Beredskabsassistenter til Hovedstadens Beredskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vil DU gøre en forskel i Hovedstadens Beredskab?Kan du gå forrest når situationen kræver handling her og nu? Er en uforudsigelig arbejdsdag, som går hånd i hånd med en professionel og tryghedsskabende indsats over for borgerne, dét du leder efter? Har du gennemført Funktionsuddannelse Indsats eller er du uddannet Redningsspecialist fra Beredskabsstyrelsen?

Så kan du blive en af de nye beredskabsassistenter i vores operative beredskab. Vi tilbyder en spændende og varieret dagligdag fyldt med operative udfordringer og et stærk kollegialt sammenhold. Det gode arbejdsmiljø og sikkerhed for medarbejderne er højt prioritet hos os.

Vores fokus er i stigende grad på at sikre vores borgere og virksomheder inden ulykken eller katastrofen indtræffer, men også på at forberede os på kendte og ukendte hændelser gennem høj faglighed og målrettet træning.

Bliver du ansat, gør vores interne uddannelse dig parat til indsats i Hovedstadens krævende infrastruktur. Det er krævende opgaver, og det er vigtigt at du er god til at samarbejde, da opgaverne løses i fællesskab med dit hold.

Vi søger dig som

  • Er grund- og funktionsuddannet Indsats, og har vedligeholdt din funktionsuddannelse.
  • Gerne har gennemført Beredskabsstyrelsens uddannelse til Redningsspecialist for nyligt, eller f.eks. er uddannet befalingsmand i Beredskabsstyrelsen.
  • Har faglig interesse for brand og redning, og selvstændigt opsøger viden.
  • Er læringsparat og nysgerrig.
  • Er ansvarsbevidst, selvstændig og omstillingsparat.
  • Har kørekort kategori C, gerne CE.
  • Har en god fysik, er udholdende og er en god svømmer.

Vi værdsætter mangfoldighed, ligeværd og tolerance, og uanset etnicitet, køn, eller religion, vil du blive værdsat som netop den du er. Hovedstadens Beredskab er en social arbejdsplads, og vi har et stærkt ønske om sammen at skabe et arbejdsmiljø præget af stor arbejdsglæde, faglige ambitioner og teamwork. Vi har bl.a. netop gennemført ombygning af alle vores stationer, således vi har fået tidssvarende kønsopdelte omklædningsfaciliter. Hovedstadens Beredskab er en familievenlig arbejdsplads, og vi tilbyder blandt andet gode træningsfaciliteter og personaleforeninger.

Ansøgning

Stillingen søges online via Hovedstadens Beredskabs rekrutteringssystem via dette link.

Vi gennemfører en screening af alle kandidater, hvor vi vurderer dine kvalifikationer som ansøger, og indkalder egnede kandidater til et testforløb. Hvis du indkaldes til test, skal du gennemføre en række beredskabsfaglige og fysiske tests. Det er en fordel for dig som ansøger, at du sætter dig grundigt ind i de krav der stilles for at komme i betragtning, og træner målrettet mod de fysiske og faglige tests. Egnede kandidater vil, såfremt testforløbet gennemføres tilfredsstillende, blive tilbudt en samtale.

Du kan finde en beskrivelse af de tests du skal gennemføre på HBR's hjemmeside.

Din ansøgning skal indeholde følgende bilag:

  • Motiveret ansøgning,
  • Foto,
  • CV,
  • Uddannelsesbeviser for grund- og funktionsuddannelse,
  • Dokumentation for vedligeholdelse af din funktionsuddannelse,
  • Kopi af kørekort kategori C.
  • Er du uddannet redningsspecialist fra BRS skal du vedlægge din forholdsattest.


Ansøgningsfrist er den 25. juli 2021, vi forventer at afholde fysisk test fra den 9. august til den 12. august 2021. Samtaler gennemføres fra den 17. august til den 20. august 2021.

Du kan læse mere om Hovedstadens Beredskab på www.hbr.dk.

Helbredsattest

Din evt. ansættelse vil være betinget af, at du kan fremvise en gyldig Helbredsattest for ansatte i redningsberedskabet, der ikke må være mere end 3. mdr. gammel. Attesten udfyldes af egen læge, og du er selv ansvarlig for at fremskaffe den. Læs mere om helbredsattesten på Beredskabsstyrelsens hjemmeside her.

Løn og ansættelsesvilkår

Vores interne efteruddannelse samt efterfølgende kurser i vores kapacitetsområder, er uddannelser der skal bestås med et tilfredsstillende resultat for, at du kan fortsætte din ansættelse i HBR. Det er et krav at du består alle relevante uddannelser inden for første års ansættelse. Hvis du ikke består de nødvendige uddannelser, kan du ikke fortsætte din ansættelse.

Løn, pension og andre ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn.

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor du vil forrette tjeneste i udrykningen på døgnvagt hvert 4. døgn. Du skal desuden være indstillet på, at en del af døgnvagterne kan blive omlagt til dagvagter med gennemførelse af uddannelse og træning, logistik m.v.

Forventet ansættelse er den 1. oktober eller 1. november 2021.

Yderligere oplysninger:

I forhold til virket som beredskabsassistent og vores interne efteruddannelse efter ansættelse, er du velkommen til at kontakte Beredskabsinspektør Henrik Hansen på tlf. 26 86 70 16 eller Områdeleder Peter Ørnbo på tlf. 20 58 60 22.

Om Hovedstaden Beredskab

Hovedstadens Beredskab er Danmarks største beredskab med næsten 1.000 medarbejdere og et samlet budget på ca. 500 mio. kr. Beredskabets opgave er at forebygge, begrænse og afhjælpe skader på personer, ejendom og miljøet ved ulykker og katastrofer.
Vi dækker 8 kommuner og ca. 1 mio. borgere, og vores ambition er at være på forkant med udviklingen af fremtidens beredskab og være en stærk medspiller i forhold til kommunernes visioner om at skabe tryghed og robusthed til gavn for borgerne.
Hovedstadens Beredskab ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København N
  • Søndag den 25. juli 2021

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Security Governance Specialist

    Security Governance SpecialistI [xxxxx] søger vi en Security Governance Specialist, der skal vedligeholde og videreudvikle arbejdet med vores ISMS og samtidig understøtte de nye krav fra NIS2 .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Fuldmægtig til Tilsynet med Efterretningstjenester...

    Vil du være med til at kontrollere landets efterretningstjenester, sikre borgernes retssikkerhed og deltage i udviklingen af et moderne tilsyn? TET står over for spændende nye udfordringer, da..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København N over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1