Stabschef ved Hærhjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Stensved

Hærhjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster søger en stabschef, der tillige fungerer som chef for operations- og uddannelsessektionen og som distriktets næstkommanderende. Har du mod på et spændende og krævende job i en hverdag præget af nationale operationer, uddannelse af enheder, ledelsesansvar og selvstændighed?
Så er denne stilling noget for dig.

Om os

Hærhjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster er en operativ militær myndighed, og et af de seks hærhjemmeværnsdistrikter, der indgår i Landsdelsregion Øst. Vi opstiller, uddanner og indsætter enheder fra Hærhjemmeværnet. For nærværende varetager distriktet tillige ledelsen af den militære støtte til politiets grænsekontrolopgave i Rødby Havn og Gedser.

Distriktets primære samarbejdspartnere – ud over Landsdelsregion Øst og nabodistrikterne – er de tre garnisoner i distriktets område (Korsør, Slagelse og Vordingborg) inkl. de enheder fra den øvrige del af forsvaret i garnisonerne, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi samt de øvrige elementer i samfundets samlede beredskab.

Distriktet består af en fast stab med pt. 13 militære og civile medarbejdere, 16 kompagnier i den frivillige struktur, ét totalforsvarsstyrkekompagni og en grænsekontrolenhed med 10 militære medarbejdere.

Distriktsstaben er placeret på Vordingborg Kaserne. Staben er organiseret i en S-struktur med seks medarbejdere i en operations- og uddannelsessektion (S2/3/5/7/9) og en logistiksektion (S1/4/8) med syv medarbejdere. Stabschefen er tillige chef for operations- og uddannelsessektionen. Distriktets udvidede stab består derudover både frivilligt stabspersonel og personel af reserven.

Vi er en travl, spændende og velfungerende arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor vi ser muligheder frem for begrænsninger og er rigtig gode til at hjælpe og støtte hinanden i dagligdagen samt når komplekse og hastende opgaver skal løses.

Staben er kendetegnet ved et højt serviceniveau i forhold til den frivillige struktur. Vi er til for at skabe de bedst mulige vilkår for uddannelse og indsættelse af vores soldater, og det kendetegner os i vores daglige virke. Omgangstonen er åben, ligefrem og ærlig.

Om stillingen

Som stabschef bliver du overordnet ansvarlig for hele stabens virke. Du får travlt; men du får også ledelsesansvar, operative opgaver, vide rammer og højt til loftet. Du vil være chefens nærmeste rådgiver og stedfortræder - og næstkommanderende ved distriktet.

Pt. er stabschefen samtidigt chef for operations- og uddannelsessektionen; men hjemmeværnet er i færd med at implementere en organisationsændring, så de nuværende to sektioner ændres til en ’ren’ S-struktur med stabschefen i spidsen.

Som stabschef vil din primære opgave være at koordinere, prioritere og fokusere stabens arbejde. Med 16-18 underlagte enheder og 13 faste medarbejdere er der til stadighed rigeligt med opgaver og begrænsede ressourcer. Dagligdagen kræver derfor maksimal fleksibilitet, forudseenhed og prioriteringsevne, ikke mindst af dig som stabschef.

Selvom styring af driften af stab og distrikt kræver din opmærksomhed, er det samtidigt vigtigt, at du er i stand til at styre og drive planlægningen af distriktets udvikling, inkl planlægning af fremtidige operative opgaver. Og det er af afgørende betydning, at du kan udvikle dine medarbejdere, og skabe og vedligeholde et attraktivt arbejdsmiljø for både ansatte, frivillige og personel af reserven.

Du vil – sammen med distriktets øvrige officerer og befalingsmænd af sergentgruppen - indgå i distriktets vagthavendeordning (tilkaldevagt). Du deltager efter behov i øvelser, indsættelser og uddannelsesaktiviteter. I hærhjemmeværnet foregår de fleste uddannelsesaktiviteter i weekender og på hverdagsaftener.

Samlet er stillingen som stabschef krævende, og fordrer en stor grad af fleksibilitet – ikke mindst i forhold til at arbejde på tidspunkter, hvor de fleste andre har fri. Til gengæld er det en stilling med stor grad af selvstændighed og fleksibilitet, hvor du har stor indflydelse på ikke kun stabens, men hele distriktets virke. Og når du har skullet arbejde på aftner eller i weekends, er der gode mulighed for at afvikle frihed på andre tidspunkter.

Om dig

Du er major og har gennemført Stabskursus VUT II/L / Master i Militære Studier (MMS). Det vil være en fordel, hvis du har gennemført Operations- og Føringsuddannelse (OFU).
Alternativt er du kaptajn og er i færd med at gennemføre MMS. Du vil i det tilfælde kunne blive ansat i stillingen, mod at der indgås en uddannelsesaftale.

Du har en bred erfaring fra uddannelse af Hærens eller Hjemmeværnets enheder. Du har gjort tjeneste som underafdelingschef eller tilsvarende lederstilling ved Hærens skoler / Hjemmeværnsskolen, og du har gerne erfaring fra stabstjeneste i en distrikts-/bataljons- eller regions-/brigadestab. Det vil være en fordel, hvis du har førstehåndskendskab til Hjemmeværnet.

Du skal være motiveret af arbejde med og ledelse af frivillige.

Det forventes af dig, at dit virke som stabschef, kendetegnes ved en høj grad af initiativ, analytisk tænkning, selvstændighed, ansvarlighed, samarbejde og udvikling af dine medarbejdere. Du skal være åben over for forandringer og ledelsesmæssigt kunne navigere mellem både ansatte og frivillige.

Til ansøgningen bedes du som minimum vedlægge seneste bedømmelse.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Du skal, til denne stilling, kunne sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt”.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Fast tjenestested vil være i Vordingborg.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oberstløjtnant Flemming S Bastrup, Chef for Hærhjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster, på telefon 4172 9724 eller ved mail [email protected].
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Christian Friis Graae ved Forsvarets Personalestyrelse, mail [email protected], eller på telefon 728 19150.

Ansøgningsfristen er 6. juni 2022, samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er klar til besættelse pr. 1. august 2022.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, bedes du tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Stensved.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Stensved
  • Mandag den 06. juni 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Hele Danmark

    Med et kompetent, veluddannet og erfarent team, skaber INGENIØR´NE´s tværfaglige rådgivning tryghed og sikkerhed, der bidrager til en smidig proces gennem alle byggeriets faser til kundens og proje..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Vordingborg

    Artelia er forrest i feltet inden for brandrådgivning, hvor området varetages af over 60 brandrådgivere på landsplan. Vi er på udkig efter nye kolleger, der vil være med til at præge udvikli..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Vordingborg

    Sikkerhedsrådgiver og uddannelsesbefalingsmand 4. Nationale Støtte Bataljon i Vordingborg Brænde..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Stensved

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Stensved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Stensved over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0