Uddannelsesofficer ved Flyverhjemmeværnet (Genopslag)
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Karup J
Vil du være med til at føre Flyverhjemmeværnets frivillige ind i en endnu mere operativ fremtid, og brænder du for uddannelse og operativt virke og har en høj grad af selvstændighed omkring løsning af opgaver?
Så er stillingen som uddannelsesofficer ved Flyverhjemmeværnets Operations- og Støttesektion måske lige noget for dig?
Om os
Flyverhjemmeværnets Operations- og Støttesektion varetager primært opgaver, som er rettet mod den frivillige struktur. Operations- og Støttesektionen har således ansvaret for opstilling af frivillige kapaciteter, de militærfaglige uddannelser, føringsuddannelse, bevogtningsøvelser, øvelser i ind- og udland og meget mere.
Udover sektionschefen indgår der otte medarbejdere i sektionen; en major, fire kaptajner og tre seniorsergenter.
Flyverhjemmeværnets stab er organiseret i en Luftoperationssektion, en Planlægnings- og Ressourcesektion samt en Operations- og Støttesektion. Flyverhjemmeværnets stab består pt. af 25 civile og militære medarbejdere.
Flyverhjemmeværnet er en selvstændig myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Flyverhjemmeværnets primære opgave er støtte til Flyvevåbnet i forbindelse med nationale operationer, og vores geografiske ansvarsområde dækker hele Danmark.
Flyverhjemmeværnet har herudover et tæt samarbejde med Hjemmeværnskommandoen, Landsdelsregionerne, Forsvarskommandoen, Flyverstaben, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Flyverhjemmeværnet har pt. ca. 1200 Flyverhjemmeværnssoldater i den aktive struktur samt ca. 3.500 Flyverhjemmeværnssoldater placeret i Flyverhjemmeværnets Reserve.
Om stillingen
Som uddannelsesofficer indgår du i et af Flyverhjemmeværnets tre teams, der har den direkte kontakt med et antal hjemmeværnseskadriller inden for et geografisk område.
Overordnet er det din opgave at planlægge, tilrettelægge, gennemføre og kontrollere aktiviteter i Flyverhjemmeværnet (herunder øvelser, uddannelser og generel rådgivning på eskadrilleniveau af Flyverhjemmeværnets hjemmeværnseskadriller).
Du vil være den primære kontaktperson til et antal eskadriller, og du vil over for sektionschefen være ansvarlig for at støtte disse eskadrillers opstilling, uddannelse og træning af Flyverhjemmeværnets jordbaserede kapaciteter. I nogen udstrækning skal du også gennemføre møder og seminarer.
Du vil, efter aftale, blive sagsbehandler inden for sagsområder i relation til nærforsvarsområdet/Force Protection.
Du deltager endvidere i Flyverhjemmeværnets inspektions- og kontrolvirksomhed inden for uddannelsesområdet og besøger Flyverhjemmeværnets enheder, efter aftale med sektionschefen og den enkelte eskadrillechef.
Et væsentligt område er uddannelse og inspektion af prioriterede enheder som f.eks. bevogtningsdelinger, security force delinger (som er under udvikling) samt bevogtningsteams og bevogtningsassistenter. Du bidrager også til udviklingen af Flyverhjemmeværnets aktivitetsplan, skyde- og øvelsesoversigt og øvrige planlægningsprodukter ved Flyverhjemmeværnet.
Der vil være god mulighed for at planlægge og tilrettelægge din tjeneste fleksibelt, herunder med hjemmearbejdsdage. En del opgaver løses om aftenen og i weekender – primært inden for teamets geografiske område.
Om dig
Vi forventer, at du er enten premierløjtnant, seniorsergent eller en erfaren oversergent, der er vurderet egnet til udnævnelse, idet stillingsindhold tilpasses derefter.
Hvis du er oversergent med en del års erfaring, vil der blive indgået en udviklingskontrakt mhp. udnævnelse til seniorsergent.
Det er ønskeligt, at du har en bred operativ og/eller uddannelsesmæssig baggrund. Du er god til at planlægge, og formår at tilrettelægge og koordinere egne opgaver, så terminer overholdes. Du er desuden en dygtig kommunikator, både på skrift og i tale og har gode evner til at at samarbejde, motivere og udvikle andre. Dertil er du initiativrig, fleksibel i tanke og handling og er handlekraftig.
Du er uddannet inden for det stationsoperative område/Force Protection området i Flyvevåbnet (Operations- og Støtteuddannet).
Det er ønskeligt at du:
- Har erfaring med bevogtning.
- Har erfaring fra INTOPS.
- Har erfaring som underviser på Flyvevåbnets skoler (tidligere eller nuværende) eller Hjemmeværnets skoler.
Det vil være en fordel, såfremt du har erfaring fra tjeneste med ledelse af frivillige og forståelse for de særlige forhold, der knytter sig hertil.
Du bør have kendskab til og forståelse for de vilkår, der knytter sig til Hjemmeværnets virksomhed som beredskabsorganisation, der har til opgave at støtte Forsvaret og samfundet.
Sprogkrav: SLP Engelsk 3-3-3-3.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er opslået som M312, premierløjtnant såvel som M231, seniorsergent.
Som premierløjtnant, besættes stillingen efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Som premierløjtnant, er stillingen er indplaceret i løngruppe 3, som omfatter premierløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som seniorsergentstilling besættes stillingen på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække. I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være i Karup.
Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan og/eller udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fungerende chef for Operations- og Støttesektionen, major Pia Rousing Clemmensen på telefon 91 33 50 31.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78.
Ansøgningsfrist er den 25. februar 2021.
Samtaler forventes afholdt løbende og senest ugen efter ansøgningsfristen
Stillingen er til besættelse snarest muligt.
Du kan søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, kan du medbringe disse til en evt. samtale
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM FLYVERHJEMMEVÆRNET
Flyverhjemmeværnet er en særligt specialiseret del af Hjemmeværnet, som først og fremmest har til opgave at støtte Flyvevåbnet med at bevogte og sikre de danske flyvestationer. Flyvehjemmeværnet består af 28 hjemmeværnseskadriller, hvoraf den ene udgør Hjemmeværnets Flyvende kapacitet. Ud over bevogtning af Flyvevåbnets installationer anvendes Flyverhjemmeværnets frivillige også til løsning af opgaver andre steder i landet, når Forsvaret og Flyvevåbnet har brug for støtte. Det kan f.eks. være, når fly sikkerhedslander i civilt terræn eller mere skarpe bevogtningsopgaver i krise og ved forhøjet beredskab.
Flyverhjemmeværnet har samlet set ca. 4.500 frivillige, hvoraf ca. 1.300 er i den aktive struktur. Vi er 24 militære og civile medarbejdere i Flyverhjemmeværnets faste stab fordelt på Vordingborg og Karup samt en enkelt medarbejder i Aalborg.
Se mere på www.hjv.dk/oe/fhv og læs gerne mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk
Kilde: Jobnet.dk
Så er stillingen som uddannelsesofficer ved Flyverhjemmeværnets Operations- og Støttesektion måske lige noget for dig?
Om os
Flyverhjemmeværnets Operations- og Støttesektion varetager primært opgaver, som er rettet mod den frivillige struktur. Operations- og Støttesektionen har således ansvaret for opstilling af frivillige kapaciteter, de militærfaglige uddannelser, føringsuddannelse, bevogtningsøvelser, øvelser i ind- og udland og meget mere.
Udover sektionschefen indgår der otte medarbejdere i sektionen; en major, fire kaptajner og tre seniorsergenter.
Flyverhjemmeværnets stab er organiseret i en Luftoperationssektion, en Planlægnings- og Ressourcesektion samt en Operations- og Støttesektion. Flyverhjemmeværnets stab består pt. af 25 civile og militære medarbejdere.
Flyverhjemmeværnet er en selvstændig myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Flyverhjemmeværnets primære opgave er støtte til Flyvevåbnet i forbindelse med nationale operationer, og vores geografiske ansvarsområde dækker hele Danmark.
Flyverhjemmeværnet har herudover et tæt samarbejde med Hjemmeværnskommandoen, Landsdelsregionerne, Forsvarskommandoen, Flyverstaben, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Flyverhjemmeværnet har pt. ca. 1200 Flyverhjemmeværnssoldater i den aktive struktur samt ca. 3.500 Flyverhjemmeværnssoldater placeret i Flyverhjemmeværnets Reserve.
Om stillingen
Som uddannelsesofficer indgår du i et af Flyverhjemmeværnets tre teams, der har den direkte kontakt med et antal hjemmeværnseskadriller inden for et geografisk område.
Overordnet er det din opgave at planlægge, tilrettelægge, gennemføre og kontrollere aktiviteter i Flyverhjemmeværnet (herunder øvelser, uddannelser og generel rådgivning på eskadrilleniveau af Flyverhjemmeværnets hjemmeværnseskadriller).
Du vil være den primære kontaktperson til et antal eskadriller, og du vil over for sektionschefen være ansvarlig for at støtte disse eskadrillers opstilling, uddannelse og træning af Flyverhjemmeværnets jordbaserede kapaciteter. I nogen udstrækning skal du også gennemføre møder og seminarer.
Du vil, efter aftale, blive sagsbehandler inden for sagsområder i relation til nærforsvarsområdet/Force Protection.
Du deltager endvidere i Flyverhjemmeværnets inspektions- og kontrolvirksomhed inden for uddannelsesområdet og besøger Flyverhjemmeværnets enheder, efter aftale med sektionschefen og den enkelte eskadrillechef.
Et væsentligt område er uddannelse og inspektion af prioriterede enheder som f.eks. bevogtningsdelinger, security force delinger (som er under udvikling) samt bevogtningsteams og bevogtningsassistenter. Du bidrager også til udviklingen af Flyverhjemmeværnets aktivitetsplan, skyde- og øvelsesoversigt og øvrige planlægningsprodukter ved Flyverhjemmeværnet.
Der vil være god mulighed for at planlægge og tilrettelægge din tjeneste fleksibelt, herunder med hjemmearbejdsdage. En del opgaver løses om aftenen og i weekender – primært inden for teamets geografiske område.
Om dig
Vi forventer, at du er enten premierløjtnant, seniorsergent eller en erfaren oversergent, der er vurderet egnet til udnævnelse, idet stillingsindhold tilpasses derefter.
Hvis du er oversergent med en del års erfaring, vil der blive indgået en udviklingskontrakt mhp. udnævnelse til seniorsergent.
Det er ønskeligt, at du har en bred operativ og/eller uddannelsesmæssig baggrund. Du er god til at planlægge, og formår at tilrettelægge og koordinere egne opgaver, så terminer overholdes. Du er desuden en dygtig kommunikator, både på skrift og i tale og har gode evner til at at samarbejde, motivere og udvikle andre. Dertil er du initiativrig, fleksibel i tanke og handling og er handlekraftig.
Du er uddannet inden for det stationsoperative område/Force Protection området i Flyvevåbnet (Operations- og Støtteuddannet).
Det er ønskeligt at du:
- Har erfaring med bevogtning.
- Har erfaring fra INTOPS.
- Har erfaring som underviser på Flyvevåbnets skoler (tidligere eller nuværende) eller Hjemmeværnets skoler.
Det vil være en fordel, såfremt du har erfaring fra tjeneste med ledelse af frivillige og forståelse for de særlige forhold, der knytter sig hertil.
Du bør have kendskab til og forståelse for de vilkår, der knytter sig til Hjemmeværnets virksomhed som beredskabsorganisation, der har til opgave at støtte Forsvaret og samfundet.
Sprogkrav: SLP Engelsk 3-3-3-3.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er opslået som M312, premierløjtnant såvel som M231, seniorsergent.
Som premierløjtnant, besættes stillingen efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Som premierløjtnant, er stillingen er indplaceret i løngruppe 3, som omfatter premierløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som seniorsergentstilling besættes stillingen på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække. I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være i Karup.
Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan og/eller udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fungerende chef for Operations- og Støttesektionen, major Pia Rousing Clemmensen på telefon 91 33 50 31.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78.
Ansøgningsfrist er den 25. februar 2021.
Samtaler forventes afholdt løbende og senest ugen efter ansøgningsfristen
Stillingen er til besættelse snarest muligt.
Du kan søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, kan du medbringe disse til en evt. samtale
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM FLYVERHJEMMEVÆRNET
Flyverhjemmeværnet er en særligt specialiseret del af Hjemmeværnet, som først og fremmest har til opgave at støtte Flyvevåbnet med at bevogte og sikre de danske flyvestationer. Flyvehjemmeværnet består af 28 hjemmeværnseskadriller, hvoraf den ene udgør Hjemmeværnets Flyvende kapacitet. Ud over bevogtning af Flyvevåbnets installationer anvendes Flyverhjemmeværnets frivillige også til løsning af opgaver andre steder i landet, når Forsvaret og Flyvevåbnet har brug for støtte. Det kan f.eks. være, når fly sikkerhedslander i civilt terræn eller mere skarpe bevogtningsopgaver i krise og ved forhøjet beredskab.
Flyverhjemmeværnet har samlet set ca. 4.500 frivillige, hvoraf ca. 1.300 er i den aktive struktur. Vi er 24 militære og civile medarbejdere i Flyverhjemmeværnets faste stab fordelt på Vordingborg og Karup samt en enkelt medarbejder i Aalborg.
Se mere på www.hjv.dk/oe/fhv og læs gerne mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".
Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.
Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Sikkerhedsmedarbejder
- Karup J
- Torsdag den 25. februar 2021
Lignende jobs
-
Operationsofficer ved Operations- og Planlægningss...
Brænder du for føring og taktik. Vil du udvikle dine taktiske kompetencer på troppeenhedsniveau? Kan du lide at arbejde selvstændigt, have ansvar og vil du være en del af et godt hold? Vil du være .- Sikkerhedsmedarbejder
- Holstebro
-
Næstkommanderende i en deling ved 2. eskadron i Ud...
Har du de grundlæggende militære færdigheder på plads, ønsker du ansvar og udfordringer, og kan du holde fokus blandt mange opgaver, så søg stillingen som næstkommanderende i en HBU-deling i 2. esk..- Sikkerhedsmedarbejder
- Holstebro
-
Holdfører til V/Uddannelsesbataljon/Jydske Dragonr...
Vil du være med til at udvikle og inspirere vores værnepligtige soldater, så de kan blive klar til stående styrke så søg stillingen som holdfører ved V Uddannelsesbataljons 2 eskadron.Om os..- Sikkerhedsmedarbejder
- Holstebro
-
Holstebro, Danmark: Chef for Panserbataljonen (I/J...
- Sikkerhedsmedarbejder
- Holstebro
Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J
Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid
Dato | Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere |
---|---|
29. december 2024 | 9 |
28. december 2024 | 9 |
27. december 2024 | 9 |
26. december 2024 | 9 |
25. december 2024 | 9 |
24. december 2024 | 9 |
23. december 2024 | 9 |
22. december 2024 | 9 |
21. december 2024 | 9 |
20. december 2024 | 9 |
19. december 2024 | 9 |
18. december 2024 | 9 |
17. december 2024 | 9 |
16. december 2024 | 9 |
15. december 2024 | 9 |
14. december 2024 | 9 |
13. december 2024 | 9 |
12. december 2024 | 9 |
11. december 2024 | 9 |
10. december 2024 | 9 |
9. december 2024 | 9 |
8. december 2024 | 9 |
7. december 2024 | 9 |
6. december 2024 | 9 |
5. december 2024 | 9 |
4. december 2024 | 10 |
3. december 2024 | 9 |
2. december 2024 | 9 |
1. december 2024 | 11 |
30. november 2024 | 11 |
29. november 2024 | 13 |
Populære søgninger
Lignende søgeresultater
Chef til Infirmeri Nordsjælland ved
s Sanitetskommando
Se alle populære søgninger