Udstationering:AIDE DE CAMP ved NATO Defense College, Rom

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du interesseret i en dynamisk hverdag i et internationalt akademisk udviklingsorienteret miljø? Så er her en krævende og selvstændig stilling som Aide de Camp for den danske kommandant for NATO Defense College i Rom.

Om os

NATO Defense College (NDC) er formelt NATO’s eneste, akademiske uddannelsesinstitution og svarer på mange måder til, hvad der kendes fra forsvarsakademiet.

NDC er ansvarlig for en række uddannelsesaktiviteter, herunder kurser af både længere og kortere varighed, samt forskning og publikationsvirksomhed. NDC gennemfører ligeledes en række besøg og aktiviteter udenfor NDC ved NATO hovedkvarterer og særligt partnerlandene – størstedelen af disse rejser gennemføres med den danske chef for NDC som delegationsleder.

NATO Defense College er beliggende i Roms militære garnisonsområde i den sydlige del af byen ca. ½ time med offentlige transportmidler fra byens centrum. Her gennemføres uddannelserne i sikkerhedspolitik og strategi for militære og civile studerende for oberstløjtnant / kommandørkaptajnsniveauet og højere og tilsvarende civile niveauer. Deltagerne på uddannelserne kommer fra både NATO medlems- og partnerlande.

Der er generelt gode muligheder for familien i Rom, og familien vil i væsentlig grad kunne indgå i det sociale liv omkring NATO Defense College.

Du kan læse mere NDC på www.ndc.nato.int

Om stillingen

Du kommer til at arbejde i et dynamisk og udviklingsorienteret internationalt miljø, hvor du vil være Aide De Camp (ADC) for Commander NDC (kommandant), der fra medio 2023 til medio 2026 er en dansk generalløjtnant.

I stillingen som ADC vil den primære opgave være at støtte og følge chefen for NDC i den daglige tjeneste omkring NDC og i forbindelse med rejseaktivitet, herunder:
• Koordinere aktiviteter inden for kommandantens ansvarsområde i samarbejde med den Militære Assistent (MA) og NDC øvrige stab.
• Koordinere og støtte planlægningen omkring rejseaktiviteter.
• International og national sagsbehandling i relation til kommandantens virke.
• Medvirke ved forberedelse og koordination af kommandantens briefinger, mødematerialer og lignende.
• Nationale opgaver i koordination med MA.
• Efter behov varetage praktisk støtte i dagligdagen til kommandanten.
• Der kan forventes op til ca. 80 rejsedage om året.
• Det vil ikke være muligt at gennemføre MMS under udstationeringen.

Stillingen som ADC ønskes besat for en samlet treårige ansættelsesperiode fra medio 2023.

Om dig

Du har en baggrund som kaptajn/kaptajnløjtnant i Forsvaret.

Du kan dokumentere relevant erfaring med koordination, sagsbehandling og ledelse, herunder er det en fordel, hvis dine erfaringer er oparbejdet fra et internationalt miljø.

Som person er du struktureret og detaljeorienteret med en god dømmekraft og udviklingsorienteret profil. Du er ligeledes udadvendt og god til at kommunikere og forstår betydningen af en stor kulturforståelse.

Du værdsætter et stort netværk og forstår værdien af en bred kontakt, der hvor du arbejder, herunder ligger det naturligt for dig at samarbejde på tværs af faggrænser, nationaliteter, personelgrupper og organisationer.

Det motiverer dig at arbejde direkte for en general med et betydeligt krav om konduite, præcision og rettidighed, herunder ligger det naturligt for dig – i perioder – at investere ekstra ressourcer for at sikre de gode resultater

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4 som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i Forsvaret, kan du vælge at bibeholde denne ansættelsesform. Du vil da fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Hovedorganisationen af Officerer i Danmark og Forsvarets Personeltjeneste om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter, og du modtager et skattefrit udetillæg.

I forbindelse med en ansættelse vil der være mulighed for forhandling af tillæg.
Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under din udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Stillingen som ADC ved NDC besættes som udgangspunkt for en treårig periode og stillingen er til besættelse fra 1. juni 2023.

Dit daglige tjenestested er NDC i Rom, Italien.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Under udstationeringen tillægges du midlertidig grad af major.

Derudover skal du bestå en sprogtest i engelsk til niveauet SLP (3-3-3-3) og være sikkerhedsgodkendt til HEM.

Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, kan du kontakte den kommende danske MA: oberst Jan Østrup Møller på tlf.: +45 2085 2483 eller mail: [email protected].

Oplysninger om løn - og ansættelsesvilkår mv. kan fås ved henvendelse til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Palle Hvirvelkær på tlf.: 72 81 96 80 eller mail [email protected].

Ansøgningen vedlagt relevante bilag sendes elektronisk via linket ’send ansøgning’.

Ansøgningsfristen er den 27. november 2022 og vi forventer at gennemføre samtaler i uge 48, alternativt uge 49.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 27. november 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0