Søværnets Center for Taktik - Faglærer til Civile myndighedsopgaver, herunder civil kommunikation.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Har du lyst til et udviklende job med fokus på undervisning inden for Global Maritime Distress and Safety System (GMDSS), samt andre civile myndighedsopgaver? Ønsker du frihed under ansvar og vil du gerne gøre en direkte og mærkbar forskel for vores sejlende enheder og for Forsvarets redningsberedskab?

Så er det dig, der bør søge stillingen som faglærer i en velfungerende og engageret faggruppe, der hver dag er med til at udvikle og forbedre Forsvarets opgaveløsning.

Om os

Faggruppe SAR/NAV har ansvaret for at uddanne Søværnet til at varetage dets civile myndighedsopgaver, og deltager samtidig som en aktiv medspiller i den taktiske uddannelse af Søværnets personel. Vi er en engageret faggruppe med specialister inden for SAR, navigation, miljø, fiskerikontrol og GMDSS. Der er et stort engagement og selvom vi er specialister, så støtter vi hinanden på tværs af uddannelserne.

Center for Taktik (TAC) er Søværnets taktiske uddannelses-, trænings- og videnscenter, der har fokus på at gennemføre og udvikle attraktive, efterspurgte, opdaterede og fleksible militærfaglige taktiske uddannelser.

Vores hovedopgave er at uddanne og træne flådens taktiske personel, der skal operere, føre og lede søværnets enheder i fred, konflikt samt krig. Det være sig sømilitær taktik samt søredning, fiskeri og havmiljøopgaven. Vores primære kursister er stampersonel inden for kampinformation og kommunikation, samt vagtchefer og taktiske officerer.

TAC deltager også i NATO Maritime Operations Working Group, som udvikler NATO doktrinære grundlag, og støtter Søværnets træningselement med Sea Ridere under DANSARC forløb.

På den måde er TAC en spændende arbejdsplads der omfavner udvikling, uddannelse og træning indenfor hele Søværnets taktiske virke. Vil du være med til at udvikle Søværnet, er TAC stedet for dig.

Find os også på Facebook (www.facebook.com/centerfortaktik).

Om stillingen

Du vil blive hovedansvarlig for uddannelser relateret til civil kommunikation og for sagsbehandling indenfor Global Maritime Distress and Safety System (GMDSS) og Maritime Survivor Locator Devices (MSLD).

Du får ansvaret for planlægning, gennemførelse, kontrol og rapportering af undervisningen inden for fagområdet, samt udfører funktionerne som kursusofficer og faglærer i relation hertil.

Derudover vil du også yde rådgivning og assistance til andre myndigheder inden for GMDSS og MSLD fagområdet og være kontaktperson til Søfartsstyrelsen, Rigspolitiet, FKO og andre myndigheder vedrørende civile radiouddannelser.

Udover dit primære fagområde, ønsker vi at du også på sigt kan støtte de andre uddannelser i faggruppen. Det kan være indenfor miljø og fiskerikontrol, eller SAR og navigation. På samme måde vil de andre støtte dig, så vi sikre os en høj kollegial støtte på tværs i faggruppen.

Stillingen giver derfor gode muligheder for personlig udvikling i den retning, du ønsker. Samtidig har TAC gode erfaringer med at have ansatte fra hele landet. I dialog med din leder vil det nemlig være muligt aftale en større mængde arbejde i hjemmet. Din geografiske placering skal derfor ikke hindre dig i at søge.

Som alle stillinger på TAC vil der også være mulighed for at deltage som SEARIDER, når SVK træningselement gennemføre træning for enheder til søs i DANSARC-regi.

Om dig

Du er kaptajnløjtnant eller premierløjtnant med operativ erfaring i brugen af GMDSS og du skal have en interesse, lyst og drivkraft til at fordybe dig videre i dit og faggruppens fagområder.

Hvis du er premierløjtnant skræddersyer vi en udviklingsplan sammen med dig frem mod udnævnelse til kaptajnløjtnant. Hvis du allerede er kaptajnløjtnant, er der mulighed for at læse MMS, under hensyntagen til TAC kursusproduktion.

Du har lyst til at undervise, og har mod på at udvikle dine pædagogiske evner efter de nyeste principper, herunder særligt en digital tilgang til undervisning.

TAC er fokuseret på at kompetenceudvikle den rette person. En sådan udvikling kan være gennemgang af relevant videreuddannelse - nationalt som internationalt - og udvekslingsforløb med danske eller udenlandske myndigheder.

Generelt er der meget frihed under ansvar, hvilken du som person skal kunne leve op til. Det kan til gengæld give en stor fleksibilitet i tjenesten.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet, ligesom du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer m.v.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Fast tjenested vil være Flådestation Frederikshavn.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at Faggruppeleder Anders Elgaard på tlf. 728 55380. Alternativt Søværnets Center for Administration, KL Bårdur Sandå på tlf. 728 57551, Mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent KL Ole Johnny Frederiksen på telefon 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 21. juli 2021.

Ansættelsesdato 1. august 2021 eller snarest derefter.

Samtaler til stillingen forventes holdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Søværnets Center for Taktik
Søværnets Center for Taktik (TAC) er Søværnets taktiske uddannelses-, trænings- og videnscenter, der har fokus på at gennemføre og udvikle attraktive, efterspurgte, opdaterede og fleksible militærfaglige taktiske uddannelser.

Vores hovedopgave er at uddanne og træne flådens taktiske personel, der skal operere, føre og lede Søværnets enheder i fred, konflikt samt krig. Det være sig sømilitær taktik samt søredning, fiskeri og havmiljøopgaven. Vores primære kursister er stampersonel inden for kampinformation og kommunikation, samt vagtchefer og taktiske officerer.

TAC deltager også i NATO Maritime Operations Working Group, som udvikler NATO doktrinære grundlag, og støtter Søværnets træningselement med Searidere under DANSARC forløb.

På den måde er TAC en spændende arbejdsplads der omfavner udvikling, uddannelse og træning indenfor hele Søværnets taktiske virke. Vil du være med til at udvikle Søværnet, er TAC stedet for dig.

Find os også på Facebook (www.facebook.com/centerfortaktik).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Onsdag den 21. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. oktober 2024 14
3. oktober 2024 14
2. oktober 2024 14
1. oktober 2024 10
30. september 2024 11
29. september 2024 12
28. september 2024 14
27. september 2024 14
26. september 2024 13
25. september 2024 13
24. september 2024 13
23. september 2024 13
22. september 2024 14
21. september 2024 14
20. september 2024 13
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 12
16. september 2024 12
15. september 2024 16
14. september 2024 16
13. september 2024 15
12. september 2024 15
11. september 2024 15
10. september 2024 12
9. september 2024 9
8. september 2024 11
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 13
4. september 2024 14