Udstationering: Faglig koordinator til den Danske Militære Repræsentation til NATO og EU i Bruxelles

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vores faglige koordinator er (ligesom hans forgænger) blevet udnævnt til næste niveau. Derfor søger Den Danske Militære Repræsentation til NATO og EU en ambitiøs, selvstændig og ansvarsfuld officer, der kan sikre faglig retning og udvikling i organisationen.

Har du interesse for det internationale strategiske niveau og krydsfeltet mellem militære og politiske hensyn; så er det måske dig, som vi leder efter.

Om os

Danmarks faste repræsentation ved NATO består af henholdsvis en politisk del (DANATO), underlagt den danske NATO-ambassadør, samt en militær del (DAMIREP), underlagt Den Danske Militære Repræsentant (DDMR) til NATO og EU.

Ambassadøren repræsenterer på daglig basis Danmark i Det Nordatlantiske Råd, som er NATOs højeste organ. Den Militære Repræsentant er Forsvarschefens daglige repræsentant i NATOs Militærkomité, der leverer den militærfaglige rådgivning af Rådet. Repræsentationen består foruden ambassadøren og den militære repræsentant af 11 civile og militære medarbejdere fra hhv. Udenrigsministeriet og Forsvarsministeriet samt 8 militære medarbejdere, der er udsendt af Forsvarskommandoen. Herudover er der ca. lokalansatte medarbejdere, ligesom repræsentationen normalt har 2 universitetsstuderende som praktikanter.

Sagsbehandlerne i den militære repræsentation sidder med i fagspecifikke arbejdsgrupper under Militærkomitéen og er i direkte faglig dialog med Forsvarskommandoen, hvor de primære kontaktpunkter er ved henholdsvis Udviklings- og Planlægningsstaben samt ved Operationsstaben.

Den danske repræsentation er en moderne og attraktiv arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø – såvel psykisk som fysisk.

Om stillingen

I stillingen som faglig koordinator ved DAMIREP fungerer du som faglig teamleder for fem sagsbehandlere og som repræsentant i Militærkomitéens arbejdsgrupper vedrørende især større policy-emner. Du skal sikre sammenhæng i den faglige retning og varetage danske interesser i NATO på tværs af sagsområder inden for policy, koncept- og doktrinudvikling, forsvarsplanlægning samt operationer.

Stillingen fordrer kombinationen af aktivt virke i arbejdsgrupperne og den faglige koordination af repræsentationens indsats, hvorfor du skal være rede til at virke som såvel sagsbehandler som faglig teamleder. DAMIREP arbejder tæt sammen med DANATO, hvorfor en meget væsentlig del af dine opgaver består i at sikre sammenhæng i de enkelte sager, således at det militære aspekt er forstået og tilgodeset også i den forsvarspolitiske behandling og i den overordnede sikkerhedspolitiske behandling.

Du refererer til DAMIREP stabschef, men du vil også have en stor del direkte interaktion med DDMR.

Det bemærkes, at en evt. ændring af det danske forsvarsforbehold i EU vil kunne få direkte indflydelse på DAMIREP samlede opgaveportefølje og opgavefordeling.

Om dig

Som erfaren oberstløjtnant eller kommandørkaptajn er du ansvarsfuld, analytisk stærk, selvstændigt tænkende, kreativ og iderig med evnen til at tænke ud af boksen. Du evner hurtigt at skaffe overblik over omfattende sager og formår med udpræget helhedsforståelse hurtigt og sikkert at identificere de afgørende elementer. Du evner at kommunikere kort og præcist til travle chefer, samtidigt med at du kan sparre med og vise retning for kollegaer. Du trives i et dynamisk miljø, har politisk tæft og er i øvrigt indstillet på, at arbejdsopgaverne også falder uden for normal arbejdstid.

Dertil lægges der vægt på, at du har en meget god forståelse for de komplekse sammenhænge, der er i samspillet mellem politisk nødvendighed og militærstrategiske muligheder. Du skal kunne samarbejde om at sætte strategisk retning samtidig med, at der skal findes pragmatiske løsninger, som alle kan acceptere. Du evner at fungere effektfuldt i et miljø, hvor du mere end via formel ledelsesret forventes at lede gennem dine stærke argumenter og dit overbevisende væsen. Tidligere tjeneste i NATO HQ, én af de to strategiske kommandoer, Forsvarskommandoen og/eller departementet vil være en fordel.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke koncernens udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision. Du er en vigtig medspiller i udvikling og implementering af Forsvarets og koncernens strategier, som du formår at omsætte i praksis i samarbejde med dine kolleger og medarbejdere.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på kontraktvilkår i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Der er mulighed for at forhandle et evt. personligt tillæg.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37.

Stillingen besættes som udgangspunkt for en periode på op til 4 år. Dog kan perioden variere under hensyn til Forsvarsministeriets behov. Under udstationeringen vil du oppebære udetillæg efter den nye udetillægsordning. Der stilles bolig til rådighed i henhold til Udenrigsministeriets retningslinjer ("ny boligpolitik").
Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde informationer om forhold under udstationering. Her kan du ligeledes få et overblik over det forventede udetillæg.
Du vil blive tillagt grad af oberst/kommandør i forbindelse med udstationeringen.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Du skal endvidere kunne opfylde Forsvarets helbreds- og fysiske krav.
Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til NATO COSMIC TOP SECRET samt opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen ved stabschef brigadegeneral Peter Alexa +32 491 998 407.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent kaptajn Palle Hvirvelkær ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. +45 7281 9680.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningsfristen er den 24. april 2022.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 18 eller 19 ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse i Ballerup eller via VTC.

Ansøgningen vedlagt relevante bilag sendes elektronisk via linket ’send ansøgning’ nederst. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du meget gerne medbringe dem til en evt. samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingerne fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Security Governance Specialist

    Security Governance SpecialistI [xxxxx] søger vi en Security Governance Specialist, der skal vedligeholde og videreudvikle arbejdet med vores ISMS og samtidig understøtte de nye krav fra NIS2 .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Fuldmægtig til Tilsynet med Efterretningstjenester...

    Vil du være med til at kontrollere landets efterretningstjenester, sikre borgernes retssikkerhed og deltage i udviklingen af et moderne tilsyn? TET står over for spændende nye udfordringer, da..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0