Værkstedscontroller til Garnisonsværksted Skive

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Til FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE søger vi snarest muligt en Værkstedscontroller til Garnisonsværksted Skive i en nyoprettet selvstændig stilling i tæt samarbejde med reservedelsgruppen. Reservedelsgruppen arbejder i det daglige for Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelsen Supply Chain Division på reservedelslageret i Skive.

Om os

Garnisonsværkstedet består af 39 medarbejdere, fordelt på motor-, våben- og elektronikmekanikere samt en reservedelsgruppe. Derudover der der også Panserværksted Skive med omkring 30 rutinerede medarbejdere. Værkstederne i Skive vedligeholder en bred vifte af forsvarets kapaciteter, primært ingeniørmateriel, som spænder meget bredt lige fra gasmasker til rendegravere, robotter og panserbroer.

Reservedelsgruppen arbejder til dagligt på Supply Chain Division reservedelslagre og i tæt samarbejde med lokalindkøbssektionen. Lokalindkøbssektionen er en del af Indkøbsafdelingen ved Supply Chain Division. Lokalindkøbssektionen modtager, behandler og ekspederer behov på reservedele, varer og tjenesteydelser, fra enheder placeret i Skive. Lokalindkøbssektionen kerneopgave er varetagelse af lagerstyrings og lokalindkøbsopgaver, herunder at være med til at sikre, at koncernens brugere har det ønskede materiel til rådighed til rette tid og i rette mængde. Arbejdet foregår i tæt koordination med vore leverandører og ikke mindst brugerne selv.

Stillingen som værkstedscontroller er en selvstændig stilling på værkstedet, men i det daglige tilknyttet opgave porteføljen ved lokalindkøbssektionen i fm. reservedelslagerets virke.

Lokalindkøbssektionen vil i det daglige være dem, der definerer opgaverne, og FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE er den personaleansvarshavende myndighed.

Om stillingen

Som værkstedscontroller skal du, som en del af et team med kolleger fra flere myndigheder, der består af indkøbere, planlæggere, reservedelsekspedienter og driftsassistenter, varetage planlægning og koordinering af de materielbehov, der måtte komme fra brugerne, primært fra værkstederne i Skive. Dette kræver en struktureret tilgang til løsning af opgaven.

Da Lokalindkøbssektionens område er under konstant udvikling, kræver jobbet, at du kan agere i et miljø præget af forandring. Du skal besidde en sans for detaljer og bidrage aktivt til at optimere og udvikle inden for eget område.
Lokalindkøbscentret og reservedelslagret har en stor og tæt kontakt til brugerne. Derfor kræver jobbet ligeledes en tilgang, hvor service med soldaten og mekanikeren i centrum sættes i højsædet, og hvor der samtidig er forståelse for de gældende bestemmelser og regler, der findes på området.

Primære opgaver
• Afsøge leveringsmuligheder
• Opfølgning på manglende leveringer
• Bidrage til vedligeholdelse af stamdata
• Controlling af bestillinger
• Bidrage til optimering af leveringsevne i tæt koordination med de resterende led i forsyningskæden
• Koordinering med reservedelslager og værksted om levering og re-planlægning
• Eskalering mod forsatte myndighed ved manglende indkøb og levering mod Supply Chain Division

Om dig

Vi forestiller os, at du er civil med en erhvervsfaglig grunduddannelse - du kan enten være en materielforvalter eller kontorfunktionær og gerne med erfaring som planlægger fra en produktionsvirksomhed.
Du kan også være en faglært oversergent med en baggrund som reservedelsekspedient - alternativt en erfaren sergent, der er vurderet egnet til næste niveau.

Det er ønskeligt, at du ved, hvordan Forsvaret, FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE og Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse er opbygget og arbejder i forbindelse med anskaffelse af reservedele og andet materiel.
• Du er rutineret i at anvende SAP/Demars
• Du holder et højt fagligt niveau i opgaveløsningen
• Du har gode samarbejdsevner og er serviceminded
• Du er en teamplayer med fokus på videndeling
• Du er god til at bevare overblikket og det gode humør i pressede situationer

Ansættelsesvilkår

Stillingen kan besættes både civilt og militært.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den til enhver tid gældende civile overenskomst, og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.
Dit faste tjenestested vil være i Skive.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kim Vraa på telefon 4172 4722 eller e-mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Lars Holte Sandgaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse mail [email protected].

Ansøgningsfrist er den 1. januar 2023 og samtaler forventes afholdt i ugerne 2 og 3.

Stillingen ønskes besat efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Skive
  • Søndag den 01. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
10. juli 2024 18
9. juli 2024 21
8. juli 2024 21
7. juli 2024 21
6. juli 2024 21
5. juli 2024 22
4. juli 2024 22
3. juli 2024 21
2. juli 2024 21
1. juli 2024 13
30. juni 2024 22
29. juni 2024 22
28. juni 2024 21
27. juni 2024 20
26. juni 2024 19
25. juni 2024 17
24. juni 2024 17
23. juni 2024 18
22. juni 2024 18
21. juni 2024 17
20. juni 2024 13
19. juni 2024 12
18. juni 2024 12
17. juni 2024 13
16. juni 2024 15
15. juni 2024 17
14. juni 2024 17
13. juni 2024 19
12. juni 2024 24
11. juni 2024 24
10. juni 2024 23