Chef for uddannelsessektionen ved Søværnets Center for Våben

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Sjælland

Har du ledelsesmæssig gennemslagskraft? Kan du arbejde og lede selvstændigt, besidder du gode samarbejdsevner, er du omstillingsparat, idérig og går du gerne forrest, når opgaverne skal løses?

Så er stillingen som Chef for uddannelsessektionen ved Søværnets Center for Våben måske noget for dig.

Om os

Med indførelsen af det nye operative træningsregime er Søværnets Centre blevet forudsætningsskabende for såvel uddannelse som operativ træning af søværnets enheder. Det fordrer ikke bare erfarent personel med de rigtige kvalifikationer og de rigtige (anerkendte) tjenesteforløb, men også en fleksibel og service-minded tilgang, så uddannelse og træning kan gennemføres på kundernes (skibenes) præmisser.

Søværnets Center for Våben (VBC) er forankret i 2. Eskadre, men beliggende i de mest naturskønne omgivelser på Sjællands Odde. Vi er en velfungerende arbejdsplads med p.t. 51 glade, selvkørende og dygtige medarbejdere. Vi gennemfører uddannelse inden for artilleri- og missilsystemer og støtter enhederne med tekniske Sea Riders i forbindelse med den operative opkøring (internal Battle). Vi opererer luftmålsdroner, styrer overfladedroner, kontrollerer undervandsdroner og udlægger/slæber skivemateriel med henblik på at lægge pres på enhedernes ”External Battle”.

Vi stræber efter, at alle skal være stolte af og trygge ved at være ansat på VBC – hver dag. Vi trives med en meget uformel omgangstone, og vi går op i at være professionelle og at gøre de rigtige ting rigtigt, første gang.

Vi tilbyder en spændende hverdag i et dynamisk miljø med frihed under ansvar og stor berøringsflade med andre myndigheder – både nationalt og internationalt.

Om stillingen

Som chef for uddannelsessektionen står du i spidsen for 19 specialister og har ansvaret for planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og kontrol af den våbenfaglige uddannelse i Søværnets artilleri- og missilsystemer. Du tilsikrer samtidig forankring og udvikling ved stedse at stille Sea Riders til ”DANSARC” af Søværnets enheder, og vil blive inddraget i div. arbejdsfora, der omhandler uddannelse og våbenanvendelse.

Du har ansvaret for, at VBC uddannelsesmiljø på alle områder fremstår moderne, effektivt og serviceminded. Vi lægger i den forbindelse stor vægt på, at undervisningen gennemføres efter de nyeste principper, herunder Blended Learning og Fjernundervisning.

Du har ledelsesansvar, og der lægges særlig vægt på dine evner til at motivere og udvikle dine medarbejdere – ligesom du skal kunne tage de ”svære” samtaler. I rollen som teknisk sagsbehandler lægges der vægt på dine evner til at kunne formulere dig både skriftligt og mundtligt.

Du har solidt teknisk kendskab til søværnets våbensystemer, så du kan rådgive dine medarbejdere i deres tekniske sagsbehandling.

Du har kendskab til DANSARC/Battle Damage Management, således at du kan rådgive medarbejderne og enhederne i bestræbelserne på at udvikle og i sidste ende vedligeholde Søværnets evne til at kunne kæmpe – og vinde.

Stillingen er i udgangspunkt med fast tjenestested på Sjællands Odde. Du skal påregne 40-50 rejsedage på årsbasis i forbindelse med mødeaktivitet, kursusvirksomhed og Sea Riding.
Du får udleveret FAP og telefon, og der er udpræget mulighed for at planlægge din egen arbejdstid, hvilket gør det lettere at få hverdagen til at hænge sammen, også selv om du ikke bor i Vestsjælland/Odsherred. Dertil kommer, at dele af tjenesten efter aftale kan tilrettelægges gennemført fra kontorfaciliteter på Flådestation Korsør.

Om dig

Du er kaptajnløjtnant af teknisk linje og har sejlet et antal år på en af Søværnets større våbenbærende enheder og har erfaringer fra FOST. Alternativt er du erfaren premierløjtnant og er klar til udnævnelse, eller en af Søværnets helt særligt kompetente og ildsprudlende SSG/CSG, der har mod på – og potentiale til – at tage udfordringer op som kaptajnløjtnant gennem den netop aftalte ”Late Entry” model.

Du har et åbent sind og trives godt i et fleksibelt miljø, hvor hverdagen til tider kan være hektisk. Du opfatter nye udfordringer som noget positivt og besidder generelt en ”can do”-tilgang til dit arbejde.

Du har et veludviklet helhedssyn som med lethed sætter dig i stand til at gennemskue opgavernes sammenhæng og din rolle i opgaveløsningen.

Det falder dig naturligt at lede underlagt personel i opgaveløsningen. Som sagsbehandler er du god til at samarbejde, og du formår at skabe resultater gennem gode samarbejdsrelationer på tværs af fag- og personelgrupper. Du er udadvendt, anerkendende og målrettet.

Du er en stærk kommunikator, både mundtlig og skriftlig. Du evner at formulere dig kort og præcist og tilpasser dine budskaber og planer til situationen, opgaverne og målgruppen. Og så trives du med at undervise.

Du har en grundlæggende forståelse af Søværnets opgaveprioritering, herunder hvordan ændringer i de operative behov har indflydelse på uddannelsesbehovet. Du følger naturligt med i søværnets daglige aktiviteter, så du stedse ved, hvor vi er på vej hen.

Du er ressourcebevidst og evner at prioritere mål og midler. Du følger systematisk op på tildelte opgaver og overholder deadlines.

Der vil på sigt være mulighed for at gennemføre MMS i forbindelse med havende tjeneste, hvis du bliver optaget.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Hvis du er premierløjtnant kan du ansættes i stillingen mod, at der indgås en uddannelsesaftale. Ansættelse og aflønning sker i så fald som premierløjtnant i henhold til reglerne for funktion i højere stilling. Udnævnelse og overgang til varig ansættelse som kaptajnløjtnant kan finde sted, når uddannelseskravet er opfyldt.

Det er muligt at søge stillingen som seniorsergent(M231) eller som chefsergent(M232) med henblik på udnævnelse i stillingen til kaptajn/kaptajnløjtnant(M321) ved anvendelse af Late Entry modellen. En ansættelse og udnævnelse vil bero på en konkret og individuel vurdering jf. FPSVEJL 401-1 og skal endvidere godkendes af moderværnets styrelseschef (CH HKO, CH SVK og CH FLK).

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet, ligesom du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer m.v.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer. Du skal have godkendt blåt bevis.

Fast tjenestested vil være Odsherred.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere omstillingen, er du velkommen til at kontakte CH VBC KK Søren Rugaard-Larsen, tlf.: 5087 7191 eller pr.: FIIN 2E-VBC-CH.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon +45 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 19. april 2020.

Ansættelsesdato 1. juni 2020.

Samtaler til stillingen forventes gennemført efter ansøgningsfristens udløb.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om 2. Eskadre
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt. Opgaverne spænder fra bidrag ved humanitære operationer til indsættelse i krigsmæssige operationer.

2. Eskadre består af moderne højteknologiske skibe: fregatter, støtteskibe, minerydningsenheder samt Søværnets Dykkertjeneste som varetager alle dykkerrelaterede opgaver i Søværnet.

2. Eskadre gennemfører de taktiske våbenmæssige uddannelser samt en afgørende del af skibenes operative opkøring, som samlet set er afgørende for enhedernes sømilitære kampevne, på Center for Taktik og Center for Våben.

2. Eskadre ønsker at være en god arbejdsplads og vores fokus er at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at fungere for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Sjælland.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nykøbing Sjælland
  • Søndag den 19. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nykøbing Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nykøbing Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Nykøbing Sjælland over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 4
20. august 2024 4