To Projektstillinger til flymekanikere til F-16 Udfasningsprojektet søges til Kapacitetscenter Kampfly ved Forsvarsmi...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Brænder du for flyteknik og har du forståelse for vigtigheden af omhyggelig vedligeholdelse, og konfigurations- og driftsstyring? Kan du lide at have fingrene dybt nede i teknikken i en travl og varieret hverdag, fyldt med spændende oplevelser? Så søger vi netop dig, som har mod på at støtte projektet til udfasning af F-16.

Om os

I KALU er vi systemansvarlige for materielsystemer til luftmilitære operationer. Vi anskaffer, forsyner, vedligeholder og bortskaffer materiel. Vi er også systemansvarlige for materielkapaciteterne i drift.

I Forretningsområde FLY har vi det overordnede ansvar for at drive og udvikle forsvarets fastvingede fly. Vi samarbejder i et internationalt miljø med flyproducenterne, industrien og andre nationer for at opnå de bedst mulige betingelser for driften af den enkelte flytype og våbensystem. Som den øverste tekniske myndighed i Forsvaret har vi systemansvaret for flytyperne samt relaterede våben og ammunition, og har således ansvaret for vedligeholdelseskonceptet samt medvirker ved udarbejdelsen af strategien for videreudvikling af flytypen eller våbensystemet. I det såkaldte ”vugge-til-grav” princip har vi endvidere ansvaret for bortskaffelse af materielsystemerne når de ikke længere skal være i drift.

Hos kapacitetscenter Kampfly er vi en bredt sammensat sektion, der består af specialister, herunder både civile og militære medarbejdere, der primært arbejder med udvikling, drift og logistik af F-16 flyet samt relaterede systemer, men også med F-35, som er på vej ind. Hertil kommer en militær medarbejder, der er stationeret i USA til varetagelse af danske interesser i flyets programudvikling og vedligeholdelse.

Projektmedarbejdere i F-16 Udfasningsprojektet er underlagt chefen for kapacitetscenter Kampfly.

Om stillingen

Du er sandsynligvis flymekaniker – civil eller militær – med erfaring på F-16. Har evt. anden relevant teknisk baggrund. Du er specialiseret enten i en retning, som handler om ”hard-core” vedligeholdelse og teknikforståelse, eller i en retning, som handler om forståelse for vigtigheden af drifts- og konfigurationsstyring, og ikke mindst af dokumentationen heraf.

Du vil få et ansvarsfuldt job i en travl og varieret hverdag, hvor du skal varetage specifikke opgaver i relation til at optimere F-16 lagre ud fra en teknisk og driftsmæssig baggrund.

Du skal – hvis du er mest i den første tekniktunge kategori – medvirke til at fastlægge behovet for den enkelte F-16 reservedel i F-16 restlevetiden og derudfra vurdere reservedelen i forhold til restbehovet. Du skal prioritere vedligeholdelsesindsatsen mellem komponenterne og du skal vurdere hvilke komponenter, der er de billigste/hurtigste at vedligeholde i forhold til de øvrige. Disse komponenter skal markeres, så lagerfunktionen kan håndtere reservedelene i forhold til hinanden. Du skal kategorisere og vurdere det reparable materiel, som fortsat skal indgå i rotationsbeholdningen. Efterfølgende skal du etablere tekniske forskrifter (i Forsvarets flyvedligeholdelse kaldet MATINS) for konservering, oplægning og almindelig vedligeholdelse af reparabelt materiel i perioden til endelig afhændelse/salg samt klargøre materiellet til salg. Endvidere har varetaget opgaver, der klargør arbejdsbeskrivelser, forestår ledelse og supervision af flyvedligeholdelse samt fulgt op på, at udførte opgaver er udført korrekt. Denne viden og erfaring er essentiel for at klargøre fly og reservedele. Ved salg skal der medfølge historiske vedligeholdelsesdata, og du skal medvirke til at udarbejde og kvalitetssikre denne proces og de nedenfor nævnte datapakker, således dokumentationen er i henhold til de tekniske forskrifter. Du skal således have kompetencer svarende til KALU tekniske sagsbehandlere på driftsområdet, kombineret med din erfaring med den praktiske udførelse af opgaven.

Er du mere i den anden, drift tunge kategori, så har du erfaring i drift og vedligeholdelse af F-16. I takt med implementeringen af F-35 skal KALU overtage driftskoordinerende opgaver for F-16. Det betyder, at du som flydriftsspecialist skal driftsplanlægge eftersyn og vedligeholdelse af F-16, jf. de gældende vedligeholdelsesforskrifter (MATINS DE1F-16AM-6 og PM procedurerne i DeMars). KALU skal kunne løse denne opgave senest fra 2024 og frem til flyene er afhændet. Det er samtidig en væsentlig forudsætning for salg af fly og komponenter, at du i samarbejde med DeMarsspecialister kan omsætte driftsdata i DeMars til vedligeholdelsesopgaver, og klargøre datapakker på fly og komponenter. Der er stor forskel på eksempelvis det amerikanske system for driftsstyring, Computer Assisted Maintenance Management System (CAMMS) og DeMars, hvorfor driftsdata ikke kan leveres direkte fra DeMars. Det kræver således indgående kendskab til F-16 vedligeholdelse, at kunne omsætte DeMars data.

”Jeg bliver stadig overrasket over, hvor meget F-16 materiel og reservedele, vi har, og hvor store værdier, der ligger. Det er af enorm betydning for et godt salg af flyene, at vi har styr på ikke mindst reservedelene.” siger René Frydenlund Buron, som har været projektleder for F-16 udfasningsprojektet siden slutningen af 2018.

FMI er beliggende i Ballerup, hvor også projektledelsen i Udfasningsprojektet arbejder fra til dagligt, men vi har vurderet, at disse to stillingers opgaver vil kunne varetages decentralt, f.eks. ved basen for Forsvarets kampfly i Skrydstrup. Det skal forventes, at der vil være rejseaktivitet forbundet med stillingen, eksempelvis mødeaktivitet i Udfasningsprojektet i Ballerup og besøg ved vedligeholdelses- og lagerfaciliteter forskellige steder i landet.

Vi kan tilbyde dig et spændende, uformelt og fagligt arbejdsmiljø og et godt kollegialt samarbejde. Der vil selvfølgelig blive givet mulighed for at gennemgå relevant efteruddannelse, der måtte være nødvendig til for at kunne varetage stillingen.

Stillingerne er tidsbegrænset med udløb 31. december 2028.

Om dig

Du har en grundlæggende teknisk baggrund og har i en længere årrække arbejdet med drift og vedligeholdelse af Forsvarets flyvende kapaciteter fra en eller flere stillinger, herunder gerne på Wing-niveau. Du har især erfaring fra drift og vedligeholdelse af F-16 våbensystemet, således din grundlæggende forståelse af våbenmaterielsystemerne er i top.

Du har erfaring i MS Office og i brug af DeMars. Herudover flair for IT-systemer.

Det er afgørende, at du arbejder ansvarligt, er selvdreven og initiativrig samt har gode analytiske evner. I en travl hverdag kan du bevare overblikket og arbejde selvstændigt og struktureret med komplekse problemstillinger.

Du er god til at kommunikere og evner at formulere dig forståeligt og præcist på skrift og i tale på såvel dansk som engelsk.

Du er en proaktiv og positivt engageret medspiller, som med fleksibilitet og åbenhed løser opgaver selvstændigt såvel som i grupper.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en tidsbegrænset chefsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en seniorsergent med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til chefsergent kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er tidbegrænset frem til 2028. Er du allerede ansat i Forsvaret, vil du ved projektets udløb få anvist en anden stilling på samme niveau inden for samme myndighed eller geografi.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested fastsættes efter aftale og kan være hhv. Skrydstrup eller Ballerup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte OL Bjørn Boesen på telefon 50897219 eller på mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Camilla Lindholm Elling ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 28. maj 2023 og samtaler forventes afholdt direkte i forlængelse af fristens udløb.

Stillingen er til besættelse 1. juni 2023 eller snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.

Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 28. maj 2023

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Lead Supervisor

    Har du erfaring fra vindmøllebranchen, og har du erfaring med service og reparation af WGT? Kan du tænke dig en hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor samarbejdsevner samt en positiv og fleks..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
20. september 2024 7
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7