Kaptajn med interesse for tværgående integration ved FKI/KALA, FMI

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Vil du arbejde med tværgående systemintegration og være med til at skabe overblik på en kompleks arbejdsplads?

Vil du være med til at sikre sammenhængene i materielstyring på tværs af Kapacitetsansvarlig Land (KALA) portefølje?

Så er denne stilling noget for dig.

Om os

Du vil indgå i Kapacitets- og Integrationssektionen (FKI), der lige nu er et team på fem personer, fire civile og en militær, som tilsammen udgør KALA systemintegrationssektion.

Formålet med FKI er at sikre teknisk koordination af projekter, verifikation og validering af projekter, samt udarbejdning og vedligeholdelse af en egentlig systemarkitektur i KALA.

Alt dette skal ske i samarbejde med de ansvarlige sagsbehandlere, kapacitetsmanagere og ansvarlige. Vi gør det ved anvendelse af forskellige modeller.

FKI er fysisk placeret sammen i Føringsstøtteområdet. Forretningsområdet består af 4 kapacitetscentre med hver sit kompetenceområde med ansvar for forskellige ting fra radioer over computere til GPS.

Vi er i alt ca. 40 medarbejdere i Forretningsområde Føringsstøtte.

Om stillingen

Du skal med direkte reference til sektionslederen fungere som tværgående koordinator på alle FKI projekter og sikre at tidsplanerne bliver overholdt.

Du skal derudover være tovholder på ”government furbished material” (GFE), som er det materiel, de forskellige projekter køber ind til installering på tværs af platforme.

Du vil også være kontaktpersonen til kapacitetsudviklingsplaner på hele KALA portefølje for FKI.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:
• Styring af GFE lister.
• Kontakt til de forskellige GFE ejere.
• Være POC på alle KUP i KALA inklusive de projekter, som laves andre steder, men har påvirkning på KALA.
• Rådgivning på forskellige anskaffelsesmetoder.
• Deltage i kvalitetssikring og vedligehold af KALA systemarkitektur.
• Deltage i reviews of acceptance tests efter behov, herunder sikre kvalitet.
• Udfærdige tidsplaner for FKI arbejde og udføre disse.
• Varetagelse af uddannelsesaktivitet.
• Fungere, som bindeled imellem den militære virkelighed og de civile systemingeniør.
• Ad hoc NK virke.

Der må påregnes noget rejseaktivitet i både Danmark og i udlandet.

Om dig

Du er kaptajn og har gennemført Føringskursus, VUK eller VUT-I/L. Er du erfaren premierløjtnant og uden gennemført Føringskursus, vil du i så fald kunne indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Du kan have en teknisk bachelor i bagagen med interesse for materielmæssig integration.

Du er interesseret i at sikre at soldaterne får det rigtige materiel, samlet på den rigtige måde og at det fungerer, som efterspurgt. Du er interesseret i hvordan fremtidens materiel ser ud og kan virke.

Du har erfaring med anvendelse af SAP og DeMars og befinder dig godt på en digital arbejdsplads.

Som menneske er du analytisk velfunderet og systematisk i dit planlægnings- og analysearbejde. Vi forventer, at du arbejder struktureret med dine opgaver, både selvstændigt og som en del af et team, og du formår at følge opgaverne til dørs.

Vi kender ikke altid næste uges opgaver, så du skal være omstillingsparat og fleksibel, samt evne at bevare overblikket i en hektisk hverdag med skiftende prioriteter.

Vi forventer endvidere, at du har gode kommunikationsevner og kan formulere dig flydende på skrift og i tale på såvel dansk som engelsk.

Du vil få en både spændende og travl hverdag og vil selvfølgelig modtage nødvendige kurser og gennemgå et internt kompetenceudviklingsforløb, for at kunne bestride stillingen.

Derudover vil der være gode muligheder for yderligere kompetenceudvikling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Kaptajn Jesper Larsen på telefon 23 46 15 53 eller på mail [email protected]

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Thomas Søren Eskebjerg Krog, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9159.

Ansøgningsfristen er den 31. juli 2022 og vi forventer at afholde samtaler i ugerne derefter.
Stillingen ønskes besat fra 1. oktober 2022.

Vi vil bede dig om at søge stillingerne via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter, som kandidatbevis, uddannelsesbeviser, mv.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.
FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 31. juli 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 7
1. juli 2024 6
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 10
27. juni 2024 9
26. juni 2024 9
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5