Sagsbehandler til Koordinationsafdelingen i Kapacitetscenter Land/FMI

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Kapacitetscenter Land (KALA) ved Forsvarets Materieltjeneste (FMI), søger en sagsbehandler til at indgå i vores porteføljeelementet i koordinationsafdelingen (KOA).

KALA anskaffer, drifter og bortskaffer primært materiel til Hæren og de værnsfælles områder i Forsvaret.

Om os

KOA er KALA ’ledelsessekretariat’. Vores arbejde danner grundlag for chef KALA virke i FMI direktion, men også bidrager til de mange og komplekse styringsprocesser, der er i FMI i forbindelse med at anskaffe, drifte og bortskaffe materiel.

Vi prioriter trivsel højt; også når det går stærkt!

Om stillingen

Du vil komme til at arbejde i spændende og til tider hektisk miljø, hvor du i høj grad har en vigtig aktie i styringen af KALA som en del af FMI samlede virke.

Du bliver en del af et engageret team, hvor dine hovedopgaver bliver at bidrage til vores porteføljestyring, herunder arbejde med styringsprocesser, ressourcestyring, ledelsesinformation og ikke mindst styringen af en stor projektmasse med både materiel- og driftsanskaffelser.

Du vil få stor berøring med andre dele af FMI, men også i relation til vores kunder, da KOA varetager koordination med begge dele.

Du vil få en dagligdag, hvor du også kommer i kontakt med mange forskellige fagligheder og specialer i FMI, men også får et indgående kendskab til, hvad vores kunder har i værktøjskassen.

Selv om vi ind imellem har rigtig travlt, prioriterer vi uddannelse og udvikling, så du vil også medvirke til at forbedre processer, produkter og arbejdsgange.

Vi tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling.

Om dig

Du er akademisk uddannet eller uddannet officer i forsvaret på M321-niveauet.

Dine vigtigste egenskaber er, at du er nysgerrig, selvstændig, opsøgende og frisk på at lære nye ting.

Vi forventer, at du besidder en god portion sund fornuft, men også at du kan analysere og nedbryde komplekse problemer i dele, der er til at håndtere. Du skal interessere dig for processer og organisationsudvikling, da vi som organisation nærmest konstant er i bevægelse.

Vi lægger stor vægt på, at du kan både skabe og vedligeholde gode relationer.

Det er ikke et krav, men tjeneste i en stab eller erfaring fra en anden stor civil virksomhed med et stort spann of control af opgaver, vil være en fordel.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er opslået såvel civil (AC´er) som miliært.

Som militær besættes stillingen efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef OL Henrik Janum på tlf. 72 81 57 37, på e-mail [email protected] eller MJ Anders Bragh Andersen på tlf. 72 81 47 52, på e-mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 7281 9178.

Ansøgningsfristen er den 6. november 2022.

Der gennemføres ansættelsessamtaler efter fristens udløb og stillingen er til besættelse efter aftale.

Stillingen er med fastansættelse og i Ballerup.

Er du interesseret i stillingen, så søg stillingen via linket, hvor ansøgning, CV og relevante bilag bedes vedlagt.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 06. november 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 7
1. juli 2024 6
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 10
27. juni 2024 9
26. juni 2024 9
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5