Eskadronsbefalingsmand til 1. Lette Opklaringseskadron, Bornholm

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Er du seniorsergent eller erfaren oversergent som ønsker nye udfordringer? Så er stillingen netop nu ledig ved 1. Lette Opklaringseskadron på Bornholm.

Hos os er det et broderskab man træder ind i – og som eskadronsbefalingsmand bliver du et af omdrejningspunkterne i eskadronens sammenhold og udvikling.

Om os

1. Lette Opklaringseskadron består af to stående opklaringsdelinger og en kommandodeling. Eskadronen har en lang og stolt historie som pt. tæller 21 deployeringer siden oprettelsen i 1986 og kom sidst hjem fra Kabul i august 2018.

Eskadronen som helhed uddanner og træner med henblik på at kunne indgå som opklaringseskadron og fungere som 1. brigades opklaring. Det betyder at alle dele af eskadronen skal kunne indsættes operativt og have forståelse to niveauer op. Vi er derfor en back to basic opklaringseskadron – hvor du ville skulle indgå som fører for eskadronens kommandodeling.

I eskadronen arbejder vi målrettet på at have et stærkt sammenhold og være fagligt dygtige. Vi er en specialiseret enhed som indsættes med kort varsel, på et svagt grundlag og over lange afstande hvilket kræver at alle er i stand til at tage initiativ. I eskadronen belønner vi initiativ, og lærer af de beslutninger vi tager.

Alle soldater i eskadronen er vigtige, og har man evnerne eller motivationen er der mulighed for at løse opgaver der ellers vanligt vil falde udenfor ens normale opgaver.

Vi har fokus på faglighed, initiativ og sammenhold, vi dyrker de klassiske soldaterværdier i eskadronen hver eneste dag.

Om stillingen

Vi søger en erfaren befalingsmand til at indtræde som eskadronsbefalingsmand. Overordnet vil du blive betroet med ansvaret som delingsfører for eskadronens kommandodeling og dermed garant for at den trives og udvikles i takt med eskadronen.

Stillingen indeholder også en række administrative og planlægningsmæssige opgaver herunder drift af eskadronens arbejdstid og sørge for at der bliver booket kurser. Derudover bistå med uddannelse for alle eskadronens delinger.

Sidst men ikke mindst så er eskadronsbefalingsmanden rådgiver og sparringspartner for eskadronchefen i operative såvel som administrative opgaver.

Det er en vigtig stilling i eskadronens føringsstruktur og er ikke for hvem som helst.

Om dig

Grundlæggende administrativ samt operativ erfaring er en fordel. Det er en vigtig stilling i eskadronen og det kræver derfor man tænker struktureret og er i stand til at tage initiativ. Herunder har en god helhedsforståelse.

Som eskadronsbefalingsmand er det vigtigt at man fremstår motiveret og dedikeret i sin dagligdag da man ville skulle fungere som et forbillede for resten af eskadronens befalingsmænd. Som man også har en stor andel i at udvikle og skabe sammenhold i blandt.

Det er en stilling hvor der forventes meget men der vil også være tid og mulighed for personlig udvikling i stillingen. Der er tid og rum til at blive kørt ind i stillingens administrative-, personelmæssige- og operative opgaver. Der forventes således ikke man fra første dag kan løse alle opgaver perfekt, det kommer med tid og rutine, og det vil resten af eskadronens ledelse naturligvis bakke op om.

Man skal have naturlig lyst til at være leder og vise interesse for andre mennesker særligt eskadronens kommandodeling og vores befalingsmænd. Du skal være god til at balancere hvornår eskadronens soldater selvstændigt kan løse opgaven eller hvornår du skal træde til med din erfaring.

Optimalt så ser du den løbende vekslen mellem uddannelse, administration og at være taktisk indsat som en positiv og motiverende dagligdag.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale. I så fald vil aflønningen ske i henhold til stillingens lønniveau og der vil blive udarbejdet en uddannelsesaftale m.h.p. gennemgang af den nødvendige strukturelle uddannelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være Rønne.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte eskadronchef Søren Barsøe på telefon 31 51 00 72, eller på mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Susan Hadberg ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 11. maj 2020 og samtaler forventes afholdt løbende.

Stillingen er til besættelse 1. juni 2020.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM GARDEHUSARREGIMENTET
Gardehusarregimentet er et moderne kamptrop regiment med enheder i både Slagelse og Rønne. På Gardehusarkasernen i Slagelse har regimentet I Panserinfanteribataljon, som består af fast personel i stående reaktionsstyrke, og V Uddannelsesbataljon, herunder Gardehusarregimentets Hesteskadron, som primært uddanner værnepligtige. På Almegårds Kaserne i Rønne har III Opklaringsbataljon, som indeholder både stående styrke og en uddannelsesenhed for værnepligtige, hjemme.

Hverdagen ved regimentet er i stor udstrækning styret af uddannelse og forberedelse til indsættelse samt støtte til både enheder og pårørende. For Gardehusarregimentet er det ligeledes en spændende og udfordrende opgave at eskortere og stille æreskommandoer for Hendes Majestæt Dronningen, når dette ønskes. Den beredne ceremonielle opgave løses primært af Hesteskadronen og dens 75 heste, men også personel ved de tre husarbataljoner har mulighed for at blive indsat i forbindelse i regimentets Hoftjeneste.

Husaren i dag står således over for en række spændende opgaver; både i form af national og internatio-nal tjeneste, som kræver et højt uddannelsesniveau samt Hoftjeneste, som ligeledes stiller store krav til professionalisme, engagement og grundighed.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Rønne
  • Mandag den 11. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Rønne over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2