Logistikofficer og elementleder G4 ved Landsdelsregion Vest i Skive.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Landsdelsregion Vest søger en erfaren kaptajn eller major M322 til stillingen som logistikofficer og elementleder ved logistikelementet (G4) - Landsdelsregion Vest.
Har du lyst til at arbejde med nationale landoperationer og er du initiativrig, selvstændig og ansvarsbevidst er du måske vores nye kollega.

Om os

Stab Landsdelsregion Vest har ca. 45 civile og militære medarbejdere og består af et Stabselementet med en oberst som regionschef og en oberstløjtnant som stabschef, en Operations- og Planlægningssektion (G3/G5), en Uddannelses- og Efterretningssektion (G2/G7), en Informationssektion (G9) og en Logistiksektion (G1/G4/G8).

Logistiksektionen har ud over de klassiske stabsfunktioner også tilknyttet et forsyningsregnskabselement placeret med fire medarbejdere i Skive, samt to vedligeholdelseselementer placeret henholdsvis med et på Flyvestation Aalborg og et i Søgaardlejren begge med fem medarbejdere. Du vil få et nært samarbejde med de tre elementer.

Den daglige tjeneste ved logistiksektionen er baseret på et godt arbejdsmiljø præget af smil og at vi vil hinanden. Vi er alle voksne mennesker, der arbejder selvstændigt, men som samtidigt altid er klar til at hjælpe hinanden på tværs af fagområder.
Logistikelementet varetager overordnet sagsbehandling og kontrol inden for materiel- og normeringssager, indfasning af materiel, myndighedsbeholdning, mønstring og rapportering. Dertil kommer øvrig sagsbehandling indenfor det logistiske område.

Sektionen er et sted der fordrer samarbejde, trivsel, samt faglig og personlig udvikling af den enkelte medarbejder. Sektionen tilstræber fortløbende at være en positiv, eftertragtet og faglig velfunderet samarbejdspartner – både internt i staben og i forhold til øvrige samarbejdspartnere.

Overordnet set har staben, i relation til primært nationale operationer og opgaver, fokus på planlægning, uddannelse, operationer og støtte til samfundet og det øvrige Forsvar.

Om stillingen

Du vil som leder af G4 få ledelsesansvar for elementets personel; én seniorsergent og én korporal. Derudover vil du som elementleder G4 være nærmeste foresatte for vores forsyningsregnskabselement med fire civilt ansatte. Dertil kommer en kontaktflade til frivilligt- og reservepersonel, som er tilknyttet regionen.

Leder G4 er ansvarlig for regionens samlede logistik, såvel operativt som den daglige drift. Tyngden ligger på støtten til uddannelse af regionens operative kapaciteter, samt den logistiske understøttelse af indsættelserne. Aktuelt er fokus den omfattende støtte til samfundets beredskab i forbindelse med COVID-19 situationen, implementering af store mængder nyt materiel, styrkelse af den logistiske struktur, samt støtte til underlagte distrikter i forbindelse med etablissementsvirksomheden. G4 deltager aktivt i regionens øvelsesaktiviteter i forbindelse med planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse. Yderligere vil du indgå i et meget tæt samarbejde med regionens seks underlagte Hærhjemmeværnsdistrikter med henblik på at støtte og udnytte mulighederne for synergier inden for logistikområdet.

Du gennemfører planlægning og løsning af, eller dele af, større samlede opgaver inden for overordnede/signifikante områder og er i stand til selvstændigt at træffe beslutninger inden for egne sagsområder. Du er endvidere stedfortræder for sektionschefen, og skal derfor ud over eget område også besidde et godt helhedsblik.

I forbindelse med aktiveringen af regionens planlægnings- og operationscenter vil du forventeligt indgå heri, ligesom din funktion indgår i regionens vagthavende roste.

Der er gode muligheder for personlig, faglig og karrieremæssig udvikling i stillingen.

Om dig

Du er en erfaren kaptajn/kaptajnløjtnant eller major/orlogskaptajn M322, har gennemført Videreuddannelsestrin I/Ledere eller tilsvarende, og har haft varieret operativ tjeneste. Du har meget gerne stabstjenesteerfaring og har ønskeligt været udsendt i internationale operationer. Bredt kendskab til logistik er ønskeligt. Det er endvidere ønskeligt, at du har kendskab til totalforsvaret samt Hjemmeværnets organisation og opgaver, men det er ikke et ubetinget krav.

Du er bruger af Workzone og DeMars. Der vil være mulighed for at tage relevante kurser.

Du er helhedsorienteret og i stand til at kunne håndtere komplekse sager. Vi forventer, at du arbejder struktureret og bevarer overblikket selv i en hektisk hverdag. Opgaverne i elementet (G4) og generelt i sektionen er mangeartede og ind i mellem med korte terminer, hvorfor det forventes, at du er fleksibel, omstillingsparat og i stand til hurtigt at skifte fokus. Du skal kunne fremkomme med løsninger og se muligheder for udvikling inden for hele sektionens sagsområder. Du skal gennem dit engagement medvirke til at gøre idé til virkelighed. Du er velformuleret, både mundtligt og skriftligt, og kan kommunikere både formelt og uformelt, ligesom du udviser rettidighed.

Det vægtes højt, at du er en erfaren officer med god helhedsforståelse.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Dit faste tjenested vil være i Skive. Der vil være mulighed for at aftale hjemmearbejdsdage.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef for logistiksektionen major Christian Axelsen tlf.: +45 7242 1630 eller via mail [email protected]

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse HR-konsulent Pia Knudsen på tlf. 7281 9144.

Ansøgningsfristen er den 20. maj 2020 og ansættelsessamtaler forventelig i uge 22. Stillingen er ledig og til besættelse 1. juli 2020 eller snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket ”søg stillingen”. Hvis du ikke har mulighed for at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Landsdelsregion Vest, med domicil på Skive Kaserne, er en selvstændig operativ niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Vi har fokus på nationale operationer og vores geografiske ansvarsområde dækker Jylland og Fyn. Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret, samt løse og varetage militære opgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Ligeledes koordinerer vi den samlede militære støtte til samfundet i forbindelse med f.eks. naturkatastrofer, ekstremt vejrlig og terroranslag.

Regionen har et tæt samarbejde med Landsdelsregion Øst (Sjælland), Forsvarskommando, Hærkommando og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.

Regionen har kommandoen over seks hærhjemmeværnsdistrikter og råder over ca. 20.000 frivillige hjemmeværnssoldater.
Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjylland placeret i Aalborg, Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestjylland placeret i Skive, Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland placeret i Aarhus, Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland placeret i Vejle, Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjylland placeret i Søgaardlejren og Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn placeret i Odense.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Skive
  • Onsdag den 20. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 23
18. september 2024 22
17. september 2024 22
16. september 2024 23
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 23
12. september 2024 23
11. september 2024 23
10. september 2024 22
9. september 2024 21
8. september 2024 23
7. september 2024 23
6. september 2024 20
5. september 2024 20
4. september 2024 19
3. september 2024 20
2. september 2024 18
1. september 2024 17
31. august 2024 17
30. august 2024 15
29. august 2024 15
28. august 2024 18
27. august 2024 18
26. august 2024 18
25. august 2024 19
24. august 2024 23
23. august 2024 23
22. august 2024 23
21. august 2024 22
20. august 2024 22