Elementleder med mod på administration og personelforvaltning til Administrativ Partner...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Ønsker du et spændende job i et nyskabende miljø? Er du befalingsmand med gode leder- og analyseevner samt øje for det stærke samarbejde? Vil du, i sammenspil med medarbejdere, kollegaer og samarbejdspartnere, bidrage til en meningsfuld udvikling af Flyvevåbnets administrative processer og tværgående koordination på tværs af myndighederne på Flyvestation Karup? Så tilbyder vi en stilling som elementleder for Back Office i Administrativ Partner, hvor støtte til de fremskudte administrationselementer (Front Office), administration af internationale operationer, ensretning af administrative processer, fastholdelseskoordination og uddannelsesrådgivning foregår.

Om os

Flyvevåbnets Administrative Fællesskab (FAF) er en afdeling under Operations Support Wing.

FAF har ansvaret for at levere administrationsstøtte og HR-ydelser til Flyvevåbnets niveau lll myndigheder, herunder forvaltning af personel og administration for disse.

Fællesskabet består af en central del, Koordinationssektionen på Flyvestation Karup, og tre decentrale partnerenheder, der er placeret på hhv. Flyvestation Aalborg, Skrydstrup og Karup.

Administrativ Partner Karup er opdelt i fem elementer; Back Office og fire Front Offices. Opgaven består i at rådgive og støtte Flyvevåbnets fire operative Wings - Helicopter Wing, Operations Support Wing, Air Control Wing og Joint Movement and Transport Organization inden for en bred vifte af administrative opgaver og HR-ydelser.

Vores motto er ”Effekt gennem støtte”, hvilket leveres af vores fagspecialister hver dag, med kunden i centrum og kvalitet i højsædet.
Vi har en uformel omgangstone baseret på gensidig respekt og godt humør, hvor alle bidrager til, at det er en god arbejdsplads.

Om stillingen

Som elementleder for Back Office er du leder med ansvar for op til 6 (én M231, én M221, to M112 og to C200) engagerede og faglige medarbejdere, der spænder over et bredt sagsområde.

Dit sagsområde vil bl.a. omfatte:
- Arbejdstidstilrettelæggelse, kompetenceudvikling samt medarbejderudviklings- og bedømmelsessamtaler for underlagt personel.
- Aktiv rolle i udvikling af ensrettede processer, der kan lette administrationen og højne fagligheden, på tværs af Flyvevåbnets myndigheder.
- Sagsbehandling indenfor personelforvaltning enten direkte i forhold til Flyvevåbnets niveau III myndigheder i Karup eller til støtte for Front Offices.
- Koordination af elevplan for den tid, hvor Administrativ Partner Karup har op til to elever tilknyttet samtidig i seks måneder af gangen, to gange årligt.
- Analysere på ledelsesinformation for, at levere det bedst mulige produkt til Flyvevåbnets niveau III myndigheder i Karup.
- Tværgående koordination mellem Back Office og Front Offices.

Da Administrativ Partner Karup er i en udviklingsfase, vil du have gode muligheder for at påvirke dine konkrete arbejdsopgaver i forhold til dine kompetencer og interesser.

Om dig

Du er seniorsergent eller oversergent med min. 6 års tilfredsstillende tjeneste og i gang eller færdig med din akademiuddannelse. En evt. udnævnelse vil forudsætte, at du vurderes egnet som seniorsergent.

Det er en fordel, hvis du har en baggrund indenfor personelforvaltning eller administration og er fortrolig med SAP/DeMars, men det er ikke et krav.

Vi ønsker os, at du:
- Har gode leder-, analyse- og samarbejdsevner, udviser handlekraft og gennem dine egne holdninger og værdier bidrager til at skabe den kultur, moral og disciplin som støtter op om FAF kultur og identitet.
- Har overblik og er god til at gøre komplekst stof enkelt og relevant.
- Arbejder med en høj grad af selvstændighed og struktur samt følger dine opgaver til dørs.
- Er fremsynet og sætter en ære i at forstå kundens arbejdsvilkår.
- Trives i et miljø, hvor faglighed, fleksibilitet og korte deadlines er hverdagen.

Vi forventer, at du aktivt bidrager indenfor dit ansvarsområde og i udviklingen af vores opgaveløsning med åbent sind og med fokus på altid at finde en løsning. Vi vægter derfor samarbejde og vidensdeling højt, da det er afgørende for kvaliteten af de løsninger, vi leverer til Flyvevåbnets myndigheder på Flyvestation Karup.

Alle medarbejdere i FAF skal, i kortere eller længere perioder, kunne udsendes i internationale operationer med henblik på at levere administrativ støtte de operative Wings.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan søges af en erfaren oversergent med et godt udviklingspotentiale. I så fald vil aflønningen ske i henhold til stillingens lønniveau og der vil blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Administrativ Partner Karup major Lotte Grundtvig Mathiesen på mail [email protected] eller telefon 41 32 49 27.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 17. maj 2020. Samtaler afholdes løbende med henblik på ansættelse snarest muligt efter sidste ansøgningsfrist.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 17. maj 2020

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Lead Supervisor

    Har du erfaring fra vindmøllebranchen, og har du erfaring med service og reparation af WGT? Kan du tænke dig en hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor samarbejdsevner samt en positiv og fleks..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 6