Erfarne operatører ved kystudkigsstationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Erfarne operatører søges til kystudkigsstationerne ved de danske kyster og farvande i Danmark.

Vi har fået mulighed for at besætte ni stillinger, der i dag er besat med medarbejdere med tidsbestemte ansættelsesforhold, med faste medarbejdere og en fast stilling ved kystudkigsstation Hammer Odde, som bliver ledig, da en af vore medarbejdere har valgt at gå på pension.

Om os

Kystudkigsstationerne er underlagt Maritimt Overvågningscenter beliggende i Frederikshavn, der er organisatorisk forankret under Søværnets Overvågningsenhed. Vi har i alt fem kystudkigsstationer i Danmark; det er Drogden, Hammer Odde, Kegnæs, Røsnæs og Skagen kystudkigsstation.

Om stillingen

Arbejdet består i, at holde udkig fra stationen. Da der skal holdes udkig i de lyse timer året rundt, skal du påregne lange vagter, skiftende arbejdstider, samt arbejde i weekender og på helligdage. Derudover vil der i tilknytning til vagten være rengøring og vedligehold af vagtstue.

Det er et meget selvstændigt job, hvor du ved brug af radar, AIS (Automatisk Identifikations System) og kikkert, skal identificere, registrere og overvåge skibstrafikken i farvandet omkring Danmark. Gennem registrering og tastning af fakta om skibstrafikken er du med til at skabe et maritimt overbliksbillede, der anvendes i en række sammenhænge af Forsvaret og andre danske myndigheder.

Om dig

Vi forventer, at du har IT-kendskab på brugerniveau og kan tale, læse og forstå engelsk. Hvis du har maritim erfaring med f.eks. fiskeri, vil det være en fordel, da du derved kender de maritime termer og begreber på engelsk.

Du skal kunne arbejde meget selvstændigt, da du er alene på vagten som udkigspost. Vi lægger stor vægt på, at du har en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne med sans for detaljer, og at du har gode samarbejdsevner og er fleksibel i forhold til arbejdstid og arbejdsopgaverne. Er du en erfaren operatør og har du været eller er du ansat som operatør nu, vil det være en stor fordel i forbindelse med indkøring i opgaverne, men det er ikke et krav.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og 3F, cirkulære om organisationsaftale for rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten m.v. (3F) og OAO-fællesoverenskomst. Der er knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning til stillingen. Der vil i forbindelse med ansættelse være mulighed for at forhandle et tillæg.

Der er tale om ti stillinger og de skal gerne besættes hurtigst muligt, dog kan der efter aftale ventes på den rette medarbejder.

Den stilling, som bliver ledig, fordi en af vore medarbejdere går på pension, har tjenestested ved kystudkigsstation Hammer Odde, Bornholm.

Fast tjenestested er:
København, Kystudkigsstation Drogden
Bornholm, Kystudkigsstation Hammer Odde
Sønderborg, Kystudkigsstation Kegnæs
Kalundborg, Kystudkigsstation Røsnæs
Frederikshavn, Kystudkigsstation Skagen

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet og du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har spørgsmål til opgaver, arbejdstider eller andet, er du velkommen til at kontakte en af følgende stationsledere:

Kystudkigsstation Drogden: Hans-Henning Madsen på telefon 6170 0789
Kystudkigsstation Hammer Odde: Steffen Rømer Hansen på telefon 5148 9456
Kystudkigsstation Kegnæs: Flemming Brodersen på telefon 4015 1421
Kystudkigsstation Røsnæs: Mogens Gotlob på telefon 4074 2004
Kystudkigsstation Skagen: Kim Løvgreen på telefon 5078 1894

Alternativt SSG Lars Hoel på telefon 7285 7553.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Birgit Jepsen på telefon 7281 9183.

Ansøgningsfristen er den 28. april 2020.

Efter ansøgningsfristens udløb vil vi gennemføre en kvalitativ vurdering af ansøgerne og evt. indkalde til samtale.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Vær opmærksom på, at bilag skal tilføjes som pdf-filer. Det er vigtigt, at du oplyser i din ansøgning, hvilken kystudkigsstation du søger ved.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det
omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Om 3. ESKADRE
3. Eskadre er Søværnets nye eskadre, som omfatter spændende og alsidige arbejdspladser, på
sejlende enheder såvel som landtjenestesteder.

I 3. Eskadre får du ansvar og anerkendelse, samt stor mulighed for personlig og faglig udvikling. Eskadrens opgaver omfatter sømilitære opgaver med særligt fokus på farvandene i og omkring Danmark, herunder myndighedsopgaver af permanent karakter samt civilt relaterede samfundsnyttige maritime opgaver.

3. Eskadre enheder løser Søværnets nationale opgaver 24/7/365. Den største del af eskadrens enheder er beskæftiget med overvågning, suverænitetshåndhævelse, miljø- og transportopgaver samt søredning. Eskadrens enheder er desuden beskæftiget med uddannelse af officerselever. Ud over de mange skibe er 3. Eskadre endvidere ansvarlig for drift af Kystredningstjenesten samt Søværnets Overvågningsenhed, med decentralt placerede enheder rundt om i landet.

3. Eskadre passer på Danmarks farvande – altid!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Rønne
  • Tirsdag den 28. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Rønne over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2