Chef for Opklaringsbataljonen (III/GHR) ved 2. Brigade, Rønne - 3700

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Går du forrest i opgaveløsningen, kan du vise vejen og lede ved eksemplets magt?
Så kan det meget vel være dig, 2. Brigade skal bruge som chef for Opklaringsbataljonen på Bornholm.

Om os

2. Brigaden bestå af fem bataljoner; to uddannelsesbataljoner, en let infanteribataljon, en opklaringsbataljon og en panserbataljon. Bataljonerne er garnisoneret i Slagelse, Rønne, Haderslev og Holstebro. Brigaden har hovedkvarter i Slagelse.

2. Brigade er bl.a. overordnet ansvarlig for uddannelse af enheder til nationale og internationale operationer samt kapacitetsopbygning og militær træning og uddannelse inden for let infanteri, jordopklaring samt kampvognsvåbnet . På det uddannelsesmæssige område er Brigaden endvidere ansvarlig for at gennemføre den nye løjtnantsuddannelse i samarbejde med Forsvarsakademiet, og har tillige til opgave at udarbejde dele af en kompetenceudviklingsstrategi for Hærens reserve. Brigaden har herudover væsentlige opgaver relateret til hærens basisuddannelse og hærens reaktionsstyrkeuddannelse.

Opklaringsbataljonen er III bataljon ved Gardehusarregimentet. Gardehusarregimentet er således som stamregiment traditionsbærende for bataljonen. Som chef for Opklaringsbataljonen bliver du derfor også en del af Gardehusarregimentets historie og daglige virke, herunder den ceremonielle tjeneste.

Om stillingen

Du bliver bataljonschef for Opklaringsbataljonen (III/GHR) ved 2. Brigade i Rønne. Bataljonen består af en stab og tre underafdelinger, hvoraf to er stående reaktionsstyrke (SRS) og den tredje gennemfører basis- og reaktionsstyrkeuddannelse (HBU og HRU).

Bataljonen skal i dette forlig tilføres yderligere ressourcer i form af en tredje SRS eskadron og en ekstra opklaringsdeling.

Som chef for bataljonen bliver du overordnet ansvarlig for uddannelse, bemanding, økonomi, materiel og andre aktiviteter. Din opgave er frem for alt at sikre en målrettet og effektiv uddannelse og drift af bataljonen, for kun derved skabes fundamentet for effektiv jordopklaring udført af velmotiverede soldater.

Opklaringsbataljonen er en enhed med en lang historie og en traditionelt stærk korpsånd, så stillingen vil stille krav til såvel din person som din faglighed. Du vil blive stillet overfor valg og dilemmaer. Du vil møde fagligt stærke personer, der er klar til at udfordre dig. Og du vil møde en bataljon i fortsat udvikling, hvor opgaverne er mange, varierede og spændende.

Om dig

Du har gennemført OFU og MMS eller anden ækvivalerende uddannelse og må gerne have erfaring fra en eller flere chefstillinger.

Du har et indgående kendskab til uddannelse af enheder i Hæren. Det er ønskeligt, at du har været udsendt i internationale operationer i rammen af våbenarten.

Du skaber realistiske mål som du følger op på, og du motiverer dine medarbejdere til at nå målene. Du bliver omdrejningspunktet for godt samarbejde både eksternt og internt. Du er vellidt og engageret i dine medarbejderes trivsel og udvikling, men forstår samtidig, at du er alene om ansvaret.

Du er en stærk lederprofil og tør gå forrest, vise vejen, tage kritikken og i det hele taget lede og føre bataljonen fra front ved tilstedeværelse og selvsyn. Du er ressourcebevidst og helhedsorienteret af natur.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke ministerområdets udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision.

Der vil blive lagt vægt på, at du vurderes bredt anvendelig til andre chefstillinger inden for Forsvarsministeriets myndighedsområde.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Der er mulighed for at forhandle et evt. personligt tillæg.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du er indplaceret i lønramme 37.
Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Dit daglige tjenestested er i Rønne.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte brigadegeneral Gunner Arpe Nielsen på telefon 72 83 3001, mobil 9132 6120. Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mette Wassmann, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf.: 3266 5111.

Ansøgningsfrist er søndag d.21. juni 2020. Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart derefter.

Stillingen er til besættelse 1. september 2020.

Vi anmoder dig om at søge stillingen via nedenstående link. Det er ikke et krav, men du må gerne vedlægge en kopi af seneste FOKUS. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du meget gerne medbringe disse til en eventuel samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Rønne
  • Søndag den 21. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Rønne over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2