Sagsbehandler og koordinator inden for lærlingeområdet ved Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Brabrand

Er du kaptajn eller kaptajnløjtnant med interesse i at arbejde med lærlingeområdet og praktikforløb, så kunne du være vores nye Uddannelsesofficer.

Om os

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en myndighed under Forsvarskommandoen, som har det vedligeholdelsesmæssige ansvar for størstedelen af Hærens, Søværnets og Flyvevåbnets materielsystemer.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en samling af Forsvarets Hovedværksteder, Hærens 3. Vedligeholdelsesbataljon, dele af søværnets operative logistiske støttecentre, flyvevåbnets helikoptervedligeholdelse og Flyvevåbnets Tekniske Uddannelsescenter.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er Forsvarets største uddannelsesinstitution for faglige uddannelser. Dette indbefatter bl.a. flytekniske kurser og kurser på flystøtteudstyr, faglige kurser på hærens materiel, uddannelse af civile og militær EUD-elever samt militære flymekanikerelever.

Samlet set er der for tiden ca. 110 civile og militære EUD-elever og 85 militære flymekanikerelever under uddannelse ved enheder og uddannelseskursuscentre under Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Uddannelses- og Programsektionen består af 8 dedikerede medarbejdere, som alle brænder for at give elever og kursister de bedst mulige vilkår for deres uddannelse til forsvarets bedste. Vi har til opgave at udvikle, koordinere og planlægge den samlede uddannelses- og kursusvirksomhed samt udvikle og udgive årsdirektiver for det kommende års aktiviteter.

Dertil rådgiver sektionen Forsvarsstaben som største udbyder af faglige uddannelser under Forsvarskommandoen.

Vi vægter kontinuerlig udvikling for alle vores ansatte. Derfor vil vi løbende sikre din kompetenceudvikling, hvor vi i fællesskab planlægger, hvordan du opnår kvalificering og udvikling i jobbet.

Om stillingen

Som sagsbehandler og koordinator inden for lærlingeområdet vil du komme til at komme til at arbejde på tværs af hele Forsvarsministeriets organisation, hvilket vil være med til at give dig et stort netværk.

Dine opgaver vil bl.a. komme til at omfatte:
- Sagsbehandling inden for udvikling af lærlingeuddannelserne.
- Sagsbehandling af uddannelsesbehov for fagligt uddannede.
- Sagsbehandling og optimering af praktikpladskapacitet.
- Tilsyn af og opfølgning på elevernes praktikforløb.
- Rekruttering til forsvarets lærlingeuddannelser.

Hertil vil du komme til at deltage i forskellige mødefora inden for lærlingeområdet på tværs af Forsvarsministeriets organisation, ligesom du vil komme til at arbejde med en række andre opgaver inden for sektionens opgaveportefølje.

Om dig

Du er kaptajn eller kaptajnløjtnant, som brænder for at arbejde med unge og faglige uddannelser.
Alternativt er du en erfaren premierløjtnant, der er klar til næste niveau. I så fald vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale, og du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Du har lyst til at arbejde i en uformel og serviceminded organisation.
Som person forventer vi, at du er initiativrig og udadvendt, og du har gode samarbejdsevner. Derudover sætter du en ære i at levere et gennembehandlet produkt til den rette tid.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefen for Uddannelses- og Programsektionen, Major Bjarne Fries Jensen på telefon 4122 7618.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, KL Alexander Baad, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 32665295.

Ansøgningsfristen er den 27 november 2022. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Ansættelse efter aftale.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Brabrand
  • Søndag den 27. november 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Are you enthusiastic about inspiring projects? Would you like to be part of a growing industry that really matters in providing sustainable energy solutions globally? Then we have the opportunity f..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Do you thrive working in a high-paced environment, maybe with experience from the wind industry? Join our OCS Lean Optimisation Team. SalesSBU NCE Construction & OperationsLean Optimization..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Would you like a hands-on opportunity to apply your process understanding and delegation skills in a team of highly proficient colleagues? Do you thrive in a significant, international environment?.
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Here in the Lead Commissioning Supervisors Team, we are seeking pro-active and driven individual to join our highly- skilled and competent team. This role entails broad stakeholder management and r..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1