Faglærer til undervisning i B1 på SEAHAWK ved Forsvarets flytekniske uddannelseseskadrille 562
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Karup J
Vil du være med til at undervise SEAHAWK flymekanikere til et højt fagligt niveau? Har du styr på din tekniske faglighed som B1 mekaniker og lyst til at udvikle dine kompetencer? Så har FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE brug for dig!
Om os
FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE er en organisation med ca. 1700 civile og militære medarbejdere, der balancerer forretningsdrift med operativ indsættelse i vedligeholdelsen af Forsvarets køretøjer, skibe og fly samt våben- og kommunikationssystemer.
Vedligeholdelsesafdeling Luft (VALUFT) består af ca. 600 faste medarbejdere og ca. 100 elever. VALUFT omfatter Forsvarets Flytekniske Uddannelseseskadrille i Karup, to flyværksteder i Karup og Nørresundby, og en stab i Brabrand. Som en del af oprettelsen af FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE blev Forsvarets Flytekniske Uddannelseseskadrille 562 (FFU) oprettet. Det skete som en sammenlægning af det tidligere AFTC Uddannelsesafdelingens Tekniksektion (UT) og Helicopter Wings Mechanical Training (MT).
FFU skal gennemføre flyteknisk grunduddannelse, alle typeuddannelser på helikopter og T17, samt andre flytekniske kurser og uddannelser. Tilsammen har vi en portefølje på mere end 70 forskellige kurser. Vi gennemførte mere end 165 kurser i løbet af 2023. Alle uddannelser skal leve op til krav fra EASA, DKMAR, MATINS og lignende, afhængigt af det tekniske behov og niveau.
Vi er en uddannelseseskadrille med 35 faste medarbejdere. Vi sætter en ære i at uddanne og udvikle vores kursister. Vi tilsikrer at vores uddannelser er tidssvarende, samt på et højt fagligt og pædagogisk niveau. Vi har en uformel omgangstone, hvor der er plads til humor og personlighed.
Om stillingen
Du møder et spændende job som faglærer på forsvarets SEAHAWK helikopter. Du skal i samarbejde med kursuslederen undervise på B1 området, hvor du selv har indflydelse på jobindholdet og god mulighed for faglig, pædagogisk og personlig udvikling. Du vil blive en aktiv del af planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og udvikling af undervisningen. Stillingen er oprettet som følge af indførelsen af DKMAR, der stiller et øget krav til antallet af lektioner, herunder et stort antal praktiklektioner. Såfremt du ikke har erfaring på SEAHAWK, vil vi sørge for at du får et typekursus internt ved FFU, og praktik i vedligeholdelsesmiljøet ved Vedligeholdelsesområde Karup (VOKAR).
Kerneopgaverne i stillingen er undervisning indenfor dit fagområde, samt opgaver der relaterer sig hertil, herunder eksaminer og prøver. Du kommer til at forberede, gennemføre og kontrollere undervisningen primær indenfor SEAHAWK kurserne.
Endvidere skal du medvirke ved gennemførelse af prøver og eksaminer, herunder varetage opgaveudarbejdelse, forberedelse, eksamination og bedømmelser. Dette tilpasses i dialog med den enkelte og under hensyntagen til den enkeltes kompetencer og ønsker, samt organisationens behov.
I perioder hvor du ikke underviser vil der være rig mulighed for at forberede dig. Arbejdstiden ligger indenfor normal arbejdstid og der er plads til hjemmearbejdsdage.
Du skal derudover deltage som censor i klarmelderprøver og være forberedt på at bidrage til gennemførsel på dette område, herunder kontrol af logbøger o. lign. Du skal desuden kunne bidrage til teknisk sagsbehandling på helikopteren i det omfang der er behov for det.
Eskadrillen har en godkendt DKMAR MTOE som implementerer DKMAR 147 og 66, hvor du også vil skulle bidrage til nedskrivning af procedurer og fastholdelse af godkendelsen.
Du får i stillingen nødvendig efteruddannelse, samt gode muligheder for personlig udvikling i samarbejde med nærmeste leder.
Om dig
Du er oversergent, alternativt kan du også være en erfaren sergent, der er vurderet egnet til næste niveau.
Vi forventer at du er uddannet B1 flymekaniker, derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med og evner inden for formidling af tekniske emner, da det vil være en stor del af din hverdag. Du skal have praktisk erfaring fra det tekniske miljø på helikopterne. Du trænes i vores interne procedurer og bliver instrueret i undervisningsmaterialer og andet efter behov.
Vi forventer at du med en kortere oplæringsperiode kan undervise i mindre omfang. Der laves i samarbejde med dig en plan for at få dig undervisningsfagligt op til standard. Vi forcerer det ikke, men skal selvfølgelig have dig på banen.
Du skal have lyst til at undervise og udvikle typeuddannelserne til gavn for FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE, Flyvevåbnet og Forsvaret. Du skal kunne gå foran, som det gode eksempel på en flymekaniker, og bidrager derved til kursisternes udvikling gennem tydeligt at praktisere dine værdier. Som underviser vil du møde positive, engagerede og videbegærlige kursister i undervisningslokalet mange dage om året, så det er essentielt, at du som underviser kan skabe et positivt læringsmiljø, hvor det er dig der har overblikket.
Det er ønskeligt, at du har kendskab til gældende DKMAR 147/66 regelsæt, men ikke et krav, da du vil gennemgå faggruppens interne træning. Faglig sparring er en fast del af kulturen.
Har du uddannelsen, evnerne og graden, men mangler erfaringen, så hjælper vi dig i gang på en ordentlig måde.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække. I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på senere udnævnelse.
Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være Karup.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Eskadrillechef major Michael Dam, på telefon 72 84 25 26 eller daglig leder chefsergent Jan Nielsen på telefon 20 83 71 69.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent René Lund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 68 eller på mail [email protected].
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 23. juni 2024 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Ansættelse efter aftale.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.
FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE.
Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.
Kilde: Jobnet.dk
Om os
FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE er en organisation med ca. 1700 civile og militære medarbejdere, der balancerer forretningsdrift med operativ indsættelse i vedligeholdelsen af Forsvarets køretøjer, skibe og fly samt våben- og kommunikationssystemer.
Vedligeholdelsesafdeling Luft (VALUFT) består af ca. 600 faste medarbejdere og ca. 100 elever. VALUFT omfatter Forsvarets Flytekniske Uddannelseseskadrille i Karup, to flyværksteder i Karup og Nørresundby, og en stab i Brabrand. Som en del af oprettelsen af FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE blev Forsvarets Flytekniske Uddannelseseskadrille 562 (FFU) oprettet. Det skete som en sammenlægning af det tidligere AFTC Uddannelsesafdelingens Tekniksektion (UT) og Helicopter Wings Mechanical Training (MT).
FFU skal gennemføre flyteknisk grunduddannelse, alle typeuddannelser på helikopter og T17, samt andre flytekniske kurser og uddannelser. Tilsammen har vi en portefølje på mere end 70 forskellige kurser. Vi gennemførte mere end 165 kurser i løbet af 2023. Alle uddannelser skal leve op til krav fra EASA, DKMAR, MATINS og lignende, afhængigt af det tekniske behov og niveau.
Vi er en uddannelseseskadrille med 35 faste medarbejdere. Vi sætter en ære i at uddanne og udvikle vores kursister. Vi tilsikrer at vores uddannelser er tidssvarende, samt på et højt fagligt og pædagogisk niveau. Vi har en uformel omgangstone, hvor der er plads til humor og personlighed.
Om stillingen
Du møder et spændende job som faglærer på forsvarets SEAHAWK helikopter. Du skal i samarbejde med kursuslederen undervise på B1 området, hvor du selv har indflydelse på jobindholdet og god mulighed for faglig, pædagogisk og personlig udvikling. Du vil blive en aktiv del af planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og udvikling af undervisningen. Stillingen er oprettet som følge af indførelsen af DKMAR, der stiller et øget krav til antallet af lektioner, herunder et stort antal praktiklektioner. Såfremt du ikke har erfaring på SEAHAWK, vil vi sørge for at du får et typekursus internt ved FFU, og praktik i vedligeholdelsesmiljøet ved Vedligeholdelsesområde Karup (VOKAR).
Kerneopgaverne i stillingen er undervisning indenfor dit fagområde, samt opgaver der relaterer sig hertil, herunder eksaminer og prøver. Du kommer til at forberede, gennemføre og kontrollere undervisningen primær indenfor SEAHAWK kurserne.
Endvidere skal du medvirke ved gennemførelse af prøver og eksaminer, herunder varetage opgaveudarbejdelse, forberedelse, eksamination og bedømmelser. Dette tilpasses i dialog med den enkelte og under hensyntagen til den enkeltes kompetencer og ønsker, samt organisationens behov.
I perioder hvor du ikke underviser vil der være rig mulighed for at forberede dig. Arbejdstiden ligger indenfor normal arbejdstid og der er plads til hjemmearbejdsdage.
Du skal derudover deltage som censor i klarmelderprøver og være forberedt på at bidrage til gennemførsel på dette område, herunder kontrol af logbøger o. lign. Du skal desuden kunne bidrage til teknisk sagsbehandling på helikopteren i det omfang der er behov for det.
Eskadrillen har en godkendt DKMAR MTOE som implementerer DKMAR 147 og 66, hvor du også vil skulle bidrage til nedskrivning af procedurer og fastholdelse af godkendelsen.
Du får i stillingen nødvendig efteruddannelse, samt gode muligheder for personlig udvikling i samarbejde med nærmeste leder.
Om dig
Du er oversergent, alternativt kan du også være en erfaren sergent, der er vurderet egnet til næste niveau.
Vi forventer at du er uddannet B1 flymekaniker, derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med og evner inden for formidling af tekniske emner, da det vil være en stor del af din hverdag. Du skal have praktisk erfaring fra det tekniske miljø på helikopterne. Du trænes i vores interne procedurer og bliver instrueret i undervisningsmaterialer og andet efter behov.
Vi forventer at du med en kortere oplæringsperiode kan undervise i mindre omfang. Der laves i samarbejde med dig en plan for at få dig undervisningsfagligt op til standard. Vi forcerer det ikke, men skal selvfølgelig have dig på banen.
Du skal have lyst til at undervise og udvikle typeuddannelserne til gavn for FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE, Flyvevåbnet og Forsvaret. Du skal kunne gå foran, som det gode eksempel på en flymekaniker, og bidrager derved til kursisternes udvikling gennem tydeligt at praktisere dine værdier. Som underviser vil du møde positive, engagerede og videbegærlige kursister i undervisningslokalet mange dage om året, så det er essentielt, at du som underviser kan skabe et positivt læringsmiljø, hvor det er dig der har overblikket.
Det er ønskeligt, at du har kendskab til gældende DKMAR 147/66 regelsæt, men ikke et krav, da du vil gennemgå faggruppens interne træning. Faglig sparring er en fast del af kulturen.
Har du uddannelsen, evnerne og graden, men mangler erfaringen, så hjælper vi dig i gang på en ordentlig måde.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække. I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på senere udnævnelse.
Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være Karup.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Eskadrillechef major Michael Dam, på telefon 72 84 25 26 eller daglig leder chefsergent Jan Nielsen på telefon 20 83 71 69.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent René Lund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 68 eller på mail [email protected].
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 23. juni 2024 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Ansættelse efter aftale.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.
FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE.
Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".
Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.
Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Sikkerhedsmedarbejder
- Karup J
- Søndag den 23. juni 2024
Lignende jobs
-
Holstebro, Danmark: Vagt til fast vagtstyrke ved J...
- Sikkerhedsmedarbejder
- Holstebro
-
Næstkommanderende i en deling ved 2. eskadron i Ud...
Har du de grundlæggende militære færdigheder på plads, ønsker du ansvar og udfordringer, og kan du holde fokus blandt mange opgaver, så søg stillingen som næstkommanderende i en HBU-deling i 2. esk..- Sikkerhedsmedarbejder
- Holstebro
-
Holdfører til V/Uddannelsesbataljon/Jydske Dragonr...
Vil du være med til at udvikle og inspirere vores værnepligtige soldater, så de kan blive klar til stående styrke så søg stillingen som holdfører ved V Uddannelsesbataljons 2 eskadron.Om os..- Sikkerhedsmedarbejder
- Holstebro
-
Commissioning Supervisor
Do you have a technical diploma/degree - e.g. electrical or electro-mechanical and possibly some experience in supervising? We are looking for a Commissioning Supervisor where you will have a great..- Sikkerhedsmedarbejder
- Videbæk
Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J
Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid
Dato | Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere |
---|---|
24. januar 2025 | 10 |
23. januar 2025 | 9 |
22. januar 2025 | 9 |
21. januar 2025 | 9 |
20. januar 2025 | 9 |
19. januar 2025 | 9 |
18. januar 2025 | 9 |
17. januar 2025 | 9 |
16. januar 2025 | 9 |
15. januar 2025 | 9 |
14. januar 2025 | 9 |
13. januar 2025 | 9 |
12. januar 2025 | 9 |
11. januar 2025 | 9 |
10. januar 2025 | 9 |
9. januar 2025 | 9 |
8. januar 2025 | 9 |
7. januar 2025 | 9 |
6. januar 2025 | 9 |
5. januar 2025 | 9 |
4. januar 2025 | 9 |
3. januar 2025 | 9 |
2. januar 2025 | 9 |
1. januar 2025 | 9 |
31. december 2024 | 9 |
30. december 2024 | 9 |
29. december 2024 | 9 |
28. december 2024 | 9 |
27. december 2024 | 9 |
26. december 2024 | 9 |
25. december 2024 | 9 |