SEKTIONSCHEF TIL G3 VED HEADQUARTERS ALLIED RAPID REACTION CORPS I STORBRITANNIEN

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du klar til nye udfordringer i et multinationalt, udfordrende og spændende miljø ved Headquarters Allied Rapid Reaction Corps (HQ ARRC) og brænder du for at arbejde med operationer? Så vil stillingen som stabsofficer (SO-1 Plans) i G3 være noget for dig.

Tjeneste i et stort multinationalt NATO-hovedkvarter – og i et britisk miljø – er både fagligt og kulturelt meget udviklende, og det vil være en uvurderlig ballast for din videre karriere i Forsvaret.

Om os

Det britisk ledede HQ ARRC er præget af en høj grad af professionalisme og innovation. HQ ARRC har effektivt demonstreret sin værdi som NATO’s foretrukne landmilitære hovedkvarter i flere skarpe indsættelser, bl.a. ved NATO’s interventioner i Bosnien og Kosovo samt to gange i Afghanistan.

Hovedkvarteret består af ca. 450 militære medarbejdere, hvoraf omkring 60% er fra Storbritannien, mens resten fordeler sig mellem 19 andre nationer. Danmarks bidrag er på 11 stabsofficerer, heraf to af reserven. Hertil kommer et dansk Nationalt Støtte Element.

Hovedkvarteret kan indsættes i fire forskellige hovedkvartersroller: Korps, Multikorps (armé), Land Component og Joint Task Force. HQ ARRC er i øjeblikket på beredskab i rollen som korpshovedkvarter.
Du kan læse mere om hovedkvarteret her: https://arrc.nato.int/

Som dansker vil du opleve HQ ARRC som en dynamisk og meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for at videreudvikle dine militærfaglige, sproglige, og relationelle kompetencer. Som stabsofficer har du stor indflydelse på udviklingen af dit stillings- og ansvarsområde i tæt samspil med din chef.

Hovedkvarteret er placeret i Imjin Barracks nær byen Gloucester og byen Cheltenham i det vestlige England, ca. to timers kørsel vest for London. Området er meget naturskønt og byder på mange muligheder.

For både den udsendte og den eventuelt medfølgende familie er HQ ARRC samlet set et meget attraktivt tjenestested, både professionelt og socialt. De danske medarbejdere og deres familier trives godt, hvoraf de fleste vælger at bo i Cheltenham, som er en yderst indbydende og aktiv by med et rigt kulturelt miljø. Ydermere er Cheltenham er en del af The Cotswolds, som er katagoriseret som et ’Area of Outstanding Natural Beauty’ (AONB) og byder derfor på mange smukke natur oplevelser. (Link til video om Cheltenham https://youtu.be/cephblv9h34)

Eventuelle skolesøgende børn vil få mulighed for en unik international skolegang med et højt sprogligt udbytte og en god forståelse for andre landes kulturer, hvor den fortrukne skole for danske børn for tiden er St. Edwards School i Cheltenham. Skolen er delt op i en Preparatory School for børn op til 11-årsalderen, og en Senior School der dækker fra 12 år op til den engelske version af en gymnasieuddannelse/International Baccalaureate (IGCSE/Six Form/A-Levels). (For yderligere info om St Edwards School se videoer i link https://www.stedwards.co.uk/visit-us/)

Om stillingen

Du vil som en del af G3 Operations indgå i et multinationalt team. Som SO-1 Plans bidrager du til en række projekter, herunder HQ ARRC’s førings- og deployeringskoncept og implementerer applikationer til HQ ARRC’s føringsstøttesystemer, som alt i alt sikrer, at HQ ARRC opretholder evnen til at føre sine dispositionsenheder.

Derudover er du G3’s doktrinsagsbehandler og fast repræsentant i en række tværgående møde- og koordinationsfora inden for doktrin- og kapacitetsudvikling. Desuden er du ansvarlig for dele af G3’s øvelses- og operationsplanlægning.

Ved siden af sektionschefrollen er du sammen Deputy Assistent Chief of Staff G3 (en britisk oberstløjtnant) stedfortræder for Assistent Chief of Staff (en tysk oberst), hvilket blandt andet indebærer, at du lejlighedsvis deltager i koordinationsmøder på OF-5 og Command Group niveau.

Du skal årligt påregne 4-6 ugers øvelsesvirksomhed, afhængig af HQ ARRC’s aktivitetsniveau det pågældende år, og ca. 10-15 dages tjenesterejser til konferencer, møder m.m. Tjenesten er meget afvekslende, og du vil kunne krydre den med fagligt relevante og attraktive staff rides, adventure training m.m.

Om dig

Du skal have gennemført VUT-II (L), MMS eller tilsvarende, og det er en betydelig fordel, hvis du har gennemført Operations- og Føringsuddannelsen (OFU), alternativt et ækvivalerende udenlandsk stabskursus. Vi ser gerne, at du har erfaring fra militære chefstillinger, og du skal have gode lederegenskaber og indgående forståelse for landmilitære operationer.

Du skal være tolerant og fleksibel og kunne udvise den takt og kulturelle forståelse, som er nødvendig for at kunne begå sig i et multinationalt miljø. Du skal kunne trives med, at arbejdsprocesser, tempo, den daglige ’battle rhythm’, omgangsformer m.m. ofte er anderledes end i Danmark. Du skal også kunne sætte pris på muligheden for fordybelse og herunder, at det forventes af dig, at du med tiden bliver en faglig kapacitet inden for dit felt.

Du skal være uddannelses- og helbredsmæssigt godkendt til internationale operationer, og du skal forud for tiltrædelse i stillingen have gennemført kursus for enkeltmandsudsendte (EMU) og i det hele taget opretholde status i forhold til det beredskab, ARRC til enhver tid er underlagt. Såfremt du ikke tidligere har gjort tjeneste i rammen af et NATO hovedkvarter, skal du forvente at skulle gennemføre kurset/kurserne M5-32 NATO Staff Officer Orientation Course på NATO School i Oberammergau inden din tiltrædelse, alternativt snarest muligt herefter.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Såfremt du ikke er varigt udnævnt, vil der være mulighed for, at ansættelsen kan ske ved konstitution ved funktion i højere stilling. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Derudover skal du bestå sprogtest i SLP niveau 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationalemissioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Dit daglige tjenestested er Innsworth, UK.

Om BREXIT:
Som dansk tjenstgørende er du omfattet af den Status of Forces Agreement (SOFA), som de deltagende lande i ARRC har indgået. Du er samtidig udsendt af den danske stat i rammen af NATO og altså ikke i rammen af EU. Der er derfor ingen kendte risici for din og din families status eller sikkerhed som udstationerede i Storbritannien. Din eventuelle medrejsende familie vil skulle søge visa til Storbritannien i forbindelse med udstationeringen.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kontakt og ansøgning:
Yderligere oplysninger om hovedkvarteret og dets virke, vilkårene som dansker i UK m.m. kan indhentes ved den danske Senior National Representative ved HQ ARRC, oberst Keld Christensen på telefon +44 7483 169928 eller via mail [email protected].
Oplysninger vedr. stillingsindhold og kommende opgaver kan indhentes ved den nuværende stillingsindehaver, oberstløjtnant Anders Møller på telefon +44 7958 153 248 eller via e-mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 15. januar 2023.

Ansættelsesdato 1. august 2023.

Samtaler til stillingen forventes gennemført løbende via VTC.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Security Governance Specialist

    Security Governance SpecialistI [xxxxx] søger vi en Security Governance Specialist, der skal vedligeholde og videreudvikle arbejdet med vores ISMS og samtidig understøtte de nye krav fra NIS2 .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • [xxxxx] søger en stabschef til Nordjyllands Politi

    Vil du bidrage til at skabe et trygt og sikkert samfund med borgeren i centrum, og vil du bidrage til drift og udvikling af en stor statslig myndighed, så har du nu en unik mulighed for at blive st..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0