Chefsergent til G7 uddannelsessektionen i Hærkommandoens Stab (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Er du klar til at indgå i et dynamisk og godt arbejdsmiljø på NIV II, med fokus på at skabe de bedste uddannelsesbetingelser for vores soldater og enheder – et dynamisk miljø, hvor fleksibilitet går begge veje?
Har du erfaring og interesse for Hæres uddannelses- og kursusområde, har du sagsbehandlererfaring og kendskab til internationale missioner? Så er det måske dig, vi søger som vores kommende kollega i vores element for enkeltmandsuddannelse og kursusvirksomhed.

Om os

Uddannelsessektionen består af tre elementer; Internationalt samarbejdselement, hvis primære opgave er koordination og planlægning af Hærens internationale øvelses- & uddannelsesvirksomhed, enkeltmand- og kursuselementet, der har til opgave at koordinerer uddannelse af enkeltmand, nationale og internationale kurser samt enhedsuddannelseselementet, hvis primære opgave er at planlægge, koordinere og kontrollere uddannelse og uddannelsesplanlægning ved Hærens enheder, herunder uddannelse i forbindelse med nationale og internationale indsættelser samt beredskab.

Om stillingen

Du vil som sagsbehandler i enkeltmands- og kursuselementet indgå i et lille dynamisk team med en major som leder.

Dine hovedopgaver vil være:
• At varetage niveau II ansvar for uddannelse af enkeltmand til INTOPS og NATOPS.
• At varetage niveau II ansvar for NORDEFCO kursusvirksomhed i Hæren.
• Bidrage til udarbejdelse af direktiver og bestemmelser for uddannelse af mellemledere og korporaler i Hæren (fastansatte og personel af reserven)
• Koordinere og samarbejde med andre myndigheder på udvalgte områder inden for uddannelsesområdet generelt.
• Indgå i arbejdsgrupper (AG), primært inden for enkeltmands- og kursusområdet, som sagsbehandler.
• Herudover p.o. støtte de øvrige elementer ved behov eller på baggrund af faglige kompetencer og viden.

Der vil være behov for, at du løbende gennemfører analysearbejde både i relation til dine primære opgaver og i forhold til pludseligt opstående opgaver inden for uddannelsesområdet. Det vil være nødvendigt, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye sagsområder og bidrage til problemstillinger med baggrundsnotater, briefinger og orientering af foresatte.

Du vil skulle arbejde selvstændigt inden for dine sagsområder, og der er i høj grad behov for, at du kan samarbejde med øvrige sektioner i Hærkommandoen og med Hærens myndigheder.

Du skal forvente, at der i stillingen kan være rejsedage (i både ind- og udland), hvor du enten alene eller i et team repræsenterer Hærkommandoen og du skal forvente at deltage i mødevirksomhed og arbejdsgrupper ved andre garnisoner.

Om dig

Vi forventer, at du er udnævnt chefsergent. Hvis du ikke allerede er udnævnt chefsergent, forventer vi at du har en anciennitet på 15-20 år, heraf ca. 6-8 år som udnævnt seniorsergent og du har gennemført en uddannelse på minimum uddannelsesniveau 5 på kvalifikationsrammen for livslang læring.
Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan der evt. gennemføres en ansættelse på en uddannelsesaftale.

Du har indgående kendskab til Hærens organisation, specifikt indenfor uddannelsesområdet, og du har godt kendskab til vilkårene ved de operative enheder, således du kan bidrage substantielt indenfor dit primære ansvarsområde.

Du er i stand til at arbejde struktureret og selvstændigt, og du holder altid et højt fagligt niveau og kan på eget initiativ iværksætte tiltag for herigennem at opnå brugbare og velfunderede resultater. Du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, og du har gode og veldokumenterede evner inden for planlægning og styring. Herudover er du ansvarsfuld, imødekommende, fleksibel og har interesse og erfaring med at rådgive og vejlede Hærens myndigheder.

Du har erfaring fra en eller flere udsendelser i internationale missioner, gerne som enkeltperson, og har i kraft heraf et indgående kenskab til regler, vilkår og forhold for udsendelse i internationale operationer.

Du har gode sprogkundskaber i engelsk, både i skrift og tale.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at anvende Forsvarets skrivemetode i dit sagsarbejde.

Det er vigtigt at du er fleksibel både hvad angår arbejdstid og arbejdsopgaver, da hverdagen i Hærkommandoen kan være omskiftelig

For at blive en succes i stillingen er du helhedsorienteret, tillidsvækkende og fremstår med stor integritet, idet du forstår at rådgive på tværs af faggrupper, værn og myndigheder, samt har fokus på Hærens behov for at tilsikre en høj kvalitet.

Som person er du udadvendt og sætter en ære i en positiv og nysgerrig dialog, da du er sparringspartner for mange forskellige mennesker på alle niveauer internt såvel som eksternt.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en chefsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en seniorsergent med et godt udviklingspotentiale.

Udnævnelse til chefsergent kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Karup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte nuværende stillingshaver CSG Michael Hirsch på mobil 22 68 15 58 eller mail: [email protected]. Du er også velkommen til at kontakte chefen for G7, Kåre Jakobsen på telefon 72 84 04 76 eller mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 18. juli og vi forventer at holde samtaler snarest herefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM HÆRKOMMANDOEN
Hærkommandoen er Hærens øverste kommandoenhed og er bosiddende på Flyvestation Karup.
Hærkommandoen direktivgiver og skaber rammerne for Hærens myndigheder og enheder således, at de kan løse deres opgaver. Hærkommandoen er organiseret i en G-struktur (sektioner) fra G1 til G8 og med et Ledelsessekretariat og en Kontrolsektion, der hovedsagligt har til opgave at støtte Chefen og Næst-kommanderende i deres daglige styring og ledelse af Hæren.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 18. juli 2021

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
9. juli 2024 9
8. juli 2024 9
7. juli 2024 9
6. juli 2024 9
5. juli 2024 9
4. juli 2024 8
3. juli 2024 7
2. juli 2024 7
1. juli 2024 6
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 10
27. juni 2024 9
26. juni 2024 9
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 7