Beredskabsstyrelsen Sydjylland søger lastvognsmekanikeruddannet sergent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Er du mekanikeruddannet, og vil du være en del af et team bestående ihærdige medarbejdere på vores lastvognsværksted? Er du systematisk, målrettet og trives i en hektisk hverdag, hvor mange bolde er i luften samtidig? Brænder du for beredskab og vil gerne være en del af det?
Hvis du kan svare ja, er du allerede godt på vej til at blive vores nye mekanikeruddannede sergent på værkstedet ved Beredskabsstyrelsen Sydjylland i Haderslev fra den 1. maj 2022 eller snarest derefter.

Om os

Beredskabsstyrelsen Sydjylland opretholder et døgnberedskab i Syddanmark samt uddanner årligt ca. 100 værnepligtige til redningsspecialister.
Derudover gennemfører Beredskabsstyrelsen Sydjylland en lang række andre aktiviteter inden for det nationale- og internationale beredskab, inkl. rådgivning og uddannelse af eksterne samarbejdspartnere i beredskabsfaglige emner.

Logistikcentret, hvor stillingen er placeret, er en dynamisk enhed med ca. 17 ansatte som varetager logistisk støtte og en del af de operative opgaver ved afdelingen.

Om stillingen

Du vil indgå i et team, der løser mange forskellige opgaver, og hvor du bidrager til at sikre fleksible, udviklende og effektive opgaveløsninger til gavn for beredskabscentrets ansatte, værnepligtige og frivillige. Du medvirker til et godt samarbejde med tjenestestedets øvrige personale, Beredskabsstyrelsens centrale og decentrale enheder samt eksterne samarbejdspartnere.

I et miljø med faglige udfordringer og en uformel omgangstone løser du sammen med de øvrige ansatte service- og reparationsopgaver på værkstedet.
Det er en forudsætning, at du kan indgå i det nationale beredskab som vagthavende i centrets daglige beredskab og som aktiv part i det internationale katastrofebistands- og nødhjælpsarbejde.

Om dig

Du har en uddannelse som lastvognsmekaniker og har kørekort til lastvogn.

Du har gennemført og bestået Beredskabsstyrelsens sergentuddannelse.

Du kan arbejde selvstændigt og er åben for samarbejde med kolleger, du er fleksibel over for hvilke opgaver der skal løses, og hvordan de bliver løst. Du er stabil, pligtopfyldende og omhyggelig og har erfaring med hydraulik og el, samt en erfaren PC-bruger i forbindelse med fejlfinding

Det er en fordel, hvis du:

• Har oplærings- eller undervisningserfaring, og at du har lyst til at formidle viden, færdigheder og kompetencer i forbindelse med centrets uddannelsesvirksomhed
• Har certifikat til gaffeltruck
• Har kran D certifikat

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Haderslev.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at kontakte værkstedsleder Finn Bram på tlf. 72 85 20 30. Læs mere om Beredskabsstyrelsen Sydjylland på www.brs.dk/.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Michelle Maria Sørensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 22. april 2022. Vi forventer at påbegynde samtaler i ugen umiddelbart efter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.
Styrelsen rykker ud på operative indsatser i Danmark, hvor der er behov for meget mandskab og specialmateriel, og kan indsættes internationalt i katastrofesituationer.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler styrelsen samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
Beredskabsstyrelsen har knap 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, hovedsædet i Birkerød, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev, kursuscenter i Snekkersten samt Kemisk Beredskab i København.

Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Haderslev
  • Fredag den 22. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1