Er du vores nye radiooperatør ved Arktisk Kommandos Kommunikationscenter?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Drømmer du om en alsidig og spændende stilling ved Arktisk Kommando, hvor du vil være en vigtig del i at være med til at skabe et sikkert Arktis i samarbejde med nationale og internationale partnere. Så har vi en stilling til dig, hvor du kan få en større berøring med de operationer, som Arktisk Kommando gennemfører.

Vi søger lige nu to civil radiooperatør til vores kommunikationscenter i Nuuk.

Om os

I Kommunikations- og operationscenteret arbejder vi til dagligt blandt andet med eftersøgnings- og redningsoperationer, samt kontrol og opretholdelse af suverænitet i forbindelse med krænkelser af grønlandske eller færøske områder. Vi har ikke to dage der er ens.

Kommunikationscentret og operationscenteret er integreret i Arktisk Kommandos Joint Operations Centre, der også rummer Arktisk Kommandos Joint Rescue Coordination Centre, hvor Naviair med deres luftbillede og kommunikation med de civile fly indgår.

”At være ansat i kommunikationscenteret giver mig mange daglige spændende udfordringer. Jeg kommunikerer med Forsvarets skibe, fly og helikoptere – og har jeg vagten – er det mig, der sender signalerne om deres indsættelse i løsningen af de mangeartede opgaver.

Det giver mig stor tilfredshed at have et godt samarbejde med både skibe, fly og helikoptere – men også Siriuspatruljen – men intet overgår, når vi har enhederne indsat i eftersøgnings- og redningsoperationer, når det lykkes os at redde dem, der har været i nød. Her er det virkelig, at vores teamwork i kommunikations- og operationscenteret viser sit værd og det er fedt at kunne tage hjem og fortælle venner og familien om den forskel, vi har gjort på arbejdet den dag” (Citat: Henrik Fogh Pedersen).

Du har også mulighed for at blive en del af Arktisk Kommandos båd- og hyttelaug, hvormed du og familien får mulighed for at komme rundt og for muligheder for at overnatte i naturen med tag over hovedet.

”Det er en kæmpe oplevelse at leje en af bådene og tage på hyttetur i weekenderne med mulighed for at komme på jagt, skyde rensdyr eller ryper afhængigt af årstiden” (Citat: Thomas).

”Noget af det fedeste er, at vi også ser hinanden i fritiden. Der arrangeres pizza aftener og vi har dage, hvor vi tager på besøg hos andre myndigheder for lige at se de andre samarbejdspartnere i øjnene og lære dem bedre at kende” (Citat: Ivigannguaq).

Om stillingen

Som vores nye kollega, kommer du til at indgå i et team af vagtgående personale, herunder en daglige leder, en vagtgående befalingsmand og fem operatører. Vi køre 12 timers vagter.

I operationscentret køres der også 12-timers vagter. Her er der altid en vagthavende operationsofficer og en vagthavende operationsassistent til håndtering af de hændelser, som opstår, samt til håndtere det maritime havoverfladebillede samt luftbilledet.

Vagterne kører fra 0645-1900 og fra 1845-0700 med 15 minutters overlevering ifm. hver vagtoverdragelse.

Vi kan tilbyde et alsidigt job med faglige udfordringer og med god mulighed for udvikling inden for de mangeartede arbejdsopgaver, som vi dagligt bliver stillet over for.

Vi lægger vægt på fortsat udvikling for den enkelte med kurser og efteruddannelse, hvor vi tager udgangspunkt i dine evner og IT kompetencer.
Du skal derfor forvente at skulle deltage i en del kurser og efteruddannelse, herunder også kurser i Danmark, hvor der vil blive stillet både skriftlige og sproglige krav.

Om dig

Vi forstiller os, at du har afsluttet gymnasiet, handelsskolen eller en anden gymnasial uddannelse. Du må også meget gerne have erhververfaring. Det vigtigste er dog, at du er lærenem og har mod på at kaste dig ud i nye udfordringer.

Vi ser gerne, at du tidligere har arbejdet med forskellige IT-systemer og er god til at lære nye. Det er en fordel, hvis du har interesser inden for fly og/eller det maritime område med et grundlæggende kendskab til disse. Det vil også være en fordel, hvis du har lokalkendskab et eller flere steder i Grønland.

Du kommer til at betjene en række kommunikationssystemer, hvor det er vigtigt, at du har flair for sprog og for at kommunikere, du skal derfor kunne kommunikere på engelsk og dansk i både skrift og tale, og kan du grønlandsk, vil det være en stor fordel, men dog ikke et krav.

Som person er du moden, selvstændig, let til smil, forstår og respekterer andres forskelligheder og bidrager til en fælles opgaveløsning, som vi tror på fremmer det gode arbejdsmiljø i en til tider travl hverdag.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende relevant overenskomst på Grønland.
Arbejdstiden er 40 timer om ugen, opdelt i en vagtplan på 12-timers blokke.

Der anvises ikke bolig.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen eller jobopgaver er du velkommen til at kontakte Seniorsergent Patrick Bøge Mikkelsen, [email protected], tlf. +299 54 27 34.

Har du spørgsmål til specifikke grønlandske ydelsesforhold er du velkommen til at kontakte Arktisk Kommandos HR partner ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse SSG Kaare Bak på [email protected] eller på tlf. +299 49 11 04.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 1. december 2022, vi gennemfører samtaler løbende, så vi anbefaler at sende ansøgning hurtigst muligt. Samtalerne forventes at foregå via VTC, Teams, Zoom eller Skype.

Stillingen ønskes besat den 1. februar 2023.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM ARKTISK KOMMANDO
Arktisk Kommando er en operativ kommando med ansvar for alle Forsvarets indsættelser i Nordatlanten og Arktis. Kommandoens ansvarsområde omfatter både Grønland og Færøerne samt omkringliggende havområder.

Arktisk Kommandos mission er at beskytte Kongeriget i Arktis. Det indebærer evnen til at kunne håndtere kriser og ultimativt at gennemføre militært forsvar af Grønland og Færøerne – i samarbejde med andre nationale og internationale hovedkvarterer. I Arktisk Kommando har vi indsat enheder fra Søværnet og Flyvevåbnet i operativ kontrol 24/7, hvilket kræver engagement og en Combined/Joint tilgang til opgaverne.

Vi gennemfører overvågning samt suverænitetshævdelse – året rundt. Vi løser samtidig en lang række vigtige operative opgaver fx eftersøgnings- og redningstjeneste, miljøovervågning, fiskeriinspektion og støtte til det civile samfund. Det kræver forudseenhed og tæt samarbejde med de statslige og militære myndigheder i nabolandene til Grønland og Færøerne. Ved behov kan Kommandoen forstærkes af enheder fra alle værn samt Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen.

Arktisk Kommando har hovedkvarter i Nuuk, hvor der for tiden arbejder omtrent 80 medarbejdere. Derudover har kommandoen personale flere steder på øst- og vestkysten af Grønland, på Færøerne samt i Danmark.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Torsdag den 01. december 2022

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Safety & Resilience Sr. Growth & Integration Manag...

    Opportunity OpportunityYou've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports on the planet where we touch land to continue our journey All The Way .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Livredder

    Vil du være med til at give vores gæster gode oplevelser?Dragør svømmehal og Hollænderhallen søger lige nu livreddere/teknisk service medarbejdere på deltid og fuldtid til blandt andet opsyn og..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0
7. august 2024 0