Udstationering: Branch head for Campaign Assessment Branch ved HQ Joint Force Command Brunssum, Holland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du prøve at arbejde tæt på, og med, toppen i et internationalt firestjernet operativt hovedkvarter, og få muligheden for indsigt i beslutningsprocesserne, så er her en unik mulighed. Vi søger en chef til en spændende og udfordrende stilling som Branch head for Campaign Assessment Branch i Joint Assessment Division (JAS).

Om os

HQ JFCBS er et af NATO’s tre operative hovedkvarterer og indgår som en del af NATO Command Structure. HQ JFCBS er et værnsfælles hovedkvarter, som, på ordre fra SACEUR, har til opgave at planlægge, forberede og gennemføre operationer, som understøtter alliancens tre kerneopgaver; Collective Defence, Crisis Management og Cooperative Security.

Joint Assessment Division er en del af operationsdirektoratet og består af to branches: Operational Assessment Branch og Campaign Assessment Branch.

Campaign Assessment Branch er den ene af to afdelinger i Joint Assessment Division og har ansvaret for langsigtet Operations Assessment. Konkret betyder dette for tiden ansvaret for udarbejdelsen af Periodic Mission Reviews, som informerer det Nordatlantiske Råd om status på de relevante NATO missioner og fremsætter anbefalinger, som informerer den politiske beslutningsproces. Endvidere indgår Campaign Assessment Branch i Joint Assessment Division samlede bidrag i f. m. øvelser, både som deltager og træner, og på kurser/seminarer, hvor Operations Assessment ekspertise er påkrævet.

Om stillingen

Dagligdagen som Branch head er præget af tværkulturel ledelse af et team af militære stabsofficerer og en civil operationsanalytiker. Du indgår endvidere i Joint Assessment Division ledelsesteam sammen med Assistant Chief of Staff (ACOS JAS), som for tiden er en tysk oberst, samt Branch head for Operational Assessment Branch, for tiden en litauisk oberst. Ud over at planlægge det daglige arbejde, er du også med til at videreudvikle Operations Assessment som disciplin i NATO.

Hovedopgaverne for stillingen omfatter:
- Udarbejdelse af Operations Assessment i fredstid, samt i krise og konflikt for NATO operationer/missioner i JFCBS ansvarsområde.

- Deltagelse i planlægningsaktiviteter i ”Family of OPLANS” (JOPG), herunder O-plan reviews/revisions under J5 ledelse, med henblik på at udarbejde/opdatere Joint Assessment Division assessment bidrag, samt at fungere som Subject Matter Expert (SME) for Operations Assessment.

- Deltagelse i planlægning og udarbejdelse af assessment bilag og eksekvering af JFCBS Joint Coordination Order (JCO) under J35 ledelse.

- I rammen af hovedkvarterets ”Battle Rythm” gennemføre en af de to af COM JFCBS beslutningskredsløb i tæt koordination med J35.

- Deltagelse i diverse øvelser – herunder i rammen af NATO Response Force (NRF).

- Ledelses- og koordinationsmæssige ansvar for produktionen af Periodic Mission Reviews.

- Etablering og vedligeholdelse af et tværfagligt netværk, såvel internt i JFCBS, som ved NATO HQ, SHAPE, CENTCOM, samt de andre Joint Force Commands.

- Bidrage til revision af NATO Operations Assessment Handbook.

Du vil endvidere deltage i løsningen af de nationale opgaver, som er pålagt SNO/SNR JFCBS og herunder virke som SNO/SNR i dennes fravær.

Om dig

Du har forrettet tjeneste i en til to stillinger på M401 funktionsniveau, og ønskeligt ved en værnsfælles/NATO stab.

Vi forventer, at du har erfaring med ledelse af ledere, og at du er tålmodig og forstår at udnytte de kompetencer, som er til stede i dit team. Du har erfaring fra international operativ tjeneste. Du har kendskab til NATOs operative planlægningsproces (J5), gennemførelse af operationer (J3) og/eller efterretningstjeneste (J2).

Et godt kendskab til NATO – og specielt en god forståelse af NATOs politiske dimension er ønskeligt.

Personligt har du talent for at skabe og vedligeholde netværk, og du kan samarbejde med folk med forskellige faglige, uddannelsesmæssige og kulturelle baggrunde. Du er fleksibel og har viljen til at lære nyt, og tage udfordringerne som de kommer.

En af dine vigtigste kvalifikationer et dit helhedssyn, hvor du formår at tænke såvel koncernens som NATOs udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets vision og mission. Du er en vigtig medspiller i udvikling og implementering af såvel NATOs, som forsvarets og koncernens strategier.

Du og din evt. familie er indstillet på at bo og leve i et internationalt miljø, herunder bidrage i det sociale samvær med de øvrige udsendte.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er som udgangspunkt til besættelse for en treårig periode med mulighed for forlængelse i op til et år.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Der er mulighed for at forhandle et personligt tillæg efter kvalifikationer.
Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37. Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Dit daglige tjenestested vil være Brunssum, Holland.

Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter, og du modtager et skattefrit udetillæg.

Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under din udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Forud for tiltrædelse skal du have gennemført enkeltmandsuddannelsen og du skal have
bestået forsvarets basiskrav og være helbredsvurderet ”egnet uden begrænsninger” (helbred og tænder), grundet stillingens krav til deployerbarhed under hele udstationeringen.

Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til NATO SECRET samt opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Desuden skal du bestå sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.

Kontakt og ansøgning
Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Hvis du vil vide mere om boligforhold og stillingen kan du kontakte Oberst Lars Mouritsen, som er SNR/SNO Holland, på telefon 0031 45 526 2676 eller e-mail: [email protected] eller nuværende stillingsindehaver Oberstløjtnant Henrik Kampseth-johannsen, på telefon 0031 45 526 2427 eller e-mail: [email protected]

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Palle Hvirvelkær på telefon 7281 9680.

Ansøgningsfristen er 01 maj 2022.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 19-20 på VTC.

Stillingen er til besættelse pr. 1. december 2022 eller snarest derefter.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingerne fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 01. maj 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0