Tolder til Toldstyrelsens ekspedition i Padborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Padborg

Har du styr på detaljerne, og kan du møde mennesker i øjenhøjde? Vil du være en del af en helt særlig arbejdsplads? I tæt samarbejde med dine kolleger varetager du den vigtige ekspedition og kontrol af varer for at sikre, at borgere og virksomheder betaler den korrekte told.

Uden dig kommer varerne ikke videre
Dit arbejde i toldekspeditionen er afgørende for, om varer kan komme ind i og ud af Danmark og EU. Sammen med gode kolleger holder du gang i vareflowet i forbindelse med import, eksport og forsendelse ved at sikre nøjagtig registrering og smidigt samarbejde mellem chauffører, speditører og virksomheder. Ud over den direkte kundekontakt på vores adresse i Padborg hjælper du kunder via mail og telefon.

Dine primære opgaver vil være at:

  • tjekke, at fortoldningsangivelsen er korrekt, og behandle fortoldninger i toldsystemerne
  • udføre lettere sagsbehandling i forbindelse med toldprocedurerne
  • føre tilsyn med fx miljø- og veterinærbestemmelser.


Desuden forventer vi, at du har mod på at bidrage til at løse toldkontrolopgaver, når der er behov for det.

Arbejdet byder på en spændende hverdag med opgaver, der har stor bevågenhed i og uden for landets grænser. Vi er med til at holde hjulene i gang i erhvervslivet, og i ekspeditionen er vi derfor altid parate. Det betyder, at du skal være indstillet på at arbejde på skæve tidspunkter, hvilket indebærer aften-, nat- og weekendarbejde. Arbejdstiderne kan være meget skiftende og foregår i såkaldt kontinuerlig tjeneste, 24/7/365.

Imødekommende og konstruktiv kundekontakt
Du har fx en handels- eller kontoruddannelse eller en anden relevant faglig ballast. Det er en fordel, hvis du kender til toldområdet, men du skal under alle omstændigheder have let ved at tilegne dig ny viden og sætte dig ind i lovgivning.

Vi forventer, at du:

  • har gode it-evner, da en stor del af vores arbejde foregår digitalt
  • kan løse rutinemæssige opgaver med stort fokus på detaljen
  • er robust og har erfaring med kundevendte opgaver
  • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt og kan formidle et klart budskab
  • taler og forstår engelsk og tysk. Kendskab til andre sprog er en fordel.


Den væsentligste faktor for at få succes i jobbet er din personlighed. Du varetager en myndighedsrolle, og derfor er det vigtigt, at du optræder både fagligt og serviceminded og kan fastholde en positiv og konstruktiv dialog med borgere og virksomheder. I pressede situationer viser du indlevelse, og samtidig er du professionel, så slutresultatet bliver det bedste for alle parter.

Du opsøger viden og indgår i faglig sparring med kollegerne. På den måde bidrager du til enhedens tætte samarbejde, der bygger på gensidig tillid og respekt. Du er fleksibel og villig til at give en ekstra hånd, når opgaverne er mange, eller det er svært at få vagtplanen til at gå op.

Toldstyrelsen
Toldstyrelsen i Danmarks Skatteforvaltning udgøres af ca. 800 medarbejdere fordelt over hele landet. Sammen har vi ansvaret for at gennemføre kontrol og andre aktiviteter, der sikrer, at borgere og virksomheder betaler den rigtige told enkelt og effektivt.

Du bliver tilknyttet enheden T08, Ekspedition og Kontrol, hvor vi har en meget alsidig arbejdsdag. Vi lægger stor vægt på godt fagligt samarbejde og videndeling, samtidig med at vi har et stærkt socialt sammenhold. Vi er gode til at have det sjovt sammen og deler succeser med hinanden.

Ansøgning og kontakt
Send ansøgning, cv og andre relevante dokumenter senest onsdag den 15. april 2020 via linket ”Søg stillingen”. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Søren Barkmann Andresen på telefon 72 38 53 40 på hverdage kl. 12-15.

Vi forventer at holde samtaler i uge 17.

Du bliver ansat på overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Forud for ansættelsen vil der blive indhentet referencer.

Ansættelse sker under forudsætning af, at du via Politiets Efterretningstjeneste kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIGT (HEM), da du skal arbejde med klassificerede dokumenter og systemer.

Arbejdsstedet er indtil videre Toldbodvej 8, 6330 Padborg.

Toldstyrelsen
‘Vi understøtter smidig handel på tværs af de ydre grænser og sikrer en effektiv toldkontrol’

Toldstyrelsens opgave er at sikre enkel angivelse af korrekt told og effektiv forvaltning af EU’s regelsæt på toldområdet. I samarbejde med andre myndigheder arbejder vi for at forhindre illegal import og beskytte borgere og virksomheder mod farlige eller sundhedsskadelige varer som våben og narkotika. I de kommende år har vi desuden en vigtig opgave med at modernisere og digitalisere toldområdet som fastsat i EU’s toldkodeks.

Vi løser fagligt krævende opgaver i komplekse processer. Vi skal samtidig levere et højt serviceniveau og en effektiv kontrol i alle dele af opgaven. Derfor kræver vi stærk koordinering og høj faglighed både internt og i samarbejdet med andre aktører, nationalt såvel som internationalt.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Toldstyrelsen på www.toldst.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Padborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Padborg
  • Onsdag den 15. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Padborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Padborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Padborg over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0