Rådighedsstilling – S2 Efterretnings- og uddannelsesofficer til Hærhjemmeværnsdistrikt København (Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Hærhjemmeværnsdistrikt København (HDKBH) søger en premierløjtnant.

Kunne du tænke dig at være med til at forme Københavns Hjemmeværnsenheder? Finder du glæde ved at arbejde i en energisk stab, med forskellige baggrunde? Kan du se dig selv arbejde med uddannelse og operativ efterretning? Så har vi et job til dig, der både vil udvikle og udfordre din militære profil.

Om os

HDKBH er niveaumæssigt og på mange andre områder sammenlignelig med en bataljon i Hæren. HDKBH opstiller og uddanner ca. 900 aktive frivillige hjemmeværnssoldater fordelt på ti kompagnier, egen reserveenhed og en frivillig stab. HDKBH opstiller og uddanner tillige tre Totalforsvarskompagnikadrer (TFS).

Staben er organiseret i en S-struktur, som en bataljonsstab, med sektionerne S1-S9 og med en interessant blanding af operative og uddannelsesrelaterede opgaver.
Distriktet ledes af distriktschefen, som er oberstløjtnant.
Staben ledes af en stabschef og består yderligere af fem civile og syv militære ansatte.
Det faste tjenestested er beliggende på Svanemøllens Kaserne på Østerbro i København, hvor flere af underafdelingerne også har domicil. Øvrige underafdelinger er placeret på forskellige andre lokationer i København.

Distriktet indgår i det nationale beredskab, hvor vi løser opgaver i samarbejde med Hæren, Politiet og de øvrige myndigheder. Ud over dette uddanner vi soldater til både ceremonielle og operative opgaveløsninger.

Om stillingen

Som reservist i Hjemmeværnet bliver du ansat i en designeringsfunktion i en af Hjemmeværnets mange myndigheders respektive krise-/krigsorganisation.

Designeringsfunktionen er den funktion/stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise eller krig.

Du bliver indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion. Som reservist kan du varetage opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.

Ved HDKBH prioriterer vi den enkelte medarbejders trivsel og udvikling. Der er således fokus på at udvikle dine kompetencer i et behageligt arbejdsmiljø under hensyntagen til både medarbejderens og stabens behov. Du vil derfor også opleve en udvikling, der kan forberede dig på indtræden ved Hærens føringskursus.

Stillingen som efterretnings- og uddannelsesofficer er relativt nyoprettet ved staben og skyldes blandt andet behovet for en større trussels- og sikkerhedsbevidsthed på baggrund af de øgede nationale operative opgaver, som HDKBH og Hjemmeværnet skal løse i fremtiden.

Din stilling som efterretnings- og uddannelsesofficer skal supplere både den operative og uddannelsesmæssige del af stabens arbejde.

Dine primære arbejdsopgaver vil være todelte. Du vil skulle levere produkter og input til HDKBH indsættelser til støtte for beredskabet, hvilket vil være i tæt samarbejde med stabens operationsofficerer. Ydermere vil du skulle understøtte den omfattende uddannelsesvirksomhed ved de frivillige hjemmeværnskompagnier og Totalforsvars kadrerne, hvor du vil bidrage til, at planlægge øvelser og andre uddannelsesrelaterede aktiviteter.

Såfremt du endnu ikke er uddannet i efterretningsarbejde, vil vi tilstræbe, at du hurtigst muligt modtager den nødvendige uddannelse til din funktion.

Efterretningstjenesten ved Hjemmeværnet er under udvikling, og alle niveauer er i gang med at blive bedre til at arbejde efterretningsbaseret, ved uddannelse og indsættelse af enheder. Det er derfor vigtigt, at du trives med at bidrage til et område i udvikling, dels med de udfordringer det giver og de muligheder for medindflydelse det medfører.
Som eksempler kan nævnes, at samarbejdet på tværs af myndigheder skal styrkes, og at HDKBH og foresatte myndigheder skal udvikle rapporteringsarbejdet i forbindelse med nationale operationer, og i forbindelse med den ”Battle Rhythm” der skal fungere ved øvelser og indsættelser.

Vores frivillige soldaters tjeneste ligger typisk uden for normal arbejdstid, hvorfor du må påregne nogen tjeneste om aftenen og i weekenderne. Det er forhold, som vi i staben tilstræber at kompensere for under inddragelse af den enkelte medarbejder under størst muligt hensyn til dine behov. Desuden er sådanne aktiviteter i hovedreglen fastlagt lang tid i forvejen, hvilket muliggør planlægning af private gøremål.

Om dig

Du er premierløjtnant med erfaring som delingsfører. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har været delingsfører i HRU eller SRS.

Det er endvidere en fordel, men ikke et krav, hvis du har været næstkommanderende i en underafdeling samt at du har kendskab til forskellige enhedstyper fra Hæren, gennem f.eks. samvirke og større øvelsesaktiviteter.

Antallet og typen af opgaver sammenholdt med et stort antal underlagte enheder betyder, at der ofte kan være travlt. Det er derfor vigtigt, at du kan lide at samarbejde og bidrage aktivt til den samlede opgaveløsning.
Væsentligst er dog dine evner til at arbejde selvstændigt med forskellige mennesker, hvorfor din modenhed og dine sociale kompetencer prioriteres højt.

Som det fremgik tidligere, foregår noget af tjenesten i weekender og mellem kl. 16-22. Det er derfor også vigtigt, at du kan være fleksibel i forhold til dette.

Derudover opfordrer vi alle interesserede til at søge også selvom du ikke lever op til alle krav, da din personprofil vægtes højt.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveaufastsat til premierløjtnant af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark.

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer.

Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte major Torben Grøn på mail: [email protected]

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Jesper Bjarke ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 91.

Ansøgningsfristen er den 28. maj 2023.

Ansættelsessamtaler vil blive gennemført løbende og umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Ansættelse pr. 1. juni 2023 eller efter aftale.

For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København Ø
  • Søndag den 28. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
26. november 2024 3
25. november 2024 3
24. november 2024 3
23. november 2024 3
22. november 2024 3
21. november 2024 2
20. november 2024 2
19. november 2024 2
18. november 2024 2
17. november 2024 2
16. november 2024 2
15. november 2024 3
14. november 2024 3
13. november 2024 3
12. november 2024 3
11. november 2024 3
10. november 2024 3
9. november 2024 3
8. november 2024 3
7. november 2024 3
6. november 2024 3
5. november 2024 2
4. november 2024 2
3. november 2024 3
2. november 2024 3
1. november 2024 3
31. oktober 2024 5
30. oktober 2024 5
29. oktober 2024 5
28. oktober 2024 5
27. oktober 2024 5