Logistikofficer til Fregatten NIELS JUEL

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Er du stærk i ledelse og god til at have mange bolde i luften? Har du mod på at kaste dig over en alsidig stilling, hvor alle dine ledelsesmæssige evner vil blive bragt i spil? Så har du nu chancen for at blive logistikofficer og en del af skibsledelsen om bord på Fregatten NIELS JUEL.

Om os

Fregatten NIELS JUEL er en af de tre fregatter i IVER HUITFELDT-klassen, som er blandt Søværnets store kampenheder. Fregatterne er indrettet som luftforsvarsfregatter, som kan løse både nationale og internationale opgaver. Vi har et varieret sejladsmønster med fokus på træning til indsættelse i internationale missioner.

NIELS JUEL har de seneste år været engageret i både internationale operationer og national indsættelse i farvandene omkring Grønland og Færøerne. Efter en periode med hovedeftersyn og værftsophold står NIELS JUEL snart foran en spændende opkøringsperiode i dansk og international regi, hvor fregatten skal trænes og certificeres til komplekse kampoperationer. Efterfølgende forventes det, at fregatten indsættes i en eller flere internationale operationer.

Som logistikofficer på fregatten NIELS JUEL bliver du derfor en del af Søværnets moderne kampenheder, hvor der er stor fokus på de sømilitære kernekompetencer. Du bliver en del af et team, som arbejder målrettet mod at være ”best in class”.

Om stillingen

Som Logistikofficer (LGO) er du leder af og ansvarlig for Logistikdivisionen, som består af fire sektioner: dækssektionen, forplejningssektionen, forsyningssektionen og sanitetssektionen. Hver sektion består af et antal menige og befalingsmænd og har hver deres faglige speciale. Der er altså tale om en kompleks organisation på en kompleks platform. I dækssektionen er der en dæksofficer, som samtidig kan være din assistent i ledelse og administration på tværs af divisionen.

Som en del af skibsledelsen skal du i koordination med de øvrige divisionsofficerer medvirke til at sikre sammenhæng i opgaveløsningen og at ledelsens ambitioner udmøntes i konkrete tiltag gennem din ledelse af logistikdivisionen.

Logistikofficeren har ansvaret i forbindelse med operative opgaver, der fordrer direkte forbindelse til landsbaserede myndigheder og enheder, civile såvel som militære. Dermed er du som logistikofficer fregattens kontaktperson til Forsvarets logistikstruktur i Danmark og til lokale havnemyndigheder, skibshandlere og agenter. Under operative indsættelser er logistikofficeren ansvarlig for al logistisk koordination med foresatte operative myndigheder.

Du har overfor skibschefen ansvar for forsyningsforvaltning, forplejning, forsyning og ledelse af sektionerne. Du varetager derudover signalskrivning og sagsbehandling på logistikområdet.

Som logistikofficer bliver du ansvarlig for flyvesikkerhedsvirksomheden om bord og fungerer også som Flight Deck Officer under helikopterflyvninger.

I 1. beredskabsgrad (klart skib) er du leder af skibets forbinderplads, og du er derfor også involveret i udvikling og træning af sanitetsområdet om bord.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde et alsidigt job med mulighed for både personlige og faglig udvikling, hvor vi tager udgangspunkt i din baggrund ift. evt. behov for kurser og efteruddannelse. Der må derfor påregnes rejseaktivitet udover sejlende tjeneste.

Om dig

Du er engageret og indstillet på mange forskelligartede opgaver i et omskifteligt miljø. Samarbejde og fleksibilitet er essentielt og falder dig naturligt. Du kommer til at arbejde sammen med engagerede ledere og medarbejdere. Logistikdivisionens samlede kompetenceniveau bygger på optimal udnyttelse af divisionens medarbejdere og erfaring, hvor der ofte arbejdes på tværs af sektionerne. Du har derfor stærke relationelle/sociale kompetencer for bedst muligt at bringe alle medarbejderes kompetencer i spil.

Det er en fordel, hvis du i forvejen kender til det logistiske område og/eller tidligere har sejlet på Søværnets fregatter.

Du er eller kan udnævnes til kaptajnløjtnant og har derfor gennemgået Videreuddannelsestrin I for militære ledere (VUT 1/L – taktisk eller teknisk retning) eller anden ækvivalerende uddannelse.

Du kan også søge stillingen hvis du er SSG/CSG og klar til at besætte stillinger på KL niveau via ”Late entry” modellen.

Erfaring med logistik- og forsyningstjeneste samt ledelse gennem ledere vil være en fordel.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet, ligesom du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer m.v.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer. Du skal have godkendt blåt bevis.

Fast tjenested vil være Flådestation Korsør.

Kontakt og ansøgning
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til nuværende stillingsindehaver, KL Claus Rasmussen, Logistikofficer, på mail [email protected] eller på telefon 72 85 43 56 eller næstkommanderende på NIELS JUEL, OK Simon E. Schultz-Larsen, [email protected] eller 30 16 94 51.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent KL Ole Johnny Frederiksen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 1. august 2021.

Ansættelsesdato 1. september 2021 eller snarest derefter. Dog vil der kunne træffes aftale om overlevering med afgående LGO inden tiltrædelse.

Samtaler til stillingen forventes gennemført i uge 31/32, umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om 2. Eskadre (2 ESK)
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt.
Opgaverne spænder fra bidrag ved humanitære operationer til indsættelse i krigsmæssige operationer.
2. Eskadre består af moderne højteknologiske luftforsvarsfregatter og antiubådsfregatter.
2. Eskadre arbejder kontinuerligt for at være en god og attraktiv arbejdsplads, og vores opgave som styrkeproducent er, at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at yde optimalt for at kunne leve op til Søværnets mission: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Korsør
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Korsør over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. oktober 2024 15
3. oktober 2024 13
2. oktober 2024 12
1. oktober 2024 10
30. september 2024 8
29. september 2024 8
28. september 2024 8
27. september 2024 8
26. september 2024 11
25. september 2024 11
24. september 2024 11
23. september 2024 11
22. september 2024 12
21. september 2024 12
20. september 2024 9
19. september 2024 10
18. september 2024 10
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 12
9. september 2024 9
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11
5. september 2024 9
4. september 2024 9