Rådighedsstilling - Helicopter Wing Karup søger en stabil og ressourcestærk konstabel af reserven som operationsassis...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Er du en moden og erfaren konstabel, så har du nu mulighed for et spændende job i en rådighedsstilling, hvor du kan være med til at levere operativ effekt.

Om os

Helicopter Wing (HW) er hjemsted for alle Forsvarets helikoptere og Flyveskolen. Vi træner og udsender helikopterbidrag til indsættelse i verdens brændpunkter, og vi varetager uafbrudt samfundskritiske beredskaber samt støtter Hæren, Søværnet, Rigspolitiet og Politiets Aktionsstyrke. På Flyvestation Karup driver vi den militære lufthavn og uddanner Forsvarets kommende piloter og besætningsmedlemmer.

Vi er konstant indsat og operationstempoet er generelt højt. Vi tror på at mangfoldighed, samarbejde på tværs af enheder og faglige skel, og ikke mindst en tryg fælles arbejdsplads skaber styrke i opgaveløsningen. Du bliver derfor en del af et godt hold af engagerede kolleger, som i fællesskab løser opgaver med mening.

WOC bemander en døgnvagt, der støtter de flyvende enheder 24/7 i udførelsen af de
daglige operative opgaver forbundet med afvikling af wingens flyvevirksomhed og den generelle drift af det flyoperative område på Karup.

Opgaver rammer med meget varierende varsel og fra mange forskellige myndigheder, interne som eksterne. Der er mange forskelligartede opgaver i løbet af året, hvor det er A3 og WOC opgave at skabe overblik over igangværende og fremtidige operationer.

WOC skal desuden støtte de flyvende enheder og gæstende fly med indhentning af diplomatiske clearinger, tilladelser samt støtte med flyveplanlægning, herunder flyveplaner.

Om stillingen

Du skal medvirke til at fastholde og udbygge gode relationer mellem de rekvirerende myndigheder og de flyvende enheder, så støtten bliver leveret så effektivt og professionelt som muligt.

Du skal håndtere signaler med forskellige klassifikationer og formidle dem videre til de rette modtagere. Du skal arbejde med flyveplaner, og sende dem.
Du indgår i vagtrosten som reserve ved WOC, og skal derfor kunne træde til efter behov til at kunne støtte vagten.
Under øvelse og internationale operationer vil du udføre de samme opgaver som i WOC, og derudover skal du kunne fungere som duty-ops assistent.

Om dig

Du er serviceminded og sætter en ære i at give HW operative enheder den bedste støtte i løsningen af de operative opgaver.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, da du under vagten, til tider, vil sidde alene og skal kunne træffe selvstændige beslutninger.

Du skal efter behov kunne varetage vagten, hvor du fungerer som en aktiv medspiller i det team, der i HW er bindeleddet mellem wingens flyvende enheder og de samarbejdspartnere, der dagligt rekvirerer en effekt leveret af helikoptere eller T-17. Det er derfor en fordel, hvis du har indsigt i det operative miljø og dermed har kendskab til planlægning og udførelse af operationer på taktisk niveau. Dette er dog ikke et krav. Det er vigtigt, at du har gode egenskaber indenfor samarbejde og kommunikation, da du skal kunne indgå i mange forskellige relationer på forskellige niveauer.

Samtidig er det ønskeligt, at du har erfaring med tidligere WOC arbejde herunder X-post og flyveplaner. Derudover er det et krav, at du har brugerkvalifikationer indenfor Outlook og Sharepoint, da det er sektionens foretrukne planlægningsværktøjer.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveaufastsat til konstabel af reserven, og ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Centralforeningen for Stampersonel og den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst for Centralorganisationen af 2010 (CO10).

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer). Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Der indbetales ikke til pension.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til HEM og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte oversergent Kim Zimmermann på mail: [email protected] eller på telefon 72 84 31 22.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.

Ansøgningsfristen er den 15. august 2021, og vi forventer at afholde samtaler i uge 33.
Ansættelse er pr. 1. september 2021.

For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Vær opmærksom på, at bilag skal uploades som pdf.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. juli 2024 9
4. juli 2024 8
3. juli 2024 7
2. juli 2024 7
1. juli 2024 6
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 10
27. juni 2024 9
26. juni 2024 9
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6