Leder ØKO AKO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Vil du være med til at styre Forsvarets økonomi? Har du mod på, at tage ledelsesansvar for økonomistyring i en af de mest komplekse styrelser i den danske stat? Har du indsigt i styring i Forsvaret? Er du engageret, udviklingsorienteret og god til at samarbejde? Så er du måske den vi søger.
Som ansat hos os, vil du komme til at arbejde sammen med fagligt dygtige kolleger, der controller og styrer økonomien på tværs af hele organisationen.

Om os

Forsvarskommandoens Økonomidivision er en del af Forsvarsministeriets Departement og har ansvaret for, at alle underlagte myndigheder og stabes økonomi bliver forvaltet på bedst mulige måde, med henblik på at skabe mest mulig forsvar for pengene.
Vi leverer rettidig og værdiskabende økonomisk rådgivning til alle niveauer af Forsvaret og i hele verden – fra forligsaftaler og internationale missioner til budgetter og prognoser.
Vi har den nødvendige sammensætning af økonomisk og militær faglighed, således at vores rådgivning medvirker til, at Danmark får mest muligt operativ effekt for pengene.
Økonomidivisionen er placeret i Region Midtjylland på Flyvestation Karup.

Om stillingen

Stillingen bestrides fra Arktisk Kommando (AKO) i Nuuk, Grønland.
AKO Økonomipartner vil få til ansvar at forestå ressourcesætning af årsprogram. Herunder drift og opfølgning i forhold til aktuel status.
Endvidere vil du være ansvarlig for udarbejdelse, implementering og opfølgning på budgetter, regnskabsaflæggelse samt bidrage til udarbejdelse af ledelsesinformation til Kommandoens eget brug og til eksterne partnere. Herunder:
-  Udarbejdelse af Kommandoens budget
-  Budgetopfølgning
- Udgiftskontrol
- Regnskabsaflæggelse
- Udarbejdelse af månedlig ledelsesinformation.

Du vil også være ansvarlig for udarbejdelse af økonomiske analyser og konsekvensberegninger i forbindelse med Forsvarsforlig og kontrol med interne konteringer, samt betalinger af fakturaer.

Om dig

Du er uddannet officer og har gennemgået MMS eller tilsvarende. Du har gerne allerede ledelseserfaring på M331 niveau. Der er mulighed for at stillngen kan besættes på en uddannelsesaftale jf. gældende bestemmelse på området.
Du besidder en stor motivation for styring i Forsvaret og har måske erfaring med økonomistyring i et ledelsesperspektiv.
Du forstår, at samtænke operative behov med økonomisk rationale, som forudsætning for, at skabe mest mulig forsvar for pengene.
Ledelsesmæssigt skal du være stærk ift. processer og interessentintegration. I jobbet vil du skulle agere på alle styringsniveauer i Forsvaret.
Det vil tillige være en fordel, hvis du i tidligere stillinger har fået indsigt i beslutningsprocesser i relation til Forsvarets topledelse.
Vi tilbyder et udfordrende job med meget gode karrieremuligheder, samt muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil få en spændende og alsidig hverdag, hvor du vil komme helt tæt på beslutningsprocesserne i Forsvaret.
Det forventes at du besidder et stærkt udviklingspotentiale.

Ansættelsesvilkår

KONTAKT OG ANSØGNING
Stillingen besættes efter protokollat af 27. oktober 2015 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om Løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Martin Brun Jensen på 45 21 75 94 44.
Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR konsulent KN Nygaard 3266 5698.
Ansøgningsfristen er 9. Januar 2022. Samtaler afholdes umiddelbart herefter i januar.

Send ansøgning og CV via linket hvor uddannelsespapirer, anbefalinger, eksempler på evt. egenproduktion og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 7
1. juli 2024 6
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 10
27. juni 2024 9
26. juni 2024 9
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5