Forsvarskommandoens forbindelsesofficer til Joint Expeditionary Force i Storbritannien
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
København K
Vil du være det operative bindeled imellem Forsvarskommandoen og det engelske hovedkvarter Standing Joint Force Headquarters, som er operativt ansvarlig for Joint Expeditionary Force samarbejdet, i en tid hvor det regionale samarbejde er i højsædet?
Så er du måske vores nye forbindelsesofficer!
Om os
Danmark er sammen med ni andre nordeuropæiske nationer medlem af Joint Expeditionary Force (JEF), som hører under NATO Framework Nations Concept og har Storbritannien som lead nation. Siden 2019 har Storbritannien, på opfordring af JEF-medlemslandene, igangsat operationaliseringen af JEF. JEF’s rolle er defineret som værende et strategisk samarbejde, der kan blive benyttet til at adressere trusler, der ligger i gråzonen af konkurrence og konflikt forud for en egentlig NATO aktivering og med et geografisk fokus defineret som Østersø-regionen og Nordatlanten/High North.
Dansk deltagelse i JEF er en mulighed for at kunne agere i en nordeuropæisk ramme for militære operationer og øvelser med ”like-minded nations”, hvor Storbritannien har lederskabet. Ved at indgå i JEF kan tillige opnås mulighed for at kunne indgå i en kontekst på taktisk, operativt, militær-strategisk og politisk-strategisk niveau, hvilket giver mulighed for at bidrage til en hurtigere reaktionsevne på alle niveauer.
Standing Joint Force Headquarters (SJFHQ) er et engelsk tostjernet operativt deployerbart hovedkvarter, der blandt andre opgaver, er operativt ansvarlig for JEF. SJFHQ er fysisk placeret i Northwood, Storbritannien, hvor også flere nationale og internationale operative hovedkvarterer er beliggende.
Foruden en forbindelsesofficer til SJFHQ har Forsvarskommandoen, ved Operationsstaben, også en udstationeret forbindelsesofficer til det trestjernede engelske hovedkvarter Permanent Joint Headquarters (PJHQ), som er beliggende i samme bygning som SJFHQ, og som SJFHQ er organisatorisk underlagt.
Faglig forankring af stillingen som forbindelsesofficer vil være ved Operationsstabens Operative Policysektion (J5P), men forbindelsesofficeren har snitflader til hele Forsvarskommandoens virke afhængig af de igangværende opgaver.
Om stillingen
Som forbindelsesofficer har du ansvaret for at sikre en hurtig og direkte forbindelse mellem SJFHQ og Forsvarskommandoen. Ligeledes indgår du i SJFHQ stab og bidrager som stabsofficer i SJFHQ arbejde, herunder JEF.
De overordnede opgaver for forbindelsesofficersvirket samt stabsofficersrollen er at:
- Tilsikre et smidigt samarbejde på operativt niveau.
- Facilitere den daglige kommunikation, koordination og informationsdeling mellem SJFHQ og Forsvarskommandoen i relation til forsvars-, kampagne- og operationsplaner samt operationsordrer og dermed bidrage til den fælles operative og strategiske forståelse.
- Varetage og udvikle danske interesser samt bidrage til en positiv udvikling i Joint Expeditionary samarbejdet.
- Udarbejde og/eller bidrage til de nationale forberedelser af bilaterale og multilaterale møder.
- Repræsentere Danmark efter aftale med Forsvarskommandoen i forskellige mødefora og til konferencer.
- Holde sig opdateret om status på igangværende danske operationer og initiativer i relation til nuværende sikkerhedssituation og JEF samarbejdet.
- Præsentere efter behov briefinger på vegne af Forsvarskommandoen.
Du vil blive tildelt en specifik stabsofficersstilling i SJFHQ med udgangspunkt i din erfaring og kunnen. Den nuværende forbindelsesofficer er placeret i ”J35 Refine”, og det vil forventeligt være der, hvor du også skal gøre tjeneste. Der kan i særlige tilfælde gøres undtagelser, men det kræver en aftale mellem SJFHQ og Operationsstaben.
J35 Refine’s arbejdsområde er færdiggørelsen af planer fra J5, samt justering af igangværende aktiviteter, såfremt J3 OPS ikke har kapacitet. J35 Refine ledes af ACOS J35, en britisk Group Captain (OF5) fra Royal Airforce. Der er fire andre internationale forbindelsesofficerer i J35, og du refererer til en britisk OF4, den såkaldte SO1 J35.
Endvidere vil dine opgaver som Senior National Representative og forbindelsesofficer til JEF være centreret om din særlige viden om Danmark og dine forbindelser til den danske struktur. Til dagligt vil du, ud over at være embedded staff officer, indgå som Danmarks Senior National Representative i JEF Operational Coordination Cell, hvor du sammen med repræsentanter fra Danmark løbende holder JEF/SJFHQ opdateret på igangværende og fremtidige aktiviteter.
Du vil også skulle deltage i JEF relevante møder og konferencer både ”lokalt” i Storbritannien og andre internationalt. Du må påregne mindst 6-8 ugers øvelses- og rejseaktivitet årligt. For både 2021 og 2022 var tallet 9-10 uger for hvert år.
SJFHQ er kontinuerligt på fem dages beredskab. Du skal være forberedt på, at du kan blive udsendt med kort varsel. I 2022 deployerede SJFHQ til Litauen over en længere periode med ca. en måneds varsel.
Om dig
Du er major/orlogskaptajn og har gennemført Master i Militære Studier, videreuddannelsestrin II for ledere (VUT II/L) eller en tilsvarende uddannelse.
Det er en fordel, hvis du har gennemført et internationalt stabskursus, særligt det britiske Advanced Command and Staff Course.
Det er et krav, at du behersker engelsk i skrift og tale.
Du er en rutineret stabsofficer og det er ønskeligt, at du har erfaring fra operative planlægningsstillinger, herunder har arbejdet i Operationsstaben og dermed har kendskab til Operationsstabens virke. Det er en fordel, hvis du har godt kendskab til og erfaring med brugen af direktivet for NATO planlægningsproces, COPD. Det er ligeledes en fordel, hvis du har arbejdet med JEF og dermed allerede har en større viden om JEF.
Du har en solid operativ baggrund med gode samarbejdsevner og har arbejdet med operativ planlægning.
SJFHQ er et engelsk hovedkvarter med et multinationalt islæt, du skal derfor være god til at skabe relationer og fungere godt i internationale miljøer. Hverdagen er præget af et bredt opgavespektrum med kort tid til opgaveløsningen og deraf følgende højt arbejdstempo.
Lige som JEF er SJFHQ under konstant udvikling, og det engelske personel i SJFHQ er ofte i deres stillinger i maksimum to år. Med dine minimum tre år i stillingen vil du være med til at skabe kontinuitet og du skal derfor være klar til at yde en indsats for at støtte nye medarbejderes oplæring. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og er indstillet på, at arbejdsopgaver kan falde uden for normal arbejdstid og variere fra undervisning til dedikeret planlægning.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Du vil blive tillagt grad som oberstløjtnant/kommandørkaptajn under udstationeringen.
Stillingens indhold kan ændre sig over tid grundet organisationens kontinuerlige tilpasning.
Stillingen er en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på 3 år med mulighed for forlængelse i yderligere ét år efter ansøgning.
Du bliver udstationeret under gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. På Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
Derudover skal du bestå sprogtest i SLP niveau 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.
Kontakt og Ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Operativ Policysektion (J5P), oberstløjtnant Thor Hilton på telefon 728 40501 eller mail [email protected] eller den nuværende stillingshaver, oberstløjtnant Lars Bossen på telefon +447825428247 eller mail [email protected].
Har du spørgsmål til forhold vedrørende udstationering, er du velkommen til at kontakte Senior National Officer Oberst Keld Robert Juul Christensen på telefon +44 7483 169 928 eller mail [email protected].
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon 3266 5150.
Ansøgningsfristen er den 15. januar 2023.
Ansættelsesdato 1. august 2023.
Jobsamtaler forventes gennemført inden udgangen af januar 2023.
Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.
Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Om Forsvarskommandoen
Forsvarskommandoen er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed.
Forsvarskommandoen løser opgaverne under mottoet ”Værd at kæmpe for”, og vores primære ansvar er at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i nationale og internationale opgaver.
Forsvarskommandoen ledes af forsvarschefen, der samtidigt er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver.
Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker. Forsvarskommandoen består af Forsvarsstaben og de fem kommandoer; Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specieloperationskommandoen og Arktisk Kommando.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.forsvaret.dk
Kilde: Jobnet.dk
Så er du måske vores nye forbindelsesofficer!
Om os
Danmark er sammen med ni andre nordeuropæiske nationer medlem af Joint Expeditionary Force (JEF), som hører under NATO Framework Nations Concept og har Storbritannien som lead nation. Siden 2019 har Storbritannien, på opfordring af JEF-medlemslandene, igangsat operationaliseringen af JEF. JEF’s rolle er defineret som værende et strategisk samarbejde, der kan blive benyttet til at adressere trusler, der ligger i gråzonen af konkurrence og konflikt forud for en egentlig NATO aktivering og med et geografisk fokus defineret som Østersø-regionen og Nordatlanten/High North.
Dansk deltagelse i JEF er en mulighed for at kunne agere i en nordeuropæisk ramme for militære operationer og øvelser med ”like-minded nations”, hvor Storbritannien har lederskabet. Ved at indgå i JEF kan tillige opnås mulighed for at kunne indgå i en kontekst på taktisk, operativt, militær-strategisk og politisk-strategisk niveau, hvilket giver mulighed for at bidrage til en hurtigere reaktionsevne på alle niveauer.
Standing Joint Force Headquarters (SJFHQ) er et engelsk tostjernet operativt deployerbart hovedkvarter, der blandt andre opgaver, er operativt ansvarlig for JEF. SJFHQ er fysisk placeret i Northwood, Storbritannien, hvor også flere nationale og internationale operative hovedkvarterer er beliggende.
Foruden en forbindelsesofficer til SJFHQ har Forsvarskommandoen, ved Operationsstaben, også en udstationeret forbindelsesofficer til det trestjernede engelske hovedkvarter Permanent Joint Headquarters (PJHQ), som er beliggende i samme bygning som SJFHQ, og som SJFHQ er organisatorisk underlagt.
Faglig forankring af stillingen som forbindelsesofficer vil være ved Operationsstabens Operative Policysektion (J5P), men forbindelsesofficeren har snitflader til hele Forsvarskommandoens virke afhængig af de igangværende opgaver.
Om stillingen
Som forbindelsesofficer har du ansvaret for at sikre en hurtig og direkte forbindelse mellem SJFHQ og Forsvarskommandoen. Ligeledes indgår du i SJFHQ stab og bidrager som stabsofficer i SJFHQ arbejde, herunder JEF.
De overordnede opgaver for forbindelsesofficersvirket samt stabsofficersrollen er at:
- Tilsikre et smidigt samarbejde på operativt niveau.
- Facilitere den daglige kommunikation, koordination og informationsdeling mellem SJFHQ og Forsvarskommandoen i relation til forsvars-, kampagne- og operationsplaner samt operationsordrer og dermed bidrage til den fælles operative og strategiske forståelse.
- Varetage og udvikle danske interesser samt bidrage til en positiv udvikling i Joint Expeditionary samarbejdet.
- Udarbejde og/eller bidrage til de nationale forberedelser af bilaterale og multilaterale møder.
- Repræsentere Danmark efter aftale med Forsvarskommandoen i forskellige mødefora og til konferencer.
- Holde sig opdateret om status på igangværende danske operationer og initiativer i relation til nuværende sikkerhedssituation og JEF samarbejdet.
- Præsentere efter behov briefinger på vegne af Forsvarskommandoen.
Du vil blive tildelt en specifik stabsofficersstilling i SJFHQ med udgangspunkt i din erfaring og kunnen. Den nuværende forbindelsesofficer er placeret i ”J35 Refine”, og det vil forventeligt være der, hvor du også skal gøre tjeneste. Der kan i særlige tilfælde gøres undtagelser, men det kræver en aftale mellem SJFHQ og Operationsstaben.
J35 Refine’s arbejdsområde er færdiggørelsen af planer fra J5, samt justering af igangværende aktiviteter, såfremt J3 OPS ikke har kapacitet. J35 Refine ledes af ACOS J35, en britisk Group Captain (OF5) fra Royal Airforce. Der er fire andre internationale forbindelsesofficerer i J35, og du refererer til en britisk OF4, den såkaldte SO1 J35.
Endvidere vil dine opgaver som Senior National Representative og forbindelsesofficer til JEF være centreret om din særlige viden om Danmark og dine forbindelser til den danske struktur. Til dagligt vil du, ud over at være embedded staff officer, indgå som Danmarks Senior National Representative i JEF Operational Coordination Cell, hvor du sammen med repræsentanter fra Danmark løbende holder JEF/SJFHQ opdateret på igangværende og fremtidige aktiviteter.
Du vil også skulle deltage i JEF relevante møder og konferencer både ”lokalt” i Storbritannien og andre internationalt. Du må påregne mindst 6-8 ugers øvelses- og rejseaktivitet årligt. For både 2021 og 2022 var tallet 9-10 uger for hvert år.
SJFHQ er kontinuerligt på fem dages beredskab. Du skal være forberedt på, at du kan blive udsendt med kort varsel. I 2022 deployerede SJFHQ til Litauen over en længere periode med ca. en måneds varsel.
Om dig
Du er major/orlogskaptajn og har gennemført Master i Militære Studier, videreuddannelsestrin II for ledere (VUT II/L) eller en tilsvarende uddannelse.
Det er en fordel, hvis du har gennemført et internationalt stabskursus, særligt det britiske Advanced Command and Staff Course.
Det er et krav, at du behersker engelsk i skrift og tale.
Du er en rutineret stabsofficer og det er ønskeligt, at du har erfaring fra operative planlægningsstillinger, herunder har arbejdet i Operationsstaben og dermed har kendskab til Operationsstabens virke. Det er en fordel, hvis du har godt kendskab til og erfaring med brugen af direktivet for NATO planlægningsproces, COPD. Det er ligeledes en fordel, hvis du har arbejdet med JEF og dermed allerede har en større viden om JEF.
Du har en solid operativ baggrund med gode samarbejdsevner og har arbejdet med operativ planlægning.
SJFHQ er et engelsk hovedkvarter med et multinationalt islæt, du skal derfor være god til at skabe relationer og fungere godt i internationale miljøer. Hverdagen er præget af et bredt opgavespektrum med kort tid til opgaveløsningen og deraf følgende højt arbejdstempo.
Lige som JEF er SJFHQ under konstant udvikling, og det engelske personel i SJFHQ er ofte i deres stillinger i maksimum to år. Med dine minimum tre år i stillingen vil du være med til at skabe kontinuitet og du skal derfor være klar til at yde en indsats for at støtte nye medarbejderes oplæring. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og er indstillet på, at arbejdsopgaver kan falde uden for normal arbejdstid og variere fra undervisning til dedikeret planlægning.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Du vil blive tillagt grad som oberstløjtnant/kommandørkaptajn under udstationeringen.
Stillingens indhold kan ændre sig over tid grundet organisationens kontinuerlige tilpasning.
Stillingen er en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på 3 år med mulighed for forlængelse i yderligere ét år efter ansøgning.
Du bliver udstationeret under gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. På Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
Derudover skal du bestå sprogtest i SLP niveau 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.
Kontakt og Ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Operativ Policysektion (J5P), oberstløjtnant Thor Hilton på telefon 728 40501 eller mail [email protected] eller den nuværende stillingshaver, oberstløjtnant Lars Bossen på telefon +447825428247 eller mail [email protected].
Har du spørgsmål til forhold vedrørende udstationering, er du velkommen til at kontakte Senior National Officer Oberst Keld Robert Juul Christensen på telefon +44 7483 169 928 eller mail [email protected].
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon 3266 5150.
Ansøgningsfristen er den 15. januar 2023.
Ansættelsesdato 1. august 2023.
Jobsamtaler forventes gennemført inden udgangen af januar 2023.
Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.
Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Om Forsvarskommandoen
Forsvarskommandoen er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed.
Forsvarskommandoen løser opgaverne under mottoet ”Værd at kæmpe for”, og vores primære ansvar er at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i nationale og internationale opgaver.
Forsvarskommandoen ledes af forsvarschefen, der samtidigt er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver.
Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker. Forsvarskommandoen består af Forsvarsstaben og de fem kommandoer; Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specieloperationskommandoen og Arktisk Kommando.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.forsvaret.dk
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".
Arbejdsstedet er beliggende i København K.
Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Sikkerhedsmedarbejder
- København K
- Søndag den 15. januar 2023
Lignende jobs
-
CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet
STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..- Sikkerhedsmedarbejder
- København
-
Compliance Security Consultant
Lyder governance, compliance, threat intelligence og SIEM som noget for dig, og vil du være med til at sætte rammerne for IT-sikkerhed i vores egne og kunders IT-driftsmiljøer? Som Compliance Secur..- Sikkerhedsmedarbejder
- København
-
Security Operations Engineer
Mod nye højder Har du passion for operationel sikkerhed og lyst til at arbejde med en bred vifte af teknologier? Scalepoint søger en Security Op..- Sikkerhedsmedarbejder
- København Ø
-
København, Danmark: Udvælgelsesassistent til Milit...
- Sikkerhedsmedarbejder
- København
Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K
Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid
Dato | Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere |
---|---|
22. november 2024 | 0 |
21. november 2024 | 0 |
20. november 2024 | 0 |
19. november 2024 | 0 |
18. november 2024 | 0 |
17. november 2024 | 0 |
16. november 2024 | 0 |
15. november 2024 | 0 |
14. november 2024 | 0 |
13. november 2024 | 0 |
12. november 2024 | 0 |
11. november 2024 | 0 |
10. november 2024 | 0 |
9. november 2024 | 0 |
8. november 2024 | 0 |
7. november 2024 | 0 |
6. november 2024 | 0 |
5. november 2024 | 0 |
4. november 2024 | 0 |
3. november 2024 | 0 |
2. november 2024 | 0 |
1. november 2024 | 0 |
31. oktober 2024 | 0 |
30. oktober 2024 | 0 |
29. oktober 2024 | 0 |
28. oktober 2024 | 0 |
27. oktober 2024 | 0 |
26. oktober 2024 | 0 |
25. oktober 2024 | 0 |
24. oktober 2024 | 0 |
23. oktober 2024 | 0 |
Populære søgninger
Lignende søgeresultater
Salgsassistent, tørvarer,
Østerport
Uddelerassistent,
Ørholm
Leder af undervandskrigselementet til Søværnets
(genopslag)
Se alle populære søgninger