Udviklingsorienteret seniorsergent til Trænregimentets Tjenestegrensinspektørelement (G...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Har du interesse for evaluering af taktiske enheder og optimering af uddannelser, og ønsker du at udvikle dine personlige og faglige kompetencer?

Vi søger en seniorsergent til Tjenestegrensinspektørelementet ved Trænregimentet, der vil være med til at evaluere og udvikle Logistiktropperne.

Om os

Tjenestegrensinspektørelementet (TIE) er en del af Trænregimentet. TIE er en afdeling med seks medarbejdere, bestående af en oberstløjtnant, en major, to kaptajner og to seniorsergenter.

TIE overordnede opgaver omfatter gennemførelse af inspektionsvirksomhed, udvikling af uddannelsesgrundlag samt behandling af Lessons Identified/Lessons Learned (LI/LL). Endvidere bidrager teamet til doktrinudvikling af landbaseret logistik og deltager i opstilling af det nye Multinationale Divisionshovedkvarter Nord. Vi er et team, hvor vi sætter både opgaveløsningen og den enkelte medarbejder højt.

Vi har fortsat ”støvlerne på” og vores primære fokus er at levere det bedst mulige grundlag for uddannelserne ved logistiktropperne.

Om stillingen

Du bliver en del af regimentets evalueringsteam for logistik og militærpoliti (LOG & MP), hvor du bidrager med sagsbehandling og udvikling af uddannelsesgrundlaget for LOG & MP.

Du bliver ansvarlig for at monitere uddannelsesdirektiver fra foresatte og derefter i samråd med øvrige sagsbehandlere i TIE gennemføre de nødvendige justeringer i TRR uddannelsesdirektiver og blivende bestemmelser for uddannelse for LOG & MP (BBU LOG & MP).

Endvidere bliver du ansvarlig for at produkter til BBU LOG & MP lever op til kravene for kvalifikationsrammen for livslang læring, samt sagsbehandling og godkendelse af disse.
Du bidrager særligt til sagsbehandling af uddannelsen inden for mellemlederområdet herunder monitering af mellemlederuddannelse i Hæren med fokus på den logistiske uddannelse af disse.

Som sagsbehandler ved TIE bidrager du også til den løbende dialog med resten af regimentet vedr. udvikling af såvel doktrin, organisation og teknologi herunder støtter du med udarbejdelse af logistiske publikationer. Du vil få en bred berøringsflade med enhederne ved Trænregimentet og 1. Brigade samt bidrage til koordination med øvrige våbenarter og Hærkommandoen. Formidling og dialog med alle samarbejdspartnere er derfor en naturlig og vigtig del af jobbet.

I forbindelse med etablering af det Multinationale Divisionshovedkvarter Nord, vil du sammen med de øvrige medarbejdere i TIE deltage i aktiviteter, hvis formål er at bidrage med logistikkompetencer til hovedkvarteret samt udvikle TIE doktrinære forståelse.

Stillingen er meget egnet til at opnå erfaring med arbejde på forskellige organisatoriske niveauer, sagsbehandling, udviklingsprojekter, projektarbejde og ikke mindste forskellige logistiske tjenesteområder. Din endelige opgavebeskrivelse vil med udgangspunkt i ovenstående blive endelig fastlagt under hensyntagen til dine aktuelle kompetencer.

Om dig

Det forventes, at du er en fagligt dygtig seniorsergent eller erfaren oversergent med ambitioner om at blive seniorsergent. Du har erfaring fra logistik- og/eller MP enheder/delinger, hvor du gerne har erfaring som fører og/eller næstkommanderende. Har du erfaring fra en bataljonsstab, kursussektion eller fra operativ kommandostationstjeneste, og/eller erfaring med udarbejdelse af uddannelsesbeskrivelser og læringsplaner og dermed god forståelse af kvalifikationsrammen for livslang læring vil det være en fordel.

Du er i stand til at arbejde selvstændigt, samarbejde bredt og har gode evner indenfor kommunikation, hvor du udtrykker dig klart og effektivt i skrift og tale.

Du er kendt for et højt fagligt niveau i opgaveløsningen, er en respekteret samarbejdspartner blandt dine kollegaer og foresatte samt kan styre og koordinere opgaver. Du skal kunne samarbejde på flere niveauer, og du skal have forståelse for underlagte myndigheders vilkår, men samtidigt påtage dig et helhedssyn ud fra et overordnet perspektiv.

Du kan selvstændigt repræsentere regimentet på møder med eksterne myndigheder og enheder. Det forventes, at du selvstændigt bringer relevante udfordringer, opgaver eller perspektiver ind i afdelingens opgaveløsning.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale. I så fald vil aflønningen ske i henhold til stillingens lønniveau og der vil blive udarbejdet en uddannelsesaftale m.h.p. gennemgang af den nødvendige strukturelle uddannelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Aalborg.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte oberstløjtnant Søren Bo Larsen, tlf. 50 86 56 86 eller via mail: [email protected]

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Anders Malik Larsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 91 57 eller mail [email protected]

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 29. april 2020 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Trænregimentet
Trænregimentet er beliggende i Aalborg, som er en af landets største garnisonsbyer og lokaliseret på Aalborg Kaserne, hvor en af de vigtigste opgaver er at uddanne logistik- og militærpolitienheder. Dette sker ved Trænregimentets fem bataljoner: 1. Logistikbataljon (indgår i 1 BDE), 2. Logistikbataljon, 4. Nationale Støttebataljon samt Militærpolitiet.
Vi er i alt op mod 2.000 medarbejdere når vi er flest inkl. værnepligtigt personel, hvilket gør Aalborg Kaserne til en af byens absolut største arbejdspladser.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nørresundby
  • Onsdag den 29. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1