Elektronikfagtekniker ved radarværksted hos Air Control Wing på Flyvestation Karup. - 7470

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Er du uddannet elektronikmekaniker og har lyst til en spændende stilling med en afvekslende hverdag? Kan du svare ja, så kan Air Control Wing tilbyde en spændende stilling ved Vedligeholdelseselementet i Karup. Vi søger en engageret, fleksibel, selvstændig og positiv kollega til vores TMA radarværksted i Karup.

Om os

ACW er en geografisk spredt enhed i Danmark, som døgnet rundt – året rundt, overvåger, kontrollerer og indsætter fly til afvisning af krænkelser i dansk luftrum – samt bidrager til gennemførelse af luftoperationer i både nationalt og internationalt regi.

Vedligeholdelseselementet er underlagt Logistisk Vedligeholdelsessektion bestående af fire elementer, hvoraf vedligeholdelseselementet i Karup er det ene. Vedligeholdelseselementet i Karup er opdelt med 4 underlagte værksteder med i alt cirka 50 engagerede og dygtige medarbejdere.

Opgaverne er mangeartede, og omfatter blandt andet drift og vedligeholdelse af ACW og NAOC operationsrum, vedligeholdelse af radio- og kommunikationssites, varetagelse af ACW deployerbare materiel samt vedligeholdelse af Flyvestationens TMA radar og landingssystemer.

Arbejdsdagen i elementet er præget af tillid, fleksibilitet og frihed under ansvar. Vi lægger vægt på en åben og ærlig dialog, og tilstræber at bringe hinandens kompetencer i spil på bedste vis.

Om stillingen

Du bliver en del af Vedligeholdelseselementets radarværksted i Karup. Du vil indgå i et team værksted bestående af en oversergent, en sergent, seks teknikere og lærlinge.

Dit arbejde vil bestå af daglig drift, fejlsøgning og vedligeholdelse af værksteds brede vifte af udstyr, som er fundamentalt for det myndighedens samt flyvestationens operative virke. I vid udstrækning består udstyret af Helikopter Wing Karups materiel og anlæg, der hovedsageligt bruges af Air Traffic Control.

Du vil opleve en alsidig hverdag i et livligt og humoristisk miljø, hvor to dage sjældent er ens og hvor du selv, indenfor givne mål og rammer, bidrager til en spændende, lærerig og udfordrende hverdag. Dine opgaver kan spænde fra vedligeholdelse af radar-, navigations- og kommunikationsudstyr forbundet i et netværksbaseret computersystem, til opsætningen af bl.a. et mobilt højtaler anlæg.

Om dig

Vi stiller i teamet store krav til fleksibilitet, samarbejde og engagement, samt evnen til at tilegne sig ny viden.

Vi sætter pris på et godt samarbejde og gode kollegaer, så den positive indstilling og viljen til at løfte i fællesskab vægter højt. Du skal kunne indgå konstruktivt i større og mindre teams, men skal også kunne arbejde selvstændigt, med fokus på at udføre et individuelt fagligt og professionelt stykke arbejde.

Krav:
- Du har svendebrev som elektronikmekaniker, elektroniktekniker, elektronikfagtekniker eller har anden elektronikfaglig baggrund.
- Du kan honorere de fysiske- og helbredsmæssige krav
- Du kan både læse og tale engelsk på et fornuftigt niveau
- Kan sikkerhedsgodkendes
- Kan udsendes i Forsvarets internationale operationer
- Du har kørekort til kategori B

Ønskeligt:
- Du har erfaring med computerbaseret systemer.
- Du har erfaring med netværk.
- Du har erfaring med radar.

Hvis du ikke har aftjent værnepligt skal Flyvevåbnets basisuddannelse gennemføres efter en eventuel ansættelse.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en flyverkonstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i flyvestation Karup

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, kontakt Værkstedsleder Jan Kristensen, mail [email protected],Tlf.: 728 45536 eller Elementleder Stephanie S. Munch, Mail: [email protected]. Tlf.: 7284550.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected]

Ansøgningsfrist er 1. juni 2020 og samtaler forventes afholdt i uge 23 og 24.

Stillingen er til besættelse 1. august 2020 eller hurtigst muligt

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM AIR CONTROL WING
Air Control Wing er en geografisk spredt operativ enhed, med satellitenheder placeret rundt om i Danmark (Skagen, Skrydstrup, Roskilde, Kastrup og Bornholm) med hovedsæde i Karup.
Døgnet rundt, året rundt, overvåger, kontrollerer og indsætter vi fly til afvisning af krænkelser i dansk luftrum – samt bidrager til gennemførelse af luftoperationer i både nationalt og internationalt regi. Air Control Wing stræber efter at leve op til Flyvevåbnets motto ”Altid indsat, altid klar”.
Vores styrke, og vigtigste ressource, er medarbejderne og den forskellighed de tilfører vores enhed. Vi har brug for alle, som bidrager fleksibelt og proaktivt til vores opgaveløsning. Medarbejderne i Air Control Wing er innovative, dedikerede og leverer opgaveløsninger af høj kvalitet. Samtidigt fokuserer vi på, at skabe det bedste arbejdsklima i Forsvaret gennem trivsel og udvikling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Lead Supervisor

    Har du erfaring fra vindmøllebranchen, og har du erfaring med service og reparation af WGT? Kan du tænke dig en hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor samarbejdsevner samt en positiv og fleks..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 6