Fighter Wing Skrydstrup søger en dansk forbindelses officer til udstationering ved Academic Training Center

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Fighter Wing Skrydstrup søger en dansk forbindelses officer til udstationering ved Academic Training Center (ATC) på Eglin Air Force Base, Florida, USA.

Har du lyst til at arbejde i en organisation i rivende udvikling og med interessante udfordringer samt bidrage til at klargøre Fighter Wingen til at modtage Danmarks nye kampfly, så er denne stilling måske noget for dig?

Om os

Fighter Wing Skrydstrup (FW) udgør basen for de danske kampfly. FW hovedopgave er at opretholde det danske afvisningsberedskab samt at deltage i internationale opgaver med henblik på at indsætte de danske kampfly i luftoperationer. Vi hører hjemme på Flyvestation Skrydstrup, en arbejdsplads med ca. 700 ansatte placeret i Sønderjylland.

F-35 Logistic Group planlægger og gennemfører den logistiske klargøring af personel og materiel i forbindelse med de kommende F-35 kampfly. Opgaverne spænder fra udvikling af logistiske koncepter, og til at sikre at der er tilstrækkelig personel med rette kompetencer og uddannelse til at håndtere de kommende opgaver.

Størstedelen af de kommende uddannelser vil blive gennemført ved Academic Training Center på Eglin Air Force Base (AFB) i Florida, USA, hvor denne stilling vil være den primære kontaktperson for det personel der er på de pågældende uddannelser.

Om stillingen

Stillingen kan besættes af en seniorsergent (M231) med flyteknisk baggrund.
Der er tale om en udstationering med en forventet varighed på tre år, ved Academic Training Center (ATC) på Eglin Air Force Base, Florida, USA.

Ansøger må afhængig af forudgående kendskab til F-35 programmet, forvente 2-3 mdr. job træning på Fighter Wing Skrydstrup. Herefter udstationering til Eglin AFB i Florida, således at ansøger er klar til at modtage elever på skolen primo april 2022.

Stillingen skal bidrage til at sikre størst muligt fagligt udbytte af kursusindhold for danske teknikere inklusiv kontinuerlig kvalificering og optimering af de udbudte kurser. Dette for at sikre Fighter Wing maksimerer kvaliteten og udbyttet af kurserne.

Stillingshaveren fungerer som forbindelsesled mellem skolen og New Fighter Program (NFP) samt Fighter Wing i planlægning af kommende kurser, herunder sikre den direkte kommunikation om dansk behov til skolen. Bidrage til, at Danmark får opfyldt uforudset kursusbehov gennem deltagelse på andre nationers kurser og sikre at NFP og Fighter Wing hurtigst muligt bliver informeret, hvis der ændres på tidspunkter og indhold for skolens kurser.

Stillingshaver forventes ydermere, at skulle opbygge relationer til US International Military Student Officer (IMSO) samt relevante kontaktpersoner på og omkring Eglin AFB, herunder være koordinerende vedr. praktiske forhold som eksempelvis indkvartering, baseadgang, sygehusvæsen samt være det danske lokale forbindelsesled til diverse militære chefer og Lockheed Martin repræsentanter.

Yderligere skal funktionen støtte med råd og vejledning til arrangementer af social karakter, samt til velfærd for dansk personel, være dansk ”disciplin-officer/ moral-officer” samt være kontaktperson for familierne i Danmark, hvis disse ikke kan få fat i deres pårørende. Støtte in-processing af danske elever ved ankomst til ATC Eglin og forestå koordination af lejebiler efter behov med Parent Unit.

Stillingen er underlagt Senior National Representative ved Luke AFB i Arizona som ældste danske officer (ÆDO). Stillingen er strukturelt underlagt Flyverkommandoen som ansættende myndighed, men stillingshaveren udsendes af Fighter Wing Skrydstrup og referer hertil.

Henset til overvægten af flytekniske uddannelser ved ATC Eglin samt behovet for faglig teknisk sparing med skolen, ses stillingsindehaveren at have en flyteknisk baggrund som B1 flymekaniker, med indgående kendskab til Fighter Wing Skrydstrup og kampflystrukturen.

Der forventes afholdt jobsamtaler i uge 45.

Om dig

Du er senior eller chefsergent, og det er af stor betydning at du har erfaring indenfor flyvedligeholdelse, og meget gerne indenfor kampfly.

Du skal kunne manøvrere smidigt på forskellige niveauer i et internationalt miljø, så nødvendige netværk kan etableres og udbygges. Du skal kunne samarbejde med personel på tværs af forskellige fagligheder, og nationaliteter. Stillingen stiller krav til at du er engageret, social, arbejdsom og konstruktiv i dit virke.

Derudover lægges der vægt på at ansøger:
• Kan arbejde selvstændigt.
• Kan arbejde systematisk og struktureret.
• Har stærke analytiske evner, god dømmekraft og helhedsforståelse.
• Er fleksibel, selvkørende og ansvarsfuld ift. opgaveløsningen.
• Er flydende på engelsk i skrift og tale.
• Kan fremstå med personlig autoritet i samspillet med kursister på tværs af rang og faggruppe

Efter endt udstationering skal ansøger være forberedt på, at opnåede F-35 kompetencer søges anvendt i den nationale F-35 struktur i dialog med den enkelte.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende CO10 fællesoverenskomst og organisationsaftale for Centralforeningen for stampersonel.

Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, det vil sige du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter. Du modtager desuden et skattefrit udetillæg og din medfølgende ægtefælle har mulighed for at få 50.000 kr. årligt i ægtefællepension. Derudover er det muligt at forhandle individuelle tillæg.

Se mere om vilkårene for udstationering på HR-portalen på FIIN.

Bemærk at stillingen er til besættelse den 1. januar 2022 og besættes som udgangspunkt for en fireårig periode - dog kan perioden variere under hensyn til Forsvarets behov.

Du skal ligeledes kunne leve op til kravene i Forsvarets systematiseret helbredsundersøgelse således, at du om nødvendigt kan blive deployeret i internationale operationer. Derudover skal du have gennemført de nødvendige SERE uddannelser.

Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse og opretholde denne under
hele ansættelsesforløbet.

Derudover skal ansøgere kunne bestå sprogtest i engelsk til SLP 3-3-2-2 ved Forsvarsakademiet

Stillingsperioden er pt. til ultimo 2024.

Kontakt og ansøgning.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte KN Bo Bojsen tlf. +45 41 32 21 79, alternativt OL Mikael Mørck-Pedersen tlf. +45 50 86 47 00.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent KL Ole Johnny Frederiksen på tlf. +45 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 7. november 2021.

Ansættelsesdato 1. januar 2022.

Samtaler til stillingen forventes gennemført i uge 45.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 07. november 2021

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0