedømt, eller kan bedømmes, egnet til INTOPS, da det er et krav, at du kan udsendes til Internationale Operationer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentsstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan søges af oversergenter med et godt udviklingspotentiale. I så fald vil aflønningen ske i forhold til stillingens lønniveau, og der vil blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlig tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Karup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
For yderligere oplysninger vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte major Jesper Myrtue, mail: [email protected] telefon 41 86 04 78 på hverdage mellem kl. 08.00 og 15.00.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte Forsvarets Personeltjeneste ved HR-konsulent Mette Sihm, tlf. 7281 96 96.

Ansøgningsfrist: 3. maj 2020
Jobsamtaler forventes gennemført senest i slutningen af uge 19.
Stillingen ønskes besat: 1. juni 2020.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 03. maj 2020

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Lead Supervisor

    Har du erfaring fra vindmøllebranchen, og har du erfaring med service og reparation af WGT? Kan du tænke dig en hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor samarbejdsevner samt en positiv og fleks..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 6